2008/08/12

Blåvit högerback- grönsvart klackprofil?


58 kommentarer:

  1. gais klack stod ju på den sidan förra året så det är i klacken han står. säg inte att det är på derbyt med? det vore ju ultimat ironi.

    SvaraRadera
  2. Är det verkligen han då??!!

    Hoppas..

    SvaraRadera
  3. Det är förmodligen iår som han gick på matchen. Förra året bodde han i england. GAIS har haft klacken på samma läktare även detta året..

    SvaraRadera
  4. va i helvete??
    Det finns ju bara inte, vi kan ju förhelvete inte ha en gaisare i vårat lag !

    SvaraRadera
  5. Vi säger så här... matchen var gais - ljungskile och är det verkligen klacken(dom står iofs upp)? Han har vad jag kan se inget "Gaismärke" på sig och är det inte toivonen vi ser. Då var det löst. /Mattias

    SvaraRadera
  6. Det är ju en sak om han håller på Gais, det är ju skitsamma. Vi har haft spelare som hållit på alla möjliga lag i Blåvitt, till och med flera AIK:are. Vi har det även idag. För bra spelare på den här nivån ska vara proffsiga och stå över det och självfallet göra sitt bästa för sin arbetsgivare.

    En helt annan sak blir när våra spelare är på våra konkurrenters matcher och där aktivt och öppet ger sitt stöd till våra motståndare. Det ger verkligen inga bra signaler till vare sig supportrar eller övrig omgivning.

    SvaraRadera
  7. Vad jag hört så är denna killen blåvit ända in i hjärtat! Bättre att han går på GAIS med polarna än att han sitter och pimplar öl med de samma. Fotbollskunnande kan man aldrig få för mycket av!

    SvaraRadera
  8. Jo men man får väl inget fotbollkunnande av att kolla på GAIS eller? :P

    SvaraRadera
  9. Frankie:

    VET ni att det är Erik Lund på bilden? Om inte bör ni kanske nämna det, nu "hängs" han ju ut som gajsare. Har själv hört i en intervju där han sa att han stog i Blåvittklacken tidigare.

    SvaraRadera
  10. Lund är Blåvittare sen barnsben

    SvaraRadera
  11. klart man står i klacken när man går på fotboll... mycket billigare...

    SvaraRadera
  12. anonym 01:51- baraben hänger väl fan inte ut någon, det står ju som en fråga med ett frågetecken efteråt i både rubrik och under bild. det är ju upp till var och en att bedöma.

    frågar du mig är det inget att diskutera ens, det är 110% sant att det är han på bilden. sedan vad det betyder kan man diskutera, men att han har dålig smak att gå och stå där är ju klart som kokain.

    SvaraRadera
  13. anonym 01:51, har du inga ögon eller?

    SvaraRadera
  14. - Det finns ju rätt mycket folk som håller stenhårt på blåvitt men ändå går på annan allsvensk fotboll.

    - En artighets applåd när lagen tågar in är inte samma sak som att du bytt lojalitet. Vilket jag tolkar bildens skeende som.

    - Var på KFF -HBK live strax efter EM. Då vid något tillfälle applåderade många en snygg brytning av Peter Larsson. Man uppskattade helt enkelt en delikatess i matchen även om man i övrigt naturligtvis gav sitt stöd till hemmalaget.

    - Själv höll jag inte på något av lagen men hoppades på seger för HBK för vår skull. Men visst såg jag en o annan fotbollsdelikatess trots att inte blåvitt spelade.

    SvaraRadera
  15. Är det han? JA
    Är det i GAIS klacken? Ja det verkar vara lite folk
    Är det mot IFK? Nej som sagt lite folk
    Verkar han intresserad av fotbollen? Nej, varför kolla in i kameran...

    SvaraRadera
  16. Han skall bort

    SvaraRadera
  17. Ha ha, jag gillar hans skyldiga blick in i kameran...

    SvaraRadera
  18. Erik Lund är min kusin, och tro mig, han är inte en GAISare, den enda anledningen att han gick på den matchen var för att hålla min stackars Far (som är GAISare sällskap)

    SvaraRadera
  19. Jag skulle också gissa på att just denna matchen gick han på förra året, när han bodde i England, och inte hade något kontrakt med blåvitt!

    SvaraRadera
  20. Håller med tidigare skribent i att det är fan så mycket sundare om våra spelare går och kollar på fotboll under sin väl tilltagna fritid än att de fikar sig medvetslösa eller går på krogen. Och det öppnade ju för en sån där härligt meningslös provokation här, så Frankie tycker väl också det är bra egentligen.

