2011/06/14

Det ryktas...

...att en viss tränare var ute och cyklade på den allsvenska upptaktsträffen.

33 kommentarer:

  1. Avgå djävla stolpskott!

    SvaraRadera
  2. Ta ditt ansvar och Avgå !

    SvaraRadera
  3. IFK Göteborg under Jonas Olsson, säsongen 2010 och hittills 2011, resultat allsvenskan:

    Vinster:             14

    Oavgjorda:       12

    Förluster:         15

    Övriga kommentarer överflödiga. Siffrorna är oerhört graverande och talar om en smärtsam verklighet. Detta duger inte!

    SvaraRadera
  4. Frågan är bara... Kommer det att gynna laget att sparka tränaren mitt under säsongen? Hans kontrakt går ju hur som helst ut i höst. Är det inte bättre att ta in en ny tränare när det är vinteruppehåll och ge denne tid på sig att lära känna spelarna och ledningen, för att kunna ta rationella beslut? En ny tränare mitt under säsong kommer ju ändå att köra vidare på samma taktik som J.O., Blåvitt kan ju ingen annan.

    SvaraRadera
  5. ???

    Adam Dyre Svensson Logi

    Bjarna

    Sella Sana

    Seb

    Hysén Söder

    4-4-"Jävla 2"!

    SvaraRadera
  6. Svarte Filip2011-06-14 11:18

    I hate to rain on your parade, men Söders karriär tog nog slut i den där U 21-EMsemin för snart två år sedan.

    SvaraRadera
  7. Det är väl dags att inse att ansvariga i blåvitt inte har högre ambitioner än så här. Hittar man ljusglimtar i 4-0 förnedring på hemmaplan mot seriens absoluta bottenlag kan man inte ha annan ambition än att hänga kvar.
    Att Mild, JO med flera säger något annat är ju fullständigt obegripligt. Dessa herrar kan ju fotboll och måste se hur det ser ut på plan. Jag tror det är så enkelt att det råder fullständig handlingsförlamning. Det vet inte vad de ska göra. Spelare kan de inte köpa in eftersom man bara letar Island. Och tänk vad mycket enklare det vore att bygga ett lag om blåvitt hade kompetens att hantera spelare från andra länder än de nordiska. Samma kompetens som alla andra lag i allsvenskan har.

    SvaraRadera
  8. Kanske dags att plocka in en motivator i truppen!

    Vad sägs om löneavdrag för underprestation! Med dessa priser för att kolla på en match så borde man få lite valuta för pengarna!

    SvaraRadera
  9. Anonym 10:27

    Det heter jävla stolpskott, inte djävla. Du stavar lika bra som Blåvitt spelade igår.

    SvaraRadera
  10. Psykologi är otroligt viktigt. Det ser man ju hur bottenlaget DIF började rulla boll och spela ut oss bara för att dom fick lite medvind. Det är isådana lägen tränaren har en avgörande roll. Sett över större tid så är ju spelarmaterialet det viktigaste.

    SvaraRadera
  11. @anonym 11:10: Logi ska fan inte vara med i din uppställning.. sämsta första touch jag någonsin sett i allsvenskan

    SvaraRadera
  12. Anonym 12:37

    Ja de är ju viktigt....

    SvaraRadera
  13. @anonym 13.06 kan hålla med till del om det, men vem har vi som e bättre?

    SvaraRadera
  14. anonym 10:27 Oh really kolla upp det ordentligt!

    SvaraRadera
  15. Anågende Logi: Det spelar ingen roll vilken teknik han har. Han gillar att springa och har en fin karaktär. Det är det som avgör om man spelar i dagens blåvitt eller inte.

    SvaraRadera
  16. Cup-guld 20112011-06-14 14:32

    Mycket bra att styrelsen tänker på ekonomin och inte tokhandlar eller sparkar välavlönade tränare. ÖJS hade 3st på avlöningslistan ett tag varav 2 sparkade.
    Och naturligtvis har dom ett helt annat snack internt än utåt i media vilket också är nödvändigt. Svenk fotbolls problem stavas Bosman och att man tog bort regeln med 2st utlänningar i startelvan. detta har lett till en dränering utav svenska spelare ut i mellanligor i Europa där pengarna finns. Bjärsmyr, Gurra, wernblom, Wendt, Antonsson, Risp (när han var bra, Kalle(när han var bra)och nu Ragnar. Dessa spelare är skillnaden mellan en stabil säsong eller upp och ner säsonger. Lägg till antalet skador på tongivande spelare sedan 2009. VILKEN JÄVLA TRÄNARE KAN TROLLA MED DEN FAKTAN. Sluta gnälla så förbannat era medgångare trött på er nu var så vänliga och håll er borta från gamla om ni bara kastar skit era halvalkoliserade skitungar.

