2011/06/13

Förnedrade, utspelade, sönderlästa och utlekta

ANALYS. Inför matchen fick jag en fråga från en jobbarkompis om vad jag trodde det skulle bli för resultat. I min naivitet var jag kaxig, vi var ju ett lag som rörde oss mot tio matcher utan förlust. Det kommer jag få äta upp i morgon. Blåvitt blev totalt massakrerade på sin egen hemmaplan. Förnedrade, sönderlästa, utlekta, krossade. Trots Jonas Olssons ständiga "positiva" inställning så måste man som supporter, som betalande åskådare klarlägga följande. Blåvitt hade inte en suck. Det tog oss nästan 70 minuter att producera ett skott på mål. Och det var inte ens bra.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

I kväll lyssnar jag på punkbandet Totalt jävla mörker.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

I dag köpte jag biljett till matchen. Längst ut på långsidan. För den betalade jag 270 kronor. Jag frågade mina bänkgrannar vad en PPV-match kostar, tydligen ligger en sådan "biljett" på cirka 140 kronor. Sedan tittade jag på skiten som kallas underhållning och kom fram till att ett riktigt marknadsvärde på denna produkt borde ligga på drygt 50 kronor live och kanske som mest 19 kronor som beställd match på tv. Fy fan vilken skitmatch. Inte ens Djurgården, som vann stort under nya chefstränaren Magnus Pehrsson, kan glädjas åt underhållningsvärdet. I deras situation - fast i det totala bottenträsket av ligan - så spelar det ju naturligtvis ingen roll. De glädjs åt tre poäng, fyra mål och den största segern något lag - någonsin - plockat hem på nya Gamla Ullevi. Men det var en mörk dag för svensk fotboll.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

En polare till mig som satt mitt emot, på andra sidan arenan, SMS:ade under matchen. Han beklagade sig över vårt målvaktsspel. Klacken skanderade hånfullt "klapp, klapp, klapp - KIM!" och det blir omöjligt att värja sig för den debatten. Sorry Sandberg, men du har tyvärr hästlängder upp till acceptabel nivå. Under Bengans och Kims respektive era hade vi keepers som avgjorde matcher på ett positivt sätt, de kunde göra tokräddningar, matchavgörande reflexgrejer, utrusningar och frilägesnorpningar som alltid vägde upp de tabbar de bjöd på. I dag har vi tyvärr en låg, riktigt låg, lägstanivå på den posten. Och det går att tala hur mycket man vill om att det tar tid för en stor målvakt att växa i sin roll, det här håller bara inte.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

Det jävligaste av allt var att Blåvitt på grund av andra resultat i Allsvenskan - och en lång svit utan förluster - plötsligt hade slagläge för att blanda sig i guldstriden. Vid en seger mot Djurgården hade vi varit fem poäng bakom serieledande Elfsborg, med just dem på spelschemat i nästa hemmamatch. I stället för att prestera i säsongens hittills viktigaste match vek vi i stället ner oss totalt. Effekten är att vi nu är kvar i mittens eländiga rike, med rätt så lite kvar att spela för. Det är plötsligt evinnerligt långt upp till guldstriden. Därmed känns det som att det kvittar att Ragnar sticker utomlands. Nu spelar det "ingen som helst roll" om Tobias Hysén går till Brügge. Sälj honom om vi får bra betalt. För som läget är i laget just nu så har vi inte kompetens som helhet att blanda oss i toppstriden. Då kan vi väl lika gärna sälja av de spetsspelare vi har och bygga om för en framtid som inte innehåller 4-2-3-1 eller den nuvarande tränarstaben.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

På frågor om vår trupp säger Håkan Mild alltid att vi har det vi behöver. Truppen är nära inpå komplett. Ändå förlorar vi en nyckelmatch av dagens kaliber på ett förnedrande sätt. Vi tappar hoppet om guldkampen och vi blir totalt slaktade på vår egen hemmaplan. Enligt bloggaren feldgrau har vi inte förlorat så här stort i Allsvenskan på fem år. När vi förlorade med så här stora siffror på hemmaplan minns jag inte ens, men det har inte hänt på den nya arenan.

