2011/03/19

BaraBen bjuder på vår-/påskfest: "GLAD PÅSK AIK"!

Vild blåvit glädje på Biljardpalatset. Foto: FRANKIE
PÅSKFEST MED BARABEN. På Skärtorsdagen (21/4) arrangerar BaraBen.com en vår- och påskfest för alla er som inte åker upp till Solna för att se AIK-Blåvitt, "GLAD PÅSK AIK"! Vi gör detta i samarbete med vår partner Biljardpalatset och kan den här gången bjuda ett helt jävla tokfenomenalt öl/mat-erbjudande (mer info inom kort) som ingen annan krog i Göteborg kan matcha eller ens komma i närheten av!

BARABENFEST PÅ BP (21/4):
16.30: Festen öppnar!
17.00: Matdags!
17.30: Hemligt event 1.
18:00: Hemligt event 2.
19.00: AIK- IFK Göteborg på samtliga storbildsskärmar.
21.00: (vid seger) VILD FEST! Det är ju trots allt röd dag den 22:e...

OBS! 18-årsgräns gäller i dörren, som alltid på ALLA BaraBens arrangemang. Gratis inträde, inget förköp eller liknande men en garderobsavgift för dem som kommer påpälsade med ytterkläder.

Alla minns väl våra episka fester "Derbyfest: Gaisbojkotten" och "Guldfrukost" från 2009 där mellan 500-700 blåvita klämde in sig på Biljardpalatset för att njuta av kamratskap, bärs, käk och blåvit atmosfär på Biljardpalatset. Nu är det dags igen, för er som inte kan, vill eller orkar åka till Solna på Skärtorsdagen.

Här är eventet på Facebook: BaraBens påskfest: "GLAD PÅSK AIK!"

37 kommentarer:

 1. faaaan va najs iniitiativ! Vad är det för skitbra materbjudande ni hintar om?

  SvaraRadera
 2. Det blir ingen Baraben buss till Solna då? DET hade varit en påskfest

  SvaraRadera
 3. anonym 18:06/ Inte den här gången, vi kikade på det men kom fram till att det inte var läge just nu för detta med tanke på olika faktorer. Däremot kan det vara så att vi har ett par BaraBen-storbuss-bortaresor på g längre fram i år. Så keep your eyes open!

  SvaraRadera
 4. Det ni borde haussa är ju att folk åker upp till matchen. Inte ge dom en anledning att stanna hemma.

  SvaraRadera
 5. Anonym 19:00/ Tror du alla kan åka upp? Tror du alla vill åka upp? Många av oss har jobb, familjesituation, vardag och annat som gör att man inte kan dra iväg den dagen. Då är det asbra att Baraben.com bjussar på alternativ!

  SvaraRadera
 6. Åka upp ist!

  SvaraRadera
 7. ALLA SKA TILL SOLNA!

  SvaraRadera
 8. Haha alltid så kul med de fanatiska småungar som inte fattar att man växer upp senare i livet och inte kan åka omkring i Sverige varje helg för man har ett LIV.

  Skitbra BaraBen, mer sådana här initiativ, ni har grymma fester och det ska bli sköj!

  SvaraRadera
 9. anonym 19:14/ Blåvitt snittar alltid över 10 000 åskådare. Menar du på fullt allvar att du tror att alla dessa vill åka till Stockholm en torsdag för att se en bortamatch?

  SvaraRadera
 10. Som tur är, är det fullt möjligt att både ha ett liv och ta sig upp till Stockholm för årets första bortamatch, mot våra största rivaler, en skärtorsdag då många jobbar halvdag och med röd dag på fredagen.

  Självklart är det så att inte alla blåvita i Göteborg, av olika skäl, har möjlighet att ta sig upp till Råsunda. Trevligt med ett iniativ även för dem, så klart!

  Ser dock gärna att även BaraBen, nu den sista månaden, är med och försöker hetsa alla som har den minsta chans att åka så vi får ett stort följe i Solna!

  SvaraRadera
 11. Vafan, locka folk till Solna istället.

  SvaraRadera
 12. Jag har aldrig förstått det här med att man ber baraben "hetsa" folk hit och dit. De som åker ska väl åka för att de vill och inte för att de blir hetsade att göra det? Får man inte bara massa medgångsfans med sig då?

  Jag tycker alla ska sköta det de är bäst på. Änglarna sköter sina bortaresor, de som vill åka privat gör det och sedan fixar BaraBen ett evenemang för dem som inte vill/kan åka iväg denna dag...

  SvaraRadera
 13. Det är då själva fan att vissa alltid ska klaga på alla bra och sköna initiativ som tas, vart de än kommer från. Alltid ska någon sur jävla clown bara gnälla och gny. Blir ni inte trötta på er själva?

  SvaraRadera
 14. Kommer det finnas möjlighet att köpa hamburgertallrik till bra pris?

