2007/09/06

Därför tappade vi poäng mot BP...

FETTCHOCK *Thomas* på Svenskafans Fan-TV missar i gårdagens intervju ett jätteCHOCKscoop. Helt plötsligt har vi svaret på frågorna om hur vi kan tappa poäng mot kalleanka-laget BP, vad som gjorde att George Mourad kom hem som en fittnessgud från Italien & möjligen t om skälet till varför vi inte vunnit allsvenskan sedan Bärkroth JR gick i blöja.

För om gänget på Kamratgården anser det är POTATISGRATÄNG med (för säkerhets skull) EXTRA OST som skall utgöra kostbasen för våra elitfotbollspelare kan vi nog permanentstryka iaf EN standardrätt från menyn (ni vet vilken).

Med all respekt, (& nu har jag möjligen nollkoll på killens "foodskills"), så känns det faktiskt inget vidare att vi rekryterar hela vår kostexpertis från Burgårdens Bamba...

Dessutom - vaffan är det i pannan vid spisen, en enorm nachotallrik? Väntas det storfrämmande från Borås?

Om detta är den anbefallna linjen kan Barabens egen mästerkock Frankie passa på att tipsa om lite nya recept på framgång till köket på Kamratgården:


Frukost- Fläskbrässerade corn flakes serverade i smält ister med en sidekick av hackade vingummin på en bägg av sockervadd.

Lunch- Smörsautterat jordnötssmör med bakad hasselbackglass i en sky av baconfett.

Middag- Double Big King XXL cheese n' bacon plusmeny med extra ost, supersizecola, bearnaisesås och extra pommes. Till efterrätt: Blåvittmålet (speciellt önskemål från marknadsavdelningen).

Kvällsmat- Friterade syltmackor på planka med sockerdoppade avocadoklyftor marinerade i ostronspad och med en pizzasås (tillreds genom att köra en kebabpizza och sockerdricka i matberedare).


Nej, allvarligt talat, SKÄRPNING! Baraben förutsätter att man från Blåvitts sida omgående kontaktar en dietist som kvickt styr upp kalorifesten i matsalen och ser till att våra spelare får äta mat som anstår elitidrottsmän. Seppo, är det möjligen ditt jobb?

32 kommentarer:

  1. Amatörblåvitt slår till igen.

    SvaraRadera
  2. Fan, blev ju hungrig nu.

    /Tex

    SvaraRadera
  3. tycker verkligen att de är riktigt dåligt av rehn/olsson å ta in bärkroth(kanske stavar fel)! Ja menar, varför inte sella på topp å eldin på vänster! de kanske inte hade blivit bättre men ärligt de tror ja.!! jaja, krossa elfsborg, tobbe kommer avgöra.. Tror ärligt på blåvitt iår, vi har allt i egna händer, solna borta å ellos hemma..!! Jobba nu grabbar å tack för mig.......

    SvaraRadera
  4. nyttigare mat för wernbloom nu!! (wernbloom till ajax för 80 mille) ryktas om de.....

    SvaraRadera
  5. Det är väldigt märkligt om man missar det här med maten. Roger Gustafsson var väl väldigt noga med det där?

    SvaraRadera
  6. Vill man bli bäst så är bränslet/kosten oerhört viktigt. Jävligt amatörmässigt om man saknar tydlighet kring vad som skall serveras på Kamratgården. En dietist med inriktning på elitidrott skall givetvis samplanera all matlagning med kocken. Skärpning!

    SvaraRadera
  7. Hur fan kan man ta in en BAMBATANT från Burgården som ansvarig för kosten för en trupp med elitfotbollsspelare? Är han bror till någon på Kamratgården eller? Denna nepotism (som visar sig med Theo Wernersson nu senast) måste få ett slut, man kan inte ha kompiskretsen som rekryteringsbas för helvete Blåvitt!!!

    SvaraRadera
  8. Har man inget bättre att skriva om så får man "hitta på" nyheter...

    SvaraRadera
  9. Är det verkligen så illa? Trodde ju dom hade järnkoll på vad killarna stoppade i sig. Såg något repotage för ett tag sen om simmaren Nystrand. Han har ju länge varit duktig. Men förr var han ofta sjuk och missade där med träning. Sen han la om sin kost har han inte varit sjuk på flera år. Och han känner sig piggare och har lättare att träna hårt. När man tränar i stort sett varje dag så kan man ju givetvis stoppa i sig vad som helst utan att bli fet. Men bra mat gör ju trots allt större skillnad än vad man tror. Klart att man bör ha något proffs på näringsriktig kost inblandad i föreningen. Som Seppo sa: IFK måste bli bättre på allt. Det är ju ofta de små detaljerna som avgör.

    SvaraRadera
  10. Det är ju skrattretande detta. Som på så många andra områden visar Blåvitt upp hur jävla noll koll man har. "Det spelar väl ingen roll vilken kost vi har, lite kolhydrater innan match". Ja tjena, ser Roger den här intervjun lär det ta hus i helvete däruppe...