Därmed så måste vi fråga oss vad det är för fel på laget? Spelartruppen är ju enligt IFK Göteborg så gott som komplett, så då måste det väl vara taktiken, upplägget, filosofin - som brister? Därför undrar jag när IFK Göteborg ska sluta knyta näven i fickan och göra något åt detta. När tänker ni sluta snacka om att bygga för Europa och ställa lite krav på er egen organisation? Jonas Olssons kontrakt har inte förlängts. Innebär det att hans förtroende är förbrukat? Om så är fallet, ser föreningen den nuvarande säsongen som någon slags vänteperiod inför vad som komma skall? Och är det respektfullt mot de fans och sponsorer som pumpar in pengarna i föreningens verksamhet?

För vad man än tycker så borde vi i alla fall alla vara överens om att Blåvitt är en förening som inte ska nöja sig med att harva i mitten av tabellen i skitligan Allsvenskan. Vi måste sikta på mer än så och lyckas vi inte så måste det till radikala förändringar. Men just nu ser vi inga förändringar över huvud taget. Problemet just nu verkar vara en handlingsförlamning som är oroväckande. För även i de perioder där vi vinner matcher så har vi inte förmågan att manifestera detta på ett sätt som genererar framgång på lång sikt. Blåvitt måste lära sig att lyckas även om formen inte är den bästa, eller om alla stolpar är med oss. Stora lag vinner även när "pistolen klickar", men dagens Blåvitt blöder för varje poäng. Då vinner man inte serien. Då kommer man inte ens nära.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

"Formmässigt som ett jävla division tre-lag".
Skyttekungen Tobias Hysén sammanfattade
lagets insats i SVT:s Sportnytt.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen


Tabellen efter omgång 11.

Inför dagens match mot jumbon Djurgården hade bara tre lag släppt in fler mål än just Djurgården (16 insläppta) och det var HBK (17 insläppta), Peking (18 insläppta) och Trelleborg (20 insläppta). Nu är det fyra, för även Blåvitt har släppt in fler mål än DIF, som vann sin andra match för hela säsongen. IFK Göteborg har 17 insläppta mål på elva matcher. Vad är det man säger när pjäsen är över? Ridå. IFK Göteborg är hux flux en förlust från kvalplatsen. Jipiie.

BaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBenBaraBen

Jo en förändringsvåg ser vi trots allt. Att de få bra spelare vi har i laget ständigt verkar vara på väg härifrån. I samma takt kommer publiken att dra i från IFK Göteborg om inte någon gör något. Och då kräver jag inte mirakel, utan ber att få se något över huvud taget, för att vända trenden. Gör något eller lämna över skutan till någon som tror på föreningen som en ledande kraft i svensk fotboll. Det är vi värda, det är ni värda, det är vad IFK Göteborg är. Nu är det hög tid att fler än supportrarna inser detta. Mellanår? Jag spyr lite i min mun när folk tar det sketna begreppet i sin mun. Och jag gillar fan inte att spy. Snälla Blåvitt, gör något åt denna kräftgång.

49 kommentarer:

  1. Så jävla illa att man försöker bygga allt på att sätta Tobbe i läge. Tar motståndarna bort honom så är vi totalt ofarliga!
    Detta är precis som när Olsson bestämde sig för att allt skulle gå via Wernbloom. Enda skillnaden var att vi då hade en spelare som var kompetent nog att förvalta positionen som nummer tio.
    Idag har vi ingen spelare i truppen som klarar detta, och vi har då bara kvar Tobbes löpningar som enda hot.

    Riktigt tragiskt!

    SvaraRadera
  2. GAIS gjorde 5-1 på Öis, lika stor seger och fler gjorda mål.

