2007/09/13

Gaisfans över hela Europa rasar mot FC Gothia


FC GOTHIA Mannen i filmen är en av Gais största supportrar i Jugoslavien. På engelska kan man även tolka ordet "referee" översatt som "klubbledning"...

18 kommentarer:

  1. Kan ju ärligt säga att det faktiskt är så det känns, om inte värre. Har aldrig känt mig så våldtagen av min egen förening. Att det ens diskuteras är tragedi.

    Frågan är: Är ens ni blåvita för detta?

    SvaraRadera
  2. Tror de flesta av oss tycker det är helt sjukt patetiskt idiotiskt faktiskt, men ändå lite kul att era hjärndöda klubbledningar kan dra in er i detta...

    SvaraRadera
  3. det är ju inte precis som FCK det här eftersom dem har en egen arena som ger dem rätt fina pengar med allt som den arenan har runtomkring

    SvaraRadera
  4. En mycket mediatränad lirare det där :) Skandalöst om det blir en sammanslagning! Det här är väl för fan inte Expedition Robinson? GAIS är GAIS, ÖIS är ÖIS och Häcken är Häcken. Så har det alltid varit och så skall det fortsätta att vara.

    / Den konservative(I den här frågan i alla fall)

    SvaraRadera
  5. hahahahahahahahaha, så jävla snygg klubbtröja! hahahahahhahaha, så går det när man är bajsare! hahahaha!

    SvaraRadera
  6. Det absolut bästa som kan hända med göteborgsfotbollen, äntligen ska Blåvitt få spela andrafiolen i stan!

    SvaraRadera
  7. Frankie - Jugoslavien finns inte längre!!

    SvaraRadera
  8. Vad Häcken och Ujjs gör skiter jag rätt mycket i, men att utsätta gaisare (säga vad man vill, men dom är fan tålmodiga) för detta är fan taskigt.

    SvaraRadera
  9. Jag tycker detta e skit.. btw ja e ifkare..

    SvaraRadera
  10. Säga vad man vill om Gais men deras grönsvarta tröjor är jävligt snygga. synd att dom lär försvinna nu.

    SvaraRadera
  11. Smichael/ Serbien är Jugoslavien.

    Ikväll på TV4+: FC Gothia- FC Gothia.

    SvaraRadera
  12. För att kommentera själva originalklippet i sig: I Sverige blir det spaltmeter i tidningarna när Mild uttrycker sitt missnöje med domarinsatsen. Hur hade de rädda små kaninerna på SvFF reagerat, om tv4-sportens intervjuer med förlorande laget sett ut så här efter allsvenska matcher? Slutsats = Domarkåren och SvFF bör växa upp och sluta lipa när de får den kritik de förtjänar.

    För övrigt vet jag inte vad jag tycker om FC Gothia. Trist för de tre klubbarnas supportrar, helt klart. Men samtidigt bryr jag mig bara om hur det går för Blåvitt. Om detta gör att mer fokus hamnar på oss, then fine. Blåvitt är allt.

    SvaraRadera
  13. Frankie, nej. Jugoslavien har inte funnits sen 2003, läs på lite..

    SvaraRadera
  14. Smichael/ haha, Jugoslavien är Jugoslavien, precis som Sovjet är Sovjet och Tjeckoslovakien är Tjeckoslovakien, läs på lite!

    SvaraRadera
  15. Haha fan vi behöver lite sånna i allsvenskan :) Hade varit ett nöje att höra Stefan rehn gå loss o snacka om att han ska knulla domarns morsa i munnen hahahaha

    SvaraRadera
  16. Haha, lustigt Frankie. Visste du inte att vi ingår i en union med Norge? =)

    SvaraRadera
  17. Vilken jädra idiot, helt sjukt att det finns sådana människor

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.