  /jonny

  SvaraRadera
 15. Tack för att baraben.com hjälper den moderna fotbollen att utrota den riktiga supporter kulturen med resor, riktiga bortaföljen, att få folk till matcher, genom olika bojkotter av olika slag. fyfan jag börjar bli riktigt jävla trött på detta rent ut sagt, artt man ska stå upp som någon jäkla anarkist, som från eran sida går ut på att ta bort fotbollen! Tack t a c k TACK!

  men bara pga detta inlägg kommer det la att bli borttaget inom några timmar eller så blir man anklagad för att vara gajsare, men de bryr ja mig inte ett skvatt om.

  Ha de gött och hälsa lagrell o co!

  SvaraRadera
 16. inte han från Ockelbo2011-03-19 22:31

  BaraBen har oftast det godaste av Blåvita omdömen. ok att köra en grej för de som inte kan åka MEN, ajk borta en helgdag.. Inte ofta vi får möta soporna borta en helg för såålna svff. Uppmuntra till allmän mobilisering (skit samma om jo kört oss rätt ner i avgrunden). Alla ska med. Basta.

  SvaraRadera
 17. om inte ni skulle lagt så mycket fokus på just dedär med bojkotter av olika slag kanske man faktiskt skulle fått ordentligt med folk till Derbyna...

  detta inlägg hänger samman med det i ovan!

  SvaraRadera
 18. inte han från Ockelbo sa...2011-03-19 22:37

  även jag
  har en familj bestående av fler än en. Vi ska svina i öst. Trötta lönnfeta medelålders - skärpning.

  SvaraRadera
 19. En av de där hemska2011-03-19 22:49

  Anonym 22:30/ Hahaha ditt inlägg kan ju vara det dummaste någonsin. Dussintals Baraben:are kommer ju åka till Stockholm den här dagen, men dussintals stannar hemma med och vill då se matchen med andra blåvita. Hur korkad får man bli egentligen? Ska du inte ta och bränna en bengal i ditt badrumm nu och runka till din "hata svff"-banderoll lite? Jävla fjortis.

  SvaraRadera
 20. Det är märkligt det där fjortisbeteendet. Om inte alla andra deltar i samma sektbeteende och vissa faktiskt har annat att göra än att åka över halva landet på en torsdag, då ska detta fåtal bli hysteriska och skrika "fotbollsmördare" åt andra blåvita??? Det är väl för fan ingen som stoppar någon från att åka till Solna för att de tiotusentals blåvita som ändå kommer stanna i Göteborg bjuds eller alternativ på hemmaplan? Dumheten hos vissa är enastående.

  SvaraRadera
 21. Baraben fixar en fest för folk som inte tänker, kan, eller vill åka upp och vad händer då? Ett par Lindome-höns trillar in och börjar kraxa som de flarnar de är. Just snyggt.

  SvaraRadera
 22. hehe lindome-höns den var bra, ska jag använda :).

  SvaraRadera
 23. Gött ! Perfekt för mig som inte kan åka till Solna ! Tack baraben, jag ser gärna mer sånt här vid våra bortamatcher.

  SvaraRadera
 24. Anonym 22:30/ Att du är Gais:are är väl ganska solklart med tanke på att du skriver lika uselt, osammanhängande och fullt av särskrivningar som en femåring. Men då kan vi alltså förklara det hela för dig på en femårings nivå med:

  Att BaraBen ställer till med fest för de blåvita som stannar hemma är ingen som helst bojkott, det är en uppmaning till att ha kul och umgås med sina kamrater även om man inte har möjlighet att åka till Stockholm. Det finns de som inte har råd, inte har möjlighet, inte har tid eller helt enkelt inte vill den dagen – som är precis lika mycket blåvita, om inte mer i många fall, som den du utger dig för att vara.

  Men eftersom din förvirrade kommentar om "bojkotter" avslöjar att du är Gais-glin i kamouflage bör du ta och skaffa dig en plasthatt. Till skillnad från kring ditt lag finns det 10 000-tals blåvita fans i Göteborg och även om flera tusen av dessa tänker eller vill dra upp till Stockholm kommer det ÄNDÅ finnas 10 000-tals som måste, vill eller kommer befinna sig i Göteborg den torsdagen.

  Det är för dessa blåvita vi arrangerar en påskfest. Och du är inte bjuden. Men kraxa gärna lite till om Lagrell och annat kring den moderna fotbollen, det är sjukt underhållande att följa, du bjuder på råa skratt!

  SvaraRadera
 25. Anonym 22:592011-03-19 23:13

  BaraBen.com/ Hahahahaaha go comeback att kalla honom Gaisare när han förutspår att ni ska göra det. Har ni inte lärt det att det är lönlöst att diskutera med Lindome-hönsen? De tycker att alla som inte tänder bengaler inomhus är Lagrell-älskare. Som tur är kommer de bli sopgubbar senare i livet och vi slipper umgås med dem!