    SvaraRadera
  3. Göteborg19042011-06-13 22:04

    Fy faan säger jag!! Inte nog med att de förlorar. Det sättet de förlorar på. Om det är så att spelare är på väg bort och inte vill skada sig. Då ska de fan inte spela heller. Sätt dem på bänken och låt de som är taggade och vill kriga för Blåvitt spela. Att vika ner sig som Blåvitt gör idag och se de jävla aporna stå på andra sidan, det är jag inte beredd att stödja. Ludermässigt var ordet!!!

    SvaraRadera
  4. ta det lugnt. det är ett mellanår ;)

    SvaraRadera
  5. Fy fan vad dåligt blåvitt!!!!

    SvaraRadera
  6. Detta är det tredje mellanåret i rad om man ser till spelet.
    2009 var INTE bra spelmässigt utan vi hade en jävla tur och krigade till oss märkliga poäng.
    Våren var riktigt bra, men hösten var katastrof.
    2010 var USEL!
    2011 är ÄNNU SÄMRE!

    AVGÅ JO!!

    SvaraRadera
  7. SERIÖÖÖST! Bort med Sandberg, han är så jävla ostabil, sämsta spelarn i laget!!!!!

    SvaraRadera
  8. Christoffer Rapp2011-06-13 22:18

    I 5 minuter spelade blåvitt fotboll, efter 42 minuter kastade min 2 åriga son av sig sin Ifk tröja och sa "Velling" ... A man blir fan riktigt trött...

    SvaraRadera
  9. BoJo, kom tillbaka! Allt är förlåtet!

    SvaraRadera
  10. Det är inte värdigt att våran fina klubb har en målvakt som hör hemma i division 1. Jag vet att det låter hårt då grabben bara är 20, men Sanberg kommer aldrig att bli den målvakten som ger oss titlar, poäng eller för den delen svåra räddningar. Vi måste ha ny målis nu!!

    SvaraRadera
  11. Ett resultat som speglar IFK dom sista två åren som alla Blåvita "mellanmjölks supporten" älskar, dom anser att om man klagar så är man bara en medgångsupporter, och dom avslutar med att vi kommer tillbax 2012, Sandbergs måste få möjlighten att växa in i sin roll, J.O gjorde ju så mkt bra för oss på 90 talet... Godnatt och avgå J.O

    SvaraRadera
  12. Nu får det räcka. Vi har som Frankie skriver rätt att kräva mer av blåvitt! Vi är fan blåvitt!!

    Sluta förnedra vår historia med sveriges överlägset sämsta målvakt! Vad finns det för framtid hos en ung målvakt som har två träben med noll känsla, ingen reaktionsförmåga och en mentalitet som inte duger.. nä, en stabil och trygg målvakt smittar av sig! Alla inlägg/hörnor är ju livsfarliga nu.

    Sen är jag så trött på att vi spelar 4-1-3-1-1 eller vad fan det är och inte inser att man då måste satsa pengar på en snabb/kreativ spelare med bra skott i rollen bakom tobbe!!

    Sen suger det ju att se att speliden handlar om att bara komma till inlägg eller långbollar på hysen när vi inte har någon nickstyrka alls... skandal!

    Jag är så j-a le på dålig fotboll nu från blåvitt att jag på allvar funderar på att riva mitt årskort.

    Nu är det fan i mig dags att rensa i truppen:

    bort med 6-7 stycken och in med 3 högklassiga nyförvärv + 1 ny målis.. och visa att ni menar allvar!!!

    SvaraRadera
  13. Bara att satsa på att hålla sig kvar i allsvenskan, hitta något sorts spel och satsa ALLT!!! i cupmatcherna. Bärkroth, Sana, Bärkroth, Allansson, Dyre. Våra ungar må vara trevliga att se på i kvadraten men helvete vad de är plottriga och tappar bollen stup i kvarten. Det vi såg idag var inte allsvensk fotboll!

