2008/08/17

Hammarbyspelare gripen för bankrån

KRIMINALITET Dansk polis anhöll på lördagskvällen fem personer misstänkta för rånkuppen i Köpenhamn den 10 augusti, där bytet blev 60 miljoner kronor. Fyra av de anhållna är svenskar och en är dansk medborgare. En av svenskarna är elitfotbollsspelare med ett förflutet i Hammarby IF.

Enligt indlandet.jp.dk är en av de gripna svenskarna elitfotbollsspelare och Ekstrabladet.dk anger namnet på den 28-årige gripne svensken till Patrik Manzila, elitspelare i Väsby United. Tidigare spelade Manzila för Hammarby och år 2001 när stockholmarna tog sitt första och enda SM-guld gjorde han fyra inhopp för Söders bidrag till världsfotbollen.

Om Manzila är medskyldig till rånet kommer en del koppla handlingen till svenska elitfotbollsspelares lönenivåer. Andra kommer påstå att det bara är en slump att en fotbollsspelare var inblandad. Men framför allt så kommer många njuta hånfullt av paralellen till den förlorarstämpel som kopplas till Hammarby från supporterhåll. Det fattas väl bara att de andra gripna svenskarna är Gaisare...
__________________________________________
Lagerbäck, Lagrell och cirka 20 andra förbundspampar var och besökte Nya Arenan i förra veckan och fick en stor sightseeing kring byggarbetsplatsen. "Ironiskt nog" var det samma dag som det togs beslut om att gräsmattan på Ullevi ska bytas ut inför landskampen och därmed tvingade Blåvitt att flytta på sin hemmamatch mot Halmstad. Väldigt många har varit irriterade över Got Events nonchalans inför Blåvitts krav på bra förutsättningar på arenan men väldigt får har gjort något åt det. Därför blev den humoristiska piken som levererades till Got Event i helgen extra rolig och träffande. Det är vad som kallas supporterhumor på hög nivå.
_______________________________________
Framgångarna för
cykellandslaget i OS är extra kul för oss då cykellandslagets boss Hans Falk nämligen har ett stort Blåvitthjärta. Men trots bristen på guld så här långt så har jag en känsla av att Kallur kommer ta den i häcken.
___________________________________________
Dennis Jonsson är en jävla hjälte. Men lik förbannat en ÖIS-brat och därför kommer han få känna på hårt Blåvitt stål om nu överklassen råkar gå upp till nästa år. På tal om Öis och Blåvitt så ska två spelare som lagt ner sina landslagskarriärer avtackas av Camp Sweden i samband med landskampen på onsdag: Niclas Alexandersson och Marcus Allbäck. Det hela sker 18:30 på Gotebar, gamla "Waytan".

11 kommentarer:

 1. White'an.. nä, tacka vet jag Nestors Bägare, det var tider det!.

  SvaraRadera
 2. aftonhorans rubriksättare är lika komiska som vanligt när de kallar honom för "allsvensk stjärna" efter att ha gjort 4st inhopp :P

  SvaraRadera
 3. Stockholm - Norrköping!!!

  Resan till Norrköping är nu mycket billigare, vi har en ledbuss från SL.
  Det betyder att ALLA får plats.
  Pris för buss är 6000 kr / 25 st = 240 kr / 30 st = 200 kr osv.
  Ca tid för avgång är 11.00 från centralen,( tid ej klart från buss bolag).


  Skicka en intresse anmälan nu!!! as_resor@anglarna.se

  Se även info på http://www.gbok.com/gb.asp?id=11675 / ÄS FORUM / JONTE

  SvaraRadera
 4. 65 miljoner, är ni säkra på att inte hammarby ligger bakom hela rånet? eller kanske väsby? skulle ge dem ett välkommet tillskott i kassan...

  SvaraRadera
 5. Att dra paralellen hammarby-looserstämpel och bankrån är ju bara patetiskt. Kom in i matchen grabben. Patrik Manzila har varit brottsling hela sitt liv. Bara under åren som elitspelare har han kunnat hålla sig från brott. Så tvärtemot vad du/ni påstår så kan man säga att utan fotbollen/hammarby/vasalund/väsby så skulle detta hänt tidigare.
  Om zlatan inte kunnat lira fotboll tror du han hade kunnat bli framgångsrik i något annat än brottslighet? Är man uppväxt i rosengård så är alternativen inte så många! Eller bergsjön/hammarkullen/rinkeby/fittja osv. Sluta med era patetiska kopplingar och se till att betala eran skatt i framtiden istället!

  SvaraRadera
 6. Patetiska Anonym 12,01 vad skall man säga ? Hammarby = Bankrån är patetiskt men att säga att Zlatan skulle bli brottsling om han inte spelat fotboll det känns tydligen logiskt för dig? Att du inte betalar skatt kan man nog vara säker på för vem fan skulle ge en raketforskare som dig anställning?
  Och grattis Frankie du fick inte upp nyheten här så många minuter efter att jag länkade till BT i chattboxen
  mvh hasse

  SvaraRadera
 7. Bajen.. Sådana fans, sådana spelare. Inget att bli förvånad över.

  SvaraRadera
 8. Ett GAIS-fan hade torskat för fyllekörning på väg ner.

  Dessutom ligger dessa fans kompetensnivå i höjd med att samla pantburkar/flaskor etc.

  GAIS enda klubben med A-laget på bänken.

  SvaraRadera
 9. att dra parallell med Bajen är pinsam. inte förvånad att det kommer från Sveriges rövhål nr ett. Manzila spelade 4 matcher guldåret. Och GBGare + pengatvätt anser jag är snäppet roligare.

  SvaraRadera
 10. ...eller att Aftonbladet måste vitpixla hela hans ansikte för att dölja att han är svart.

  Fy fan vad jag hatar Aftonbladet.

  SvaraRadera
 11. stockholm är Sveriges RÖVHÅL.

  Vi här nere blickar ut över världen och vänder röven åt stockholm.

  vad har ni att vända er mot?

  Gamla Sketna Östeuropa?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.