    SvaraRadera
  17. Konstigt att andra lag kan hantera bosman bättre än blåvitt. Kanske beror det på att andra lag letar efter spelare i hela världen medan blåvitt letar i Sverige och Island.

    SvaraRadera
  18. Igår var Blåvitt helt jävla bedrövliga. Vems fel detta nu var kan man ju diskutera. Olsson??, Sandberg, Mittbackarna eller helt enkelt ALLA!!! Jag kan förstå att det kommer plattmatcher tyvärr är det ju så, Alla har vi väl spelat någon idrott själva å haft sådana matcher när ingenting fungerar å det är skit. Men efter matchen när våra nära å kära försöker vara snälla å säga något positivt så vet vi själva vad som hänt och erkänner det högt. VI var urkassa, Släpper in mål som min mormor hade tagit. Så kredd till dig Hysén som erkänner direkt att ni var sopor. Å till dig Olsson är vi dåliga å sköter inte spelarna "din" plan säg det då. Ingen hade väl protesterat om du svarat att idag var vi totalt under isen. Gubbarna tog inte sitt ansvar å det fanns ingen vilja. Men att gå ut med idiot saker som att det fanns några ljusglimtar gör ju bara att du retar upp fansen gör oss till ett åtlöje i resten av sverige. Skärpning blåvitt.
    Ps. Om du nu säljer Hysén Mild se faan till att du lägger ett par mille på varje position för nyförvärv av klass behöver vi.

    SvaraRadera
  19. Tommie bra skrivet.
    Vet inte för vem eller vilka JO ALLTID skall hålla på med dessa kommentarer. Spelarna kan det väl inte vara, de har lön för att prestera och gör de inte det skall man som chef inte hymla om att arbetsinsatsen var bedrövlig. Och vi supportrar är inte blinda och inte heller så dumma att dåliga ursäkter gör att vi ändrar åsikt.
    Håller även med Simon om tveksamheten inför att sparka JO mitt i säsongen, tror inte det gynnar laget nämnvärt.
    Hatar verkligen att ge upp men denna säsong får man nog se som (ytterligare) en förlorad säsong i vart fall om man suktar efter guld.

    SvaraRadera
  20. Men vad är det alla är sura över??

    Ifk ligger ju på en 11e plats.. bättre än trott innan säsongen.

    Jag tycker vi skall vara glada över det iaf.

    minst 8 nya spelare behövs om man vill vara top 6

    ASR

    SvaraRadera
  21. Blåvitts största problem, på kort sikt, är Sandberg.
    Sämre jävla målvakt får man leta efter.

    Det håller inte att ha en kille på runt 20 år i mål.

    SvaraRadera
  22. Sm-guld 2013!2011-06-14 17:07

    -----Hysén-NY-------
    --------NY---------
    -Sana----------NY--
    --------Bjarna--------
    Logi-Svensson-NY-Adam
    --------NY-----------

    Tränare: NYA

    Jag tror på Dyre och frågan är om man skall satsa på honom resten av säsongen. Han var allt annat än bra igår men man såg tydligt att det var för att han är matchovan och saknar självförtroende.

    Sella producerar fortfarande assist men det ser inte ut som han kommer klara den fysiska biten 2012 och därför bättre att satsa på någon annan.

    Bjarna kan nog bli riktigt bra om han får stort förtroende.

    Söder kommer i mina ögon aldrig bli något. Han hade en kort bra tid men killen kommer aldrig hitta samma målfarlighet igen och han lär har en skadefylld "karriär".

    Vi alla vet att Adam kan vara grym när allt stämmer. Hoppas verkligen killen kan undvika skador i fortsättningen.

    Om Hysén inte säljs för över 30 miljoner tycker jag det är en förlust. 30 miljoner hade kunnat resultera i kanske 2,3 bra spelare då Blåvitt bara får ca 70 procent av de 30 miljonerna.
    Jag tror dock själv att vi kan få sen en försäljning där Brugge endast betalar 20 miljoner.


    Sm-guld 2013!
    Ett samspelat lag med många nya ansikten. Nya tränare som vet hur man skall få laget att prestera max. Några nya ungdomar som visar sin spelglädje och vilja i A-truppen och en publik som är bättre än något annat allsvensk lag någonson haft.

    2013 - IFK Göteborg - 19:onde SM-guldet!

    SvaraRadera
  23. Sparka Jo nu! Denna säsongen är redan körd så det är lika bra att ta in en ny tränare som får resten av året på sig att spela ihop laget som han vill. För att sedan kunna satsa fullt ut tills nästa år.

    SvaraRadera
  24. Varför kritisera Logi? Han har varit vår bästa back under våren, fina väl avvägda offensiva löpningar och är inte en sån jävla vekling som många andra i blåvitt.