    SvaraRadera
  14. Frankie, det är ett nöje att läsa dina inlägg här på Baraben. Förjävla bra. Men nog om det.

    Det e så uppenbart att spelarna inte vet hur de skall agera när Drugge, Stiller och Hysen alla krigar på samma yta. Vet inte hur många gånger de kommer in i samma situationer och försöker skarva till varandra. JO, det hjälper inte att sätta in en massa forwards och tro att det ska lösa biffen.

    Dessutom är det beklämmande att så fort spelarna hamnar under press, som i andra halvlek, så går de ifrån sitt grundspel och försöker bara hitta den långa bollen på Hysèn. Är det inte uppenbart att spelarna inte litar fullt ut på spelidén???!! Hade man varit komfortabla med den så hade de bara nött på.

    Det är också uppenbart att Ragge måste ersättas av en spelskicklig mittback någon som är bekväm med bollen och som inte slår en långboll i panik. Gärna en omskolad mittfältare som är van med mycket boll.

    Men måste säga faan vad det va kul att se Dyrestam ikväll. Där märks det verkligen inte att han inte har spelat kontinuerlig A-lags fotboll på Gud vet när. Han gör nån liten miss här och där men idet stora hela göra han en väldigt fin match.
    Han var väl dock ensam om den saken.

    //Olskrokens Baggio

    SvaraRadera
  15. Idag såg det återigen ut som alla hade brutit kuken!
    Jag hoppas ni skäms nåt jävulskt! Drugge, vad fan hände ikväll? Sandberg, har verkligen försökt stötta honom som en ung målvakt på väg upp och att han behöver tid, men nån jävla värdighet måste vi behålla på planen. Det håller inte att han släpper ett riktigt skitmål per match och aldrig står på huvudet som Kim gjorde i princip varje match. Tyvärr, läroperioden är över och vi behöver nu en klasskeeper! Klacken, ni blir fan sämre ju längre säsongen går.... Bitter? Så in i helvete!!!!! Over

    SvaraRadera
  16. Frankie: har du inte säsongkort?

    SvaraRadera
  17. Klapp-klapp-klapp-klapp-klapp-klapp-klapp-KIM!

    SvaraRadera
  18. Hade turen att jobba över isf närvara. Och efter kollat på målen på fotbollskanalen känns de otroligt märkliga, spec 2an och sista målet. Men vafan superlativsmaffian, trodde ni att blåvitt skulle vinna alla matcher från match fem och framåt eller?

    Skecka av Jonas och hitta en målis. Ta tiden 2011 är redan ett förlorat år.

    SvaraRadera
  19. Problemet med klacken är ju att alla röststarka med humor drar till LS. Det e bara massa lama mikrofonkåta killar som gillar shalalalalala-låtar kvar. Ultras har en tråkig attityd mot övriga och saknar respekten. Redan innan matchen gick åt helvete märkte man att ingen ville sjunga. Våran klack håller på att kvävas till döds av detta. När jag såg en kille på YF försöka dra igång ramsor med megafon kräktes jag inombords :)

    SvaraRadera
  20. Får hålla med alla som tycker att det är dags att peta Sandberg..

    Sen va fan varför får aldrig Söder chansen på riktigt. Han får knappt 20 min idag. Gick i 82 minuten då hade han slagit en hörna som träffade något av dom andra stolskotten i huvudet och vi hade en nick på mål. Han hade ett inlägg som hamnade rätt på fötterna på någon i straffområdet som släppte till Bärkroth som behövde 10 sek på sig att skjuta utanför. Sen hade han en fin lyftning till Hysen som blir nerdragen utan åtgärd. Visst han tappade bollen någon gång under den här perioden med, men fan han låg bakom tre målchanser mer än vad övriga spelare som går före honom lyckats uträtta på hela matchen.

    Säsongen har jag redan gett upp och det gör mig fan mer ont att se denna talang förstöras än att vi förlorar med 4-0..

