2007/09/12

Sista chansen att vinna biljetter till Elfsborg hemma!

FONDUTMANINGEN Baraben.com tog i slutet av sommaren chansen att utmana de andra etablerade blåvita grupperingarna om att skänka störst summa till Supporterfonden under 2007/2008! Vem som helst kan skänka en summa i någon utvald grupperings namn, det gäller bara att skriva i samband sin gåva i vilken grupperings pott man vill att gåvan skall hamna!

Toplistan för Barabens Supporterfondsutmaning:
1. GYD- 1400 kronor
2. Alltid Blåvitt- 1008
3. Framåt Blåvitt- 650 kronor
4. Baraben.com- 516 kronor
5. Kombarris GBG- 400 kronor
6. Updated.se- 100 kronor

Totalt insamlat grupputmaningen: 4 324 kronor
Totalt Supporterfonden: 29 564 kronor

Från: www.supporterfonden.se

Nästa vecka kommer Supporterfonden 2007/2008 att passera ännu en 10-tusenkronorsgräns och sätta igång jakten på nästa. Samtidigt som killarna i GYD rycker lite i tävlingen mellan grupperna så kan vi även konstatera att följande grupper står kvar på noll komma noll kronor:

Supporterklubben Änglarna- 0.00 kronor
Brownbombers- 0.00 kronor
Feta MinibussLigan- 0.00 kronor
Ingbritt.com- 0.00 kronor
Backa Boys- 0.00 kronor
Gamla Kamrater- 0.00 kronor
Simon Blank/Bredsida.se- 0.00 kronor
Änglarna Stockholm- 0.00 kronor
Änglarna Skåne- 0.00 kronor
Änglarna Trestad- 0.00 kronor
Supras- 0.00 kronor
LM4- 0.00 kronor
IF Kamrat Emiraten- 0.00 kronor
BwB (Bluewhiteboys)- 0.00 kronor
Ultras Göteborg- 0.00 kronor
Wisemen- 0.00 kronor
YCG (Youth crew Gothenburg)- 0.00 kronor
Chiquitas- 0.00 kronor

Saknar du er gruppering eller ert kompisgäng i listan? Om ni inte redan har något namn på er så kom överens om ett gemensamt namn som ni skänker under, så finns ni med i Barabens grupputmaning för Supporterfonden inom kort! Kom ihåg att vem som helst kan skänka en slant anonymt och vara med upprätthålla den grupperings prestige som du sympatiserar med. Skriv bara ut vilken grupp som gåvan ska komma ifrån så uppdaterar Supporterfonden din gåva under rätt kategori...

Den grupp som skänker störst gåva till Supporterfonden under 2007/2008 kommer att belönas rikligt från initiativtagarna Baraben.com:s sida! Även om storlekarna på de olika grupperna och sympatisörskretsarna kring desamma varierar så ska det bli väldigt intressant att se vilka som inser prestigen i att hamna i toppen av listan, men även se om några grupperingar väljer att inte skänka en enda krona till Supporterfondens insamling till IFK Göteborg...
_______________________________________________________

Utlottning av matchbiljetter!
För att få möjligheten att vinna ett biljettpaket (två gratisbiljetter) till ELFSBORG hemma så måste du ha blivit fondhjälte hos supporterfonden innan torsdage den 13 September! Så släng in minst 100 kronor i gåva till IFK Göteborg genom Supporterfonden så ger du inte bara ditt stöd till Blåvitt utan kan dessutom "vinna tillbaka" pengarna genom att få tag på ett av biljettpaketen till ELFSBORG hemma.

Var med och stärk Blåvitt- bli fondhjälte!
Skänk ditt bidrag till IFK Göteborg idag!

(Supporterfonden lottar i samarbete med IFK Göteborg ut biljetter till hemmamatcherna mot Örebro, Djurgården, Brommapojkarna, Elfsborg och Trelleborg.)

4 kommentarer:

  1. ultras är för upptagna med att tigga till tifo, gamla kamrater vet väl inte ens vad supporterfonden är, supras har inte råd att skänka från barnbidraget... ;)

    SvaraRadera
  2. Vad var det vi sa! INVASION!


    6000 - 7000 är en riktigt bra siffra. Trodde aldrig uppslutningen skulle vara så stor, hade kanske räknat med ungefär hälften. Wunderschön.

    --------------------------------------------------------------------------------
    Namn: Kejsar August » Svara inlägg » Tippar IFK-IFE 0-9
    Sänt: 2007-09-12 09:36
    Såg i bt idag att elfsborg räknar med att det kommer mellan 6-7000 boråsare till ullevi. Det är inget dåligt bortafölje vi har =) Biljetterna till matchen mot Dinamo verkar också gå rätt bra, 5500 sålda första dagen är inte så illa. Ser ut att bli slutsålt även till den matchen. Det är goa pengar för ife. Det är drag just nu...

    Krossa ICA!!

    Forza Elfsborg!

    SvaraRadera
  3. första anomyn>> jävla pajas! så jävla nödvändigt inlägg, gå och dö!

    SvaraRadera
  4. anonym 12:18, du får la fan tåla lite skämt. snarare jävligt onödigt att kalla folk pajasar och säga att de ska dö...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.