2011/06/03

Hysén med i landslagets startelva

LANDSLAG. Tobias Hysén med i Hamréns startelva:
Ikväll kvalspelar det svenska landslaget mot Moldavien på bortaplan, Erik Hamrén har valt att formera laget såhär:
Andreas Isaksson
Mikael Lustig - Olof Mellberg - Daniel Majstorovic - Oscar Wendt
Anders Svensson - Kim Källström
Sebastian Larsson - Ola Toivonen - Tobias Hysén
Johan Elmander

"Tobbe" har alltså gått från läktaren till utanför truppen och nu till startelvan under de tre senasta landslagsamlingarna. Kul att se vad en Hysén i toppform kan uträtta mot Moldaviens ganska tröga backlinje.

Glenn Hysén kommenterar matchen på Unibets hemsida, kan bli intressant att höra vad pappa Glenn tycker om insatsen...

Bild från Kanal 1904.

11 kommentarer:

  1. De e la gött, änna..

    SvaraRadera
  2. Haha så sjukt för bara ett tag sedan lämnades han utanför truppen. Och nu går han rakt in i startelvan. Det svänger rejält i fotbollen.

    SvaraRadera
  3. Kan ju bero på att han återigen kommer att lämna allsvenskan...

    SvaraRadera
  4. Han blir säkert skadad....

    SvaraRadera
  5. En blåvit vänsterkant! Kul för Tobbe!

    SvaraRadera
  6. Nästan så man hoppas på en liten skada som gör honom ointressant för andra klubbar så att han blir kvar hos blåvitt.Men skadan ska vara så lindrig att han inte missar en enda match......äsch hoppas det går kanon och att han inte skadar sig. Om han nu måste ur i europa igen så hoppas jag verkligen klubben tar betalt som man bör för en skyttekung som startar i svenska A-landslaget. Att han inte är 20 år ska inte spela nån roll. Minst 50 miljoner ska vi ha.

    SvaraRadera
  7. nej nej nej, fan oxå! vaf ska han till landslaget och göra. finns absolut inget positivt med det för vår del. större risk att vi blir av med honom, skaderisken samt att han missar viktiga träningar. lanndslagsmatcher är bara jippon för bönder utan klubblag.

    SvaraRadera
  8. Hoppas på succé för Tobbe! Fast måste medge att Moldavien inte känns som det lag som passar Tobbe bäst med tanke på att han knappt kommer kunna kontra in några mål. Sist vi spelade i Chisinau har jag för mig att Allbäck hoppade in och satte två mål sista tio minuterna. Tobbe har en bra lön hos oss och kommer inte behöva ta några skambud. Flyttar han utomlands är det till en klubb som han förtjänar att gå till.

    SvaraRadera
  9. Tobbe e klar!

    SvaraRadera
  10. Efter kvällens instas kan Håkan enkelt förhandla fram en rejält lägre lön. Allt intresse borde ha försvunnit illa kvickt.

    SvaraRadera
  11. Farsan heter Glenn,brorsan suger lem, fy fan vilka slem!!!

    Solna

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.