    AVGÅ FÖR HELVETE NÅGON GÅNG JONAS

    Ett jävla skämt att man ska behöva betala över 300kr på onsdag för att se skiten igen....

    Stödet från klacken idag var fan magiskt med tanke på spelet. Imponerande att ni faktist hade tryck i några ramsor i andra halvlek...

    SvaraRadera
  21. Du har nog helt rätt! När Blåvitt fortfarande spelade boll, innan gamnackarna var totala var ljudvolymen helt otrolig från LS. Tänk en hel kortsida med den kalibern! Sittplatspubliken hade behövt megafoner för att kunna prata med varandra under matchen och kalufserna hade stått rätt ut av ljudtrycket ;-)

    SvaraRadera
  22. Långbollarnas paradis, men allas andras helvete. Det såg ut som Hjalmar spelade på alla positioner idag. En dåligt Hjalmar.
    Allansson och Dyre var dock helt okej.

    SvaraRadera
  23. Tycker det är lite orättvist att bara Sandberg får skit när Kalle totalbommar på trean och ragnar gör detsamma på fyran.

    SvaraRadera
  24. Vill ha tillbaks Fredrik Risp!

    SvaraRadera
  25. @Hans - Alla skall ha skit för alla sög hårt, undantaget i mitt tycke Dyre. Men, Sandberg måååste ta 2-0! Och han släpper ju i princip nåt sånt riktigt skitmål per match! Visst, senast i cupen gjorde han några fina räddningar men sånna skall man inte kunna sammanfatta på en hand per säsong utan per match och det löser tyvärr inte
    Mackan i nuläget och vi behöver en riktigt bra målvakt! Agera mild!

    SvaraRadera
  26. Berg, Bjärs, Ragge, Risp, Kalle, Antonsson, Seb. Vad har de gemensamt? Jo att vi värvade dem i en ålder när de är vuxna fotbollsspelare, ungdomarna vi kör med nu tror vi ju är fantastiska bara för de spelat i IFK Göteborg, ingen av dem har presterat någonting i seniorfotboll. Skicka gärna iväg Bärkroth och Sandberg under sommaren. Allsvenskan är inte juniorfotboll, fotboll är en stenhård sport och vissa spelare håller inte riktigt än.

    SvaraRadera
  27. Snarare än mellanår så har vi en "mellantrupp". Vi har just nu en grupp spelare som inte KAN lyckas fullt ut. Allt kämpa i världen och alla enstaka vinster här och där kan inte skyla över det faktum att det här laget alltid är sämst när det gäller. De som faktiskt håller måttet rinner ur laget som vatten ur ett såll. Gubbar som Wernbloom, Bjärsa, Hysén, Svarte-Marcus, Ragnar (oavsett insatsen ikväll) är hos oss en kort stund. Kvar blir alla de som nästan håller.

    Kanske är det bara tröttheten som gör att jag tänker såhär ikväll. Men om det inte är ett mellanår (börjar bli för många nu), och vi inte har en mellantrupp, innebär det då att vår klubb som sådan är en "mellanklubb"? Man vill ju inte tro det med vår historia, men fan vet alltså...

    SvaraRadera
  28. Jag måste få säga att Sandberg verkar vara en riktigt ödmjuk kille men just nu presterar han inte alls! Man ser ju verkligen hur han lider! Vet inte vad som är bäst, värva eller låta han stå kvar. Köra ner han i botten eller skicka ner en luftbubbla!?

    SvaraRadera
  29. Svarte Filip2011-06-13 23:54

    Med tanke på att vi löper stor risk att åka ner i Superettan skulle jag gladligen ta ett mellanår som det ser ut nu.

    SvaraRadera
  30. Wendt är klar för bottenlaget Mönchengladbach. Behöver inte jobba mer i sitt liv. Goa cash

    SvaraRadera
  31. Okej Sanberg har släppt in två tveksamma mål. Kim var inte så jävla mycket bättre 2010. problemen sitter i central försvaret där ragge har varit bortkommen många gånger den här säsongnen.