    SvaraRadera
  25. NI ÄR BLOWIT

    SÄMST I SVERIGE!

    SvaraRadera
  26. Sparka honom nu. Jag är trött och ledsen. Även Mild har svikit oss.

    SvaraRadera
  27. Om vi hade vunnit igår hade vi ju fortfarande haft bra chans på guldet! FOR I HILVIDE!

    SvaraRadera
  28. 17.39:

    Vi är Blåvitt.

    Inte gajs.

    Det räcker så.

    Att vi spelade riktigt gajsigt igår förändrar ingenting.

    SvaraRadera
  29. Jonas Olsson din jävla pajas!

    SvaraRadera
  30. kanske dags att lägga av... visst, vi förlorade fyra raka i början, visst, vi förlorade mot djurgården med 4-0. men djurgården har mycket mer att spela för. fram tills vinsten mot oss låg de sist! dessutom har vi nästan alla våra givna, rutinerade spelare i startelvan skadade eller på landslaguppdrag. dessutom är ragge såld, o sticker snart till köpenhamn. tänk på att nästan ingen på plan i måndags är van att spela tillsammans med de andra. det är helt nytt och då är det klart att inte allt sitter. nästa match går det bättre.

    SvaraRadera
  31. Ta det lugnt... Ni får snart upp ångan på nytt. Elfsborg kommer på besök och det vet ju alla hur det slutar. Vi kan lika gärna skicka in tre knallskott direkt från Guliganläktaren och ta förlusten med 3-0. Det är bättre än att åka på den sedvanliga förnedringen.

    SvaraRadera
  32. Fantastisk bild får man ändå säga!

    SvaraRadera
  33. Ja vad säger man om JO efter 0-4? En sak är klar, han sågade laget i halvlek, "bara spel på egen planhalva mellan backar och Elmar" (som bara spelar hem igen eller möjligen i sidled i gammal god Gustavstil. Vad har hänt med den offensive giganten han var då han kom in centralt de första matcherna?)Så blev det efter 0-1 och det var det JO ville bryta, in med "TargetStiller" och Bärka. Plötsligt hade vi årets mest offensiva uppställning med 2-3 centrala anfallare + Allansson/Söder och Bärka (+ Dyrensatam emellanåt) men vad hjälper det när de få rätta långbollarna som läggs går på Hysén som gjorde sin sämsta match i år och plockades bort hur lätt som helst av den halvmeter längre djurgårdsgiganten i backlinjen.
    Det taktikbytet i halvlek utmynnade i årets största fiasko. Avgå eller inte mitt i säsongen känns rätt meningslöst men hur agerar människan när det inte fungerar? Blåvitt har ju börjat försöka få till ett snabbare och säkrare passningsspel som emellanåt sett riktigt bara ut, en nödvändighet gentemot "lyckatilltjongandet" som även JO öppet kritiserat. Sen har vi fått spelare som kan "snurra" och skarva lite (Sana, Drugge) men problemet är uppenbart: de två innermittfältarna visar sig inte tillräckligt, vänder inte upp och levererar inte vidare med fart vilket gör Drugge mycket mer hopplös än vad han är (den bäste "skarvaren" i laget). Varför är så skickliga spelare som SEB, Johansson och Elmar helt hopplösa på att sätta passen rätt och att ha lite fart och mod? Vi har ju sett dem göra "brassegrejor" i fart emellanåt men det är fullständig kramp här nu, varför? De verkar panikslagna inför tanken att göra fel och då blir det garanterat fel. Lös detta JO så har Du ett av Sveriges bästa lag, löser Du det inte så finns bara en väg kvar för dig. Försök inte med mer gammal långbollsfotboll från backlinjen, det är ju det du har försökt bryta. Lös det med de vi har eller skaffa gubbar som kan ta den rollen, det är bråttom. Sen en annan självklarhet: bygg uppställning så att de bästa spelarna spelar där de passar = bästa laget. Låt t.ex. Söder/Pärlan/Stiller konkurrera om en anfallsroll, byt Hysén om han spelar som sist, ingen är helig, inte ens Trollhättebor eller de ADHD-spelare som finns i överflöd (kanon när de funkar men katastrof när de börjar kasta sand och lipa). Tränarens främsta uppgift: få ut max av spelarna d.v.s. låt de som fungerar bäst just nu spela, minns kollapsen mot Mjälby förra året när Sella och SEB sabbade hela matchen med dagisilska, sen fick Sella sitta på bänken vilket gjorde gott, gör likadant med de som faller ur nu och minns vem som vände trenden förra året, varför kom inte Tomas Olsson in mot DIF? Vi är många som inte förstår JO men sluta älska laget, det går inte, därav all frustration, ursäkta gnället men blåvitt är bättre än de visar och förnedringen sist tog styggt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.