  SvaraRadera
 26. bra jobbat BB! Kommer givetvis. Har familj och barn och kan inte dra till sthlm en påskhelg för att se dem live, detta är dock räddningen för mig.

  Skall bli grymt skoj! Roligt att det är något som enar och samlar oss istället för att man sitter hemma ensam i soffan och kollar på det på betaltv.

  SvaraRadera
 27. Fasiken BB, gå inte så hårt åt 22:30. Ingen gajsare stavar gajs med j. Han eller hon har trots icke perfekt svenska en poäng som är värd att beakta. Ingen Blåvit ska känna sig utanför Blåvitt, oavsett om man gillar lameOlsson eller liknande.
  Kör gärna egen abend i stan, men elda också på för resa till orange bomber-sååålna.
  ps
  ta bort lame jävla backJO. Mild behöver också kamma sig.

  SvaraRadera
 28. http://www.youtube.com/watch?v=8UPH3W1euJ8&feature=related

  SvaraRadera
 29. anonym 23:45/ Om man sitter och kastar skit på dem som försöker skapa lite gemenskap och kul evenemang får man nog räkna med att de fräser tillbaka...

  SvaraRadera
 30. 19/3/11 22:49

  haha jo faktiskt det var precis det som ja hade tänkt att göra... eller nej det var de ju inte, ditt blockmongo!
  du kanske har bott under en sten hela ditt liv eller så kasn du få det upplyst här o nu att svff faktiskt håller på att utrota det som vi svenssons kallar fotboll.
  men det är ju inte lätt att veta de om det inte finns något innanför pallet.
  men visst om sisådär några år har ju svff förminskat hela vår ståplatsläktare till sittplats och då kanske även du kommer gnälla o gny lite för att kulturen försvann... eller vänta, du är kanske en av dom som brukas kallas medgångare o inte kommer va med då synd!

  och nepp, jag är inte med i varken ULTRAS/SUPRAS, SÄ, GFK eller något sådan, är bara en helt vanlig julgran.

  SvaraRadera
 31. "Det är för dessa blåvita vi arrangerar en påskfest. Och du är inte bjuden. Men kraxa gärna lite till om Lagrell och annat kring den moderna fotbollen, det är sjukt underhållande att följa, du bjuder på råa skratt!"

  Tack så mycket frankie dina visdomsord värmer alltid, så varmt och skönt. Underhållningen står ju du mer än oftast för själv så du behöver inte tacka, det är ju dina knivskarpa idéer som fixade kommentaren! Grattis!
  Men nu är det så att ja vill varken ha någon inbjudan eller behöver någon därför vid detta tillfälle kommer jag göra det som vi supportrar borde göra, och det är att vara i fiendeland!

  SvaraRadera
 32. 23:56 - Hör vad du säger trots sen lördag abend. "Om man sitter och kastar skit på dem som försöker skapa lite gemenskap och kul evenemang.." är annars intressant att läsa med tanke på hur skönt olika anhängare vackra Båvitt har. Ofta ett jävla tjafsande kring olika grupperingar. Alla Blåvita är bra Blåvita. 22.30 har en poäng som är väl intressant.
  Mvh
  hata gajs & kasta ut jo & jj

  SvaraRadera
 33. Och sedan har det gått väldigt fel när en Blåvitt kör med lindome till en annan Blåvit. Dumjävel som köpt en ensam gajsarepajsare med kepsen käckt på sne´s uttryck.

  SvaraRadera
 34. anonym 22:592011-03-20 01:51

  Lindome-höns är inte ett Gais-uttryck för det passar på både Gaisare som blåvita, det manifesterar en mentalitet av "jorden går under om inte alla tycker som mig öh öh tjalala" som är sjukt patetisk. Den där det är viktigare att kasta skit på andra som håller på samma lag än vad det är att uppskatta det faktum att det finns olika slags supportrar kring ens lag, med olika intressen och behov. Den sekteristiska mentaliteten gör hela ens supporterskara svagare och gör att fans föraktar varandra. Vilket är rätt paradoxalt då samma Lindome-höns är de som mest och högljutt skriker grejer om "enighet i leden" och "hata etablissemanget". Problemet är att de är själva de som gör att vanliga fans, vanliga Svenssons, föraktar de "organiserade käppmongona till supportrar"...

  SvaraRadera
 35. "Det är ju trots allt en röd dag den 22e" Precis! Offra några timmar och hundringar och åk upp istället för fan!

  SvaraRadera
 36. Vad har Lindome med saken att göra?

  SvaraRadera
 37. Inte fan vågar man åka till Stockholm. Tänk om vi åker på stryk då och kommer hem, inte blåa och vita utan blåa och gula?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.