    SvaraRadera
  21. Tja Lunds kusin sa allt. Ska väl påpekas att jag som varit på blåvitt sedan 90 faktiskt åkte ner och såg när Gais kvalade upp mot landskrona för några år sedan. Det finns ju oss som är intresseradea v fotobll i övrigt... BTW på lördag är det dax igen....

    SvaraRadera
  22. Erik skall spela från start nästa år...då Hjalmar har gått i pension.


    Gött nu har vi både "Råttan" och "Gaisarn" på kamratgården...

    SvaraRadera
  23. En sån jävla kakafoni i spekulationer. Såklart att man hänger ut honom ifall man lägger upp bilden. Detta oavsett ifall man sätter frågetecken eller ej i rubriken. Man vet hur lättriggade många av läsarna är.

    Aftobnbladet-jornalistik och ett jävligt taskigt sätt att vända folk emot vår egen spelare.

    Oavsett. Hoppas du är nöjd Frankie. Din kärlek för sensationer på bloggen verkar större än ditt blåvita hjärta ibland.

    SvaraRadera
  24. Jag är blåvit in i själen. Ändå har det hänt att jag stått i ÖIS-klacken. Varför? Jo, jag älskar att titta på fotboll live, och min bror är öisare. Jag sjunger inte med, men klacken är det ända ställe han kan tänka sig att stå.

    Simple as that.

    SvaraRadera
  25. Jag brukar åka med gårdakvarnen runt i landet för att titta på när gais spelar, man tycker ju om fotboll liksom. Sen brukar jag stå i öisklacken också.

    EN STAD; ETT LAG, ERA JÄVLA AMATÖRER

    SvaraRadera
  26. det ryktas att halften av grabbarna i truppen haller pa hammarby :-) och att dem alskar soderstadion..

    SvaraRadera
  27. Tack Ingo och Johan för era inlägg!

    SvaraRadera
  28. Ett av mina starkaste fotbollsminnen är när jag bevistade Assyriska-ÖIS i allsvenska kvalet (vilket år det nu var). Min kompis är öisare och jag kunde inte med att låta henne åka pendeltåg ut till Södertälje och traska runt där alldeles själv i mörkret. Jag hade lika roligt åt de rödblå gangstrarna som åt AFF-supportrarnas plastsäcks- och ficklampstifo.

    Det går sålunda alldeles utmärkt att se andra lag spela (även från en klackläktare, vilket faktiskt är den mest logiska platsen om det andra lagets supportrar är mindre kul att stå bland) utan att kompromissa med sin blåvita lojalitet. Om inte annat får man lite koll på kommande konkurrenter, andra lags styrkor/svagheter, etc.

    Men det är klart... En del är intresserade av fotboll som idrott OCH Blåvitt, andra är bara intresserade av Blåvitt, eftersom det ger dom nån slags grupptillhörighet. Det är helt ok. Men snacka inte skit om oss vars fotbollsintresse sträcker sig även bortom vårt kära Blåvitts kontringsfotboll.

    SvaraRadera
  29. "Han skall bort" Haha, en härligt uppiggande kommentar när man sitter här och ruttnar framför datorn. Jag lyfter på hatten för dig.

    SvaraRadera
  30. Han är blåvit på ytan men GAISare i hjärtat som alla riktiga göteborgare.
    För övrigt är ju dom flesta blåvita smygbajare.

    kållehuvudet

    SvaraRadera
  31. kållehuvet

    Ja jag vet minst 3 personer i ifks a-lag som håller på bajen, och som hade bytt gbgs supportrar mot bajens alla dagar i veckan.

    SvaraRadera
  32. Jag kan ju säga att jag har haft planer på att gå och ställa mig i Hammarbyklacken när de möter GAIS på Ullevi.... Trots att jag är 100% blåvit....

    SvaraRadera
  33. Blåvitt har ju en Sportchef som i sina ungdomsår i Trollhättan älskade Gnaget, om han stått i Black Army tvivlar jag på... ;)

    Vad spelar det för roll egentligen?

    Jo, eftersom Lund klargjort i en intervju att han stått i IFK-klacken som ung så ter sig den bilden, om det nu är han, att han hittat fel sektion eller att han blåljuger för at få sympatier i sin nya förening...

    Det kallas "kappvändare"

    Sen om det är matchen mot LSK så finns det en förklaring till och det är att han stöttar bortalaget..

    /Sportchefen

    SvaraRadera
  34. Kul att våra spelare hängs ut av frankie bögen.

    SvaraRadera
  35. 09:12// Näpp, det är det inte. På lördag lägger dom om gräset...

