2008/08/27

Sista REA-dagen för AIK away!

RESOR Idag är sista anmälningsdagen för reapriset på BaraBens superbuss till AIK borta den 13/9. Vågar du missa årets bästa bortaresa? Det finns inga ursäkter, matchen ligger på en lördag (ja, du läste rätt, en lördag) vilket bäddar för en riktig publikfest uppe i Solna.

Köp resan idag och spara 150 spänn jämfört med Änglarnas resa. Sedan i måndags har hela 32 platser sålts och bussen är därmed redan mer än halvfull, så vänta inte för länge! Platser reserveras INTE för BaraBen-folk. Tänk på det.

När? Lördagen den 13 september 2008, vecka 37.
Var? Råsunda, Solna.
Hur? 49-platsers vanlig buss, chaufför och buss hyrs från Interbus.
Pris? 400 kr om betalning sker senast onsdag den 27 augusti (d v s pengar inne på vårt konto senast torsdag), 450 kr efter det.
Åldersgräns? Absolut minimum 18 år, helst 20 år.
Avgång? 05:00 från fjärrbussterminalen på Nils Ericson-terminalen. Var på plats senast 04:45.
Ankomst? Beräknat 11:30-12:00 till Råsunda.
Besöket? Bussen kommer att åka direkt till arenan. Matchstart 12:30. Matchslut 14:15.
Avgång hemåt? Beräknat 14:30-15:00 från supporterbussparkeringen.
Hemkomst? Beräknat 21:30-22:00 till fjärrbussterminalen på Nils Ericson-terminalen.

Betalningssätt? För att man ska anses vara bokad på resan krävs att man skickar ett mail till resor[at]baraben.com där man inkluderar sitt namn och mobilnummer (hemnummer är frivilligt men kan vara bra) och sätter in 400:-/450:- på Swebank-konto 81059 (clearingnummer) 9941580780 (kontonummer) (brukar oftast skrivas i en följd, 810599941580780) tillhörandes Mattias Sandsäter, och använder sitt namn som överföringsmeddelande.

Biljetter till matchen (bortaläktaren) går endast att köpa på förhand. Ingen försäljning kommer finnas i spärrarna på Råsunda, så missa inte att köpa din biljett om du ska med! Biljettköp gör enklast på Ticnet, välj "Bortasupporters".

10 kommentarer:

  1. Detta har inte riktigt med detta inlägget att göra kanske.

    Men om jag uppfattade det rätt på änglarnas hemsida så kommer det inte bli något mer konfetti än det som man gör själv hemma??? Alltså går pengarna till något annat?

    Eller har jag bara uppfattat allting fel..?

    SvaraRadera
  2. Klart det blir mer än det du gör hemma. Änglarna kommer ju att bidra med de pengarna de samlat in. Men innan var det så att UG skulle ansvara för tifot i klacken, alltså ha något eget. Då hade det blivit knasigt om folk kom med eget konfetti, skulle paja hela skiten... MEN nu blir det inte så som det var tänkt från början, utan det ska vara ”Änglarnas” konfetti överallt, även i klacken. Så klipp klipp klipp föfan!!!!

    SvaraRadera
  3. glöm inte löparskorna

    SvaraRadera
  4. hur fan kan er resa vara hela 150 spänn billigare än änglarnas? vad sysslar änglarna med egentligen?

    SvaraRadera
  5. Änglarna budgeterar inte för full buss, dvs de tar ut ett högre pris per person för att kunna köra en buss även om den inte fylls.

    SvaraRadera
  6. anonym- men vid alla storresor fyller man ju flera bussar, därmed kan man ta lägre pris för bussen då man vet att minst en buss (oftast fler) blir fyllda. alternativt att ge tillbaka överskottet till dem som reser när bussarna blir fulla. priser blir ju inte högre hos bussbolaget för att de (supporterklubben) tagit ut extra mycket från sina resnärer.

    SvaraRadera
  7. Anonym 15:30/ Vi budgeterar i och för sig inte heller för en helt full buss.

    SvaraRadera
  8. Änglarna kan väl ta ut lite mer än att gå plus minus noll, de har väl annan verksamhet som behöver inkomster. Gillar man det inte behöver man ju inte åka med Änglarna, men det är ju bra att deras resor finns, inte sant?

    SvaraRadera
  9. Hur många platser finns kvar? KAn en person betala för två? Då min kompis inte kan det här med internetbank:P

    SvaraRadera
  10. Anonym 17:51/

    Strax under 20 platser finns kvar. Och visst kan en person betala för två, skriv det bara i mailet också.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.