måndag 28 mars 2011

Allt du inte får missa sista veckan...

UPPLADDNING. BaraBen listar nedan vad du inte bör missa sista veckan fram till Allsvenskan drar igång. Det bjuds nämligen på en riktigt trevlig och späckad sista vecka fylld av blåvita uppvärmningsaktiviteter runtomkring för alla änglar...

TISDAG 29/3
TRÄNINGSMATCH: Ljungskile-Blåvitt, Starke Arvid Arena i Ljungskile kl 1600.
Sista träningsmatchen och förhoppningsvis första matchen i lång rad av kommande segermatcher!! (??)TORSDAG 31/1
MODEVISNING: Klockan 1700 har Blåvittshopen på Gamla Ullevi modevisning och visar upp massa nya fina kläder. OBS man bör OSA för garanterad entré (se flyer ovan)
-Enligt Lisa Svensson i shopen så verkar de nya plaggen riktigt lovande för såväl "julgranar" som supportrar med mer sparsmakad klädstil. BaraBen kommer bjuda på exklusiv förhandsvisning och modeblogga om den nya kollektionen redan på onsdagseftermiddagen.

ÄNGLARNAS KICKOFF: Il Professore på Gamla Ullevi är bokat av Änglarna från 1700 på torsdag så det bjuds därmed en riktigt stabil afterwork på två håll i den finaste av byggnader hela torsdagskvällen. Passa på att kanske gå en tipspromenad, smygläsa nya numret av Blått & Vitt, äta lite gratis mat eller få information från resegruppen eller bara dynga ner dig och snacka lite skit.


FREDAG 1/4
GALAPREMIÄR: "Fotbollens Sista Proletärer" på Biografen Draken vid Järntorget kl 1900 & 2100. Fåtal biljetter skall finnas kvar i Blåvittshopen. -Föreställningen kl 2100 är den (blåvit)kändistäta visningen där BaraBen & Kanal Glenn lär bevaka vad som sker på röda mattan.


LÖRDAG 2/4
BIOPREMIÄR: "Fotbollens Sista Proletärer" på Bio Roy kl 1600 & 1800.


SÖNDAG 3/4
SISTA TRÄNINGEN! Klockan 1700 är det sista träningen för A-laget inför premiären. Träningsplan ej bestämd än men BaraBen uppmanar alla änglar att ta sig en söndagsutflykt dit träningen äger rum och elda på spelarna inför premiären!

BIO: "Fotbollens Sista Proletärer" på Bio Roy kl 1600 & 2045

MÅNDAG 4/4
BIO: "Fotbollens Sista Proletärer" på Bio Roy kl 1600. (Filmen visas även tisdag, onsdag, torsdag nästa vecka på Bio Roy samt släpps på DVD 5 maj och kommer gå på SVT senare i år!)

samt...

ALLSVENSK PREMIÄR: IFK Göteborg - Örebro SK, Gamla Ullevi, måndag 4 april kl 1900!

19 kommentarer:

 1. Silldisco28/3/11 22:09

  Nu drar det äntligen igång igen!!!

  SvaraRadera
 2. Lämnar mina studier i Blekinge för att gå på galapremiären på fredag. Ska bli riktigt kul eftersom jag aldrig fick uppleva Blåvitts storhetstid själv

  SvaraRadera
 3. För att undvika missförstånd: kick-offen på Il Professore är på torsdagskvällen! "Fotbollens sista proletärer":s regissör och en del av huvudpersonerna däribland Glenn Hysén, Ruben Svensson och Tord Holmgren dyker upp för att snacka minnen.

  SvaraRadera
 4. M

  Ja självklart torsdagskvällen för änglarnas kick off

  Korrat stavfelsnissen nu

  SvaraRadera
 5. Alla som inte köpt biljetter till premiären KÖP!

  SvaraRadera
 6. Ljungskile spelar trist fotboll så mycket värdemätare blir det knappast !

  SvaraRadera
 7. Så länge JJ har en plats i laget, så länge är vi ett looooooser lag. Denne sege fantislöse spelare tillför noll.

  SvaraRadera
 8. Anonym: Fega nonyma mobbare behövs knappast i våra supporterled. Dessutom har just JJ varit en av de få som utmärkt sig positivt under försäsongen. Jag räknar kallt med att du kommer få äta upp dina ord och det kommer bli så gött!

  Framåt Blåvitt - tillsammans mot guldet!

  SvaraRadera
 9. han e sämst så e de bara

  SvaraRadera
 10. Det pirrar i hela kroppen ! ! !

  SvaraRadera
 11. Denna misserabla attityd som en del har. Man får inte tycka att en spelare är dålig, usel, för då är man en mobbare. Märkligt. Du som verkar så redig, förklara JJs storhet som bollspelare för mig är du snäll. Visst vore det bättre med en konstruktiv och skottvillig på hans plats, eller? Jag vill inte se en spelare som aldrig tar i och gör 100%-iga löpningar, i en blåvit förstauppställning. Är jag en mobbare för det, so what.

  SvaraRadera
 12. Denna misserabla attityd som en del har. Man får inte tycka att en spelare är dålig, usel, för då är man en mobbare. Märkligt. Du som verkar så redig, förklara JJs storhet som bollspelare för mig är du snäll. Visst vore det bättre med en konstruktiv och skottvillig på hans plats, eller? Jag vill inte se en spelare som aldrig tar i och gör 100%-iga löpningar, i en blåvit förstauppställning. Är jag en mobbare för det, so what.

  SvaraRadera
 13. Det är självklart att alla får ha invändningar mot spelare och till och med sakligt kritisera dem i de avseenden man upplever att deras fotbollskompetens brister. Det jag menar med mobbning och kritiserar är ett evigt återkommande slentrianhackande på vissa spelare.

  I fallet JJ har han haft det tufft i vissa avseenden och jag har själv klagat på honom i många matcher. Däremot har han lyft sig mycket och varit riktigt nyttig under denna försäsong på en plats som verkar passa honom bättre än den som 10:a. Att skylla vårt dåliga spel på en enskild spelare är futtigt och fantasilöst om något.

  Slutsats: Klaga på laguttagningar, klaga på truppformeringen, kritisera sakligt när det finns fog för det men kräks inte ut ditt missnöje på en enskild spelare. Ansvaret för framgång vilar på ett bredare fundament än så. Är det att ha en miserabel attityd som supporter till en kamratförening? Vi kan ju fråga Ruben Svensson vad han tycker.

  SvaraRadera
 14. e ju som att spela med en gubbe mindre på banan, han e som ett lamadjur på planen. Ibland kan de avgöra att vi förlorar de e bra att folk skriver vad dom tycker så kanske han läser något av de och vaknar upp.

  SvaraRadera
 15. Kommer DVD:n finnas i Blåvittshopen eller vart kommer man att kunna köpa den? Går den kanske att förhandsboka? Väldigt tacksam för svar :)

  SvaraRadera
 16. Den kommer säkert säljas på alla de vanliga återförsäljningsställena, men jag vet att den finns att boka på bengans redan nu: http://www.bengans.se/Product.aspx?skivkod=892543&section=film

  SvaraRadera
 17. Endast 7800 biljetter sålda idag till årets hemmapremiär detta är inkl årskort 5500 st. Alltså har bara 2300 st köpt lösbiljett. Detta kallar jag FIASKO i stora mått!!!

  SvaraRadera
 18. http://img854.imageshack.us/i/19176110150452252440316.jpg/

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.