    SvaraRadera
  11. Haha lite elakt som vanligt Bara Ben, men visst sjukt kul. Burgårdens Bamba reagerade också på det. Förmodligen har snubben jobbat på riktiga restauranger också. Underligt att han inte nämner det. Hade man ju givetvis gjort själv.

    SvaraRadera
  12. Roger var nog inte inblandad i rekryteringen nej. Han var svinnoga med käket, typ egen pasta med till Italien m,m :)

    SvaraRadera
  13. Han försöker ju linda in det först "eeeh typ hjälte lärarna med eleverna nere i skolmatsalen", han kanske inte ens var Bambatant utan ordningsvakt? Hursomhelst är det jävligt märkligt att han får hålla i blåvitts kost, det innebär väl antagligen att blåvitt betalar en pisslön för jobbet och att inga riktiga kockar därför är intresserade. noll stålars= noll prestige.

    SvaraRadera
  14. Äh det är väl självklart att Blåvitt har koll på maten. Kosten är ju en så viktig del i dagens elitidrott. Idag kan man inte längre se ut som Paul Gascoigne och bara leva på talang. Om man inte har jävligt mycket talang, men det har vi inte i Blåvitt idag.

    SvaraRadera
  15. Vad betyder vaffan?

    SvaraRadera
  16. Varför måste jag läsa detta tre gånger och ändå inte riktigt hänga med i det taffliga skämtandet?

    SvaraRadera
  17. för att du inte e göteborgare?=)

    SvaraRadera
  18. Killarna bränner hur mycket kalorier som helst, så dom behöver det extra fettet i maten.
    Efter vinsterna på 80-talet har det säkert blivit nyttigare och bättre förhållning till maten. Så det säger egentligen ingenting. Upplägget är garanterat det samma som för 25 år sedan.

    Det är ju inte så att dom har en gubbe som proppar i dom munkar till frukost direkt.

    SvaraRadera
  19. det är rätt.

    SvaraRadera
  20. på kamratgården kommer det enbart severas pyttipanna i framtiden!!

    SvaraRadera
  21. haha det är ju Hans min gamla lärare på just Burgården =D. Han har jag jobbat med en hel del. Nån sa förut om han borde ha jobbat på nån annan resturang men så är ikke fallet, utan han tog kockutbildningen som vuxen och började därefter direkt i burgårdens bamba där han som han själv sa typ hjälpreda till köksläraren! Så burgårdens bamba är hans ENDA merit. Om jag får säga mitt så tycker jag lite synd om grabbarna på kamratgården!
    /Anton

    SvaraRadera
  22. Det fanns elever som överglänste honom!
    /Anton

    SvaraRadera
  23. Nu är det ju ingen guldkrog han skall driva utan det skall serveras ordentlig frukost och en förhoppningsvis näringsriktig lunch. Han har alltså fått sin kockutbildning i modern tid så då borde han väl ha förutsättningar att klara av detta. Att köra Gundekäk dag ut och dag in på KG är jag skeptisk till, även om jag är förvånad över att han verkar ha fått helt fria tyglar. Jag skulle vara mer orolig för vad ungkarlarna i Kålltorp sitter och drar i sig framför TV-spelen på kvällarna.

    SvaraRadera
  24. Varför skall ni alltid härma oss?

    Det var vi som revolutionerade kosten för fotbollspelare.

    Det var vi som började ladda upp med Tacos. Det var vi som började fylla batterierna efter match med Fettdrypande Pizza.


    Det närmaste Göteborg hade innan oss var Reines halva special.

    Nej låt oss ha våra feta tacosar, våra flottiga kebaber och våra fettdrypande pizzor i fred.

    SvaraRadera
  25. Uppdatera supporterfonden nu. Ryktas om att stekarna i GYD slängt in ytterligare cash i kassan.

    SvaraRadera
  26. Har ingen aning om vad det får för mat på kamtratgården men George är faktiskt en gåta.. Slimmad, spänstig och snabb efter italien nu fet,seg och trött..

    Anställ jonas colting (tyvärr från borås) Sveriges bästa trialtonist (om det nu heter så) som har mycket bra att säga om kost och träning!

    SvaraRadera
  27. Det här är ju helt sjukt, alltså att Baraben bryr sig om det här...

    SvaraRadera
  28. aa den där intervjun med bambagubben är fan pinsam,,

    SvaraRadera
  29. det är ju fan HELT OTROLIGT att ifk matas av en komvuxutbildad bambatant, vafan är det frågan om? har blåvitt gett upp alla idéer om att vara bra eller? lägger de sig och dör på förhand nu? herrejävlar! idioternas riksförbund!

    SvaraRadera
  30. Tänkte också på detta när jag såg fan-tv-intervjun, och det är bara att hålla med - det här är bedrövligt. Kosten är självklart väldigt viktig och att ta detta som en klackspark (som uppenbarligen kocken och IFK gör) är jävligt oproffsigt och olyckligt. Bra att ni tog upp detta, Stellham och baraben.

    Skärpning IFK Göteborg!

    Framåt


    /Petter

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.