    SvaraRadera
  32. Man borde fan snarare få betalt för att gå på den här skiten. För varje åskådare blir ju reklamplatserna mer attraktiva.

    Fy fan.

    SvaraRadera
  33. Det Håkan Mild gjorde som spelare har han hunnit förstöra tusen gånger. Förtjänar, precis som Mats P, ett fett jävla fängelsestraff för hur uselt han skött vår klubb! Hora vad dålig han är!

    SvaraRadera
  34. 8 matcher utan förlust och så åker man på en torsk och då ska typ alla avgå? ni e fan patetiska

    SvaraRadera
  35. Anonym 04.38@ Ditt tankesätt är farligt för denna klubb!

    SvaraRadera
  36. Fruktansvärt vad det blir tafatt när spelet inte klickar i dagens blåvitt.

    Det som är tråkigast att se är den ryggmärgskänlsa som uppstår när man stressar för att komma ikapp resultatmässigt: långa bollar på chans hela tiden.

    Varför inte kriga/smälla på lite över gränsen ett tag, börja med att hetsjaga, vinna andrabollar och öka trycket i passningsspelet? Så gör ju alla storlag i europa när de jagar.. dvs. litar på sin tyngd och spelkapacitet. Det blåvitt gör är bara att bli än mer lättlästa och det känns tyvärr uppgivet även om man ser att dom försöker. Desperata långbollar och bollar in i straffområdet på chans hör bara sista 5-10 minuterna till. Det är ju där man kan ifrågasätta våra tränare : de har inte lyckats pränta in ett trygghetstänk i dagens spelidé.

    Sen är det bara att inse att vårt spelarmaterial är talangfullt men i dagsläget inte bättre än för ett övre mittenlag i allsvenskan. Inte många mer än Hysen, Ragge och Bjarnason som skulle ta en plats i Malmö eller Elfsborg idag.

    Däremot finns det potential i flera av spelarna men de behöver stöttning (spark i röven) av ett par riktigt etablerade spelare som kan visa vägen när det behövs. Den rollen klarar inte Stiller, Drugge, Kalle, JJ, Sana, Bärken, Dyre, Joel, osv. Det är här det syns att inte Sella och till viss del Seb var med igår. Men här behövs nyförvärv att se upp till rent speltekniskt och inställningsmässigt!

    sen är det ju fan att alla här ska kräva avgångar osv efter en match igen... även om jag numera hör till dom som tycker Jonas misslyckats men det jag tycker är en tränares huvuduppgift: skapa trygghet i ett vinnande spelsystem.

    SvaraRadera
  37. Nån clown härinne skrev "Berg, Bjärs, Ragge, Risp, Kalle, Antonsson, Seb. Vad har de gemensamt? Jo att vi värvade dem i en ålder när de är vuxna fotbollsspelare" Är du på riktigt ? Alla utom Ragge o Bjärs kom till Blåvitt som juniorer. Bjärs nästan junior men dirket till A-laget. Likaså Ragge.

    SvaraRadera
  38. Nån clown härinne skrev "Berg, Bjärs, Ragge, Risp, Kalle, Antonsson, Seb. Vad har de gemensamt? Jo att vi värvade dem i en ålder när de är vuxna fotbollsspelare" Är du på riktigt ? Alla utom Ragge o Bjärs kom till Blåvitt som juniorer. Bjärs nästan junior men dirket till A-laget. Likaså Ragge.

    SvaraRadera
  39. Kamratgården är en skyddad verkstad. Dagens spelare skall skyddas från elaka påhopp. Allt är bara bra sägs det från Kamratgården. Vi har det alltid lika kul här. Samma visa vad gäller U-laget. Ingen kritik får rum. Yttrandefrihet...pyttsan. Kanske då bara den mediale Hysén som får skriva lite vad han tycker. Annars hålls allt i slutna rum, med slutna gamla blåvita ledare, som tror på Europaspel. Måhända är det ett trauma. Gårdagen är förbi. Halllllåååå !

    SvaraRadera
  40. Kamratgården är en skyddad verkstad. Dagens spelare skall skyddas från elaka påhopp. Allt är bara bra sägs det från Kamratgården. Vi har det alltid lika kul här. Samma visa vad gäller U-laget. Ingen kritik får rum. Yttrandefrihet...pyttsan. Kanske då bara den mediale Hysén som får skriva lite vad han tycker. Annars hålls allt i slutna rum, med slutna gamla blåvita ledare, som tror på Europaspel. Måhända är det ett trauma. Gårdagen är förbi. Halllllåååå !

    SvaraRadera
  41. Du har fått tillbaka förtroendet med detta inlägg Frankie. Vi måste fan vakna upp.
    3300:- kostar årskorten till den sektion jag sitter på. Vi får även se cup matcher på detta, MEN inte om det blir final på Ullevi. Det är tacken för att man är trogen supporter..

    SvaraRadera
  42. Gaisar djävel gå tillbaka till parkbänken systemet är öppet nu !

    SvaraRadera
  43. Pinsamt. Kalle är typ längst på plan men kan inte hoppa upp tio cm och plocka bort 3:an. Vid 4:an har Ragge redan slutat spela och börjat tänka på Köpenhamn. Vad Sandberg gör i Blåvitt förstår jag inte överhuvudtaget.

    SvaraRadera
  44. Känns lite larvigt att klaga på målvakten när alla är så bedrövliga som igår men ärligt talat vad är det frågan om? Han har knappt gjort en enda räddning på hela säsongen, skjuter de rakt på honom hinner han ändå undan. Om han nu är så lovande som dom säger får vi väl låna ut honom till nåt lag i superettan ett par år tills han är redo för allsvenskan.

    SvaraRadera
  45. Sandberg tabbade sig, visst. Men det finns fler som ska ha skit. Gullungarna Ragge och Dyre till exempel.

    SvaraRadera
  46. Borde det inte finnas en möjlighet att låna hem Kim för resten av säsongen? Är ju bara andra målvakt i FCK ändå och behöver säkert speltid!

    SvaraRadera
  47. Kanske dags att ifrågasätta Milds roll i detta..

    SvaraRadera
  48. Denna låttexten tycker jag speglar blåvitt sedan guldfinalen 2009:

    http://www.youtube.com/watch?v=UKikYhQv1Ic

    Hammerfall - The Fallen One

    I saw your face in the morning sun
    Oh, I thought you were there
    I heard your voice as the wind passed me by
    Silently, whispering my name

    So many things that I wanted to say
    Forever left untold
    I still remember the tears that you shared
    Over someone else

    Our love could never die
    All I can do is cry
    Save a little prayer for the fallen one

    There is a light down at memory lane
    Slowly fading away
    Still holding on to the dreams torn apart
    I will follow my heart

    Our love could never die
    All I can do is cry
    Save a little prayer for the fallen one

    Still on my own, chasing the sun
    Of a time long ago
    The shade in my heart, tearing apart
    Everything that I long for
    Still on my own, chasing the sun
    Of a time long ago
    The shade in my heart, tearing apart
    Everything that I long for

    I saw your face in the morning sun
    Oh, I thought you were there
    I heard your voice as the wind passed me by
    Whispering my name

    Our love could never die
    All I can do is cry
    Save a little prayer for the fallen one

    SvaraRadera
  49. Att Mild o JO anser att truppen är komplett och bra, visar ju bara på bristande rannsakning. Man ser bara laget inifrån och bedömer det därefter, kalla det hemmablind el vad ni vill.
    Nej, alla i o kring blåvitt överskattar truppen och spelarna nåt oerhört. Bara för att dom spelar i blåvitt är dom inte bäst, hur mycket ni än vill...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.