    Sportchefen// Du kunde ju bemödat dej med att läsa igenom kommentarerna...

    Lund är blåvit trough and through. Innan silly-snacket kom igång och innan han började träna med blåvitt så tackade han nej till flera erbjudanden enbart för att han ville till ifk. Kusinen från landet förklarade ju exakt hur det gick till!

    Men det är bra att baraben har ögonen med sig! IFKs eget FRA!

    SvaraRadera
  36. "håll dina vänner nära dig, men dina fiender närmare"

    Han laddar ju för derbyt.

    SvaraRadera
  37. Spelar de npgon roll, bara han presterar, går seriösa rykten om att Söder är öisare. Flippa ur nu!

    SvaraRadera
  38. Anonym 18:52:

    Jag bor och är uppvuxen i Göteborg faktiskt!

    SvaraRadera
  39. fy fan va löjligt, såklart att erik lund är ifk:are, varför skulle han ljuga om det? bara för att han gått på EN gaismatch? fråga honom hur många IFKmatcher han gått på...

    SvaraRadera
  40. erik lund håller på IFK, inga tvivel..ryktet säger att han t o m tackat nej till kontrakt med gais..

    SvaraRadera
  41. detta var de löjligaste jävla inlägget, bara hänger ut Lund, om ni är så jävla nyfikna, fråga honom om vart han har sina sympatier..

    SvaraRadera
  42. snacka om att göra en höna av en fjäder. så fullständigt obetydligt att han bevittnar en gaismatch med sin lekamen.

    SvaraRadera
  43. Det är väl ingen fara om han följer med farsan på amatörfotboll nån gång då och då?

    SvaraRadera
  44. inte farsan, hans farbror Magnus

    SvaraRadera
  45. Kan någon vänlig själ på Baraben (helst personen som lagt upp inlägget, Frankie?) förklara vad man menar med denna bild? man kanske inte ens vill ha sagt något med den? tror dock att många med mig väldigt gärna vill ha en förklaring.

    Är det för att ställa vår vänsterback mot väggen? att få oss supportrar att börja tvivla vart hans hjärta befinner sig? att kanske vända supportrar mot honom?

    Ni kanske tycker jag borde testa min syn, men jag kan inte till 100% säga att det är Erik Lund, kanske är därför (som en vän sade till mig) som bilden läggs ut? att killen är så lik Erik att man kunde "sköjja till det lite" med o lägga ut en Lika som bär-bild?

    Aja, struntsamma om Erik har gått på gais, öjs eller aik... sålänge han ger 110% för oss så är jag nöjd!

    Skulle dock gärna vilja ha en förklaring till varför bilden kommer upp här.

    SvaraRadera
  46. Hans farbror är en av de mest hängivna gaisarna jag mött. Det var tom så att Wallin låg på farbrodern att tjata in honom till gais, men eftersom Erik har ett blåvitt hjärta så valde han oss istället!

    Sportchefen:
    Du kan ju iaf läsa igenom vad Eriks kusin skrivit innan du ger dig in på huvudlösa påhopp. Jag trodde det var två seriösa bloggare han bjöd in till sin blogg, är det så?

    SvaraRadera
  47. Sköna kommentarer flödar. Hänga ut hit och hänga ut dit. Grabben var på en GAIS-match, förmodligen som sällskap till någon polare eller (om det nu är hans kusin som skriver) sin släkting...

    Jag har också varit på en GAIS-match med en polare när de låg i superettan. De åkte på pisk så det var värt varenda krona, haha!

    SvaraRadera
  48. Frågan är väl varför han befinner sig på klacksektionen och vafan han applåderar åt?

    SvaraRadera
  49. peeman!

    Jag kan med hundra procent garantera dig om att det var hans kusin som skrev det och att det stämmer som han sa. Nu är ju frågan om du tror på någon anonym som skriver här men du kan ju kolla upp lite i Lund familjen och se hans kusin heter Johan om det skall vara så...

    tjatja!

    SvaraRadera
  50. Skönt med en kusin som går in och försvarar =)

    I övrigt så är detta inget huvudlöst påhopp, utan bara ett enkelt konstaterande att fotbollen breddar gränserna ;)

    Läs: "om det nu är han"

    LÄS: Han får väl vara på vilken match han vill, iklädd vilka kläder som helst och applådera vilket lag han vill, bara han kan stå för det efteråt, eller hur ;)

    /Sportchefen

    Vem bryr sig egentligen?

    SvaraRadera
  51. Robin Söder är öisare men ingen som hoppar i taket för de?

    SvaraRadera
  52. Jag vet att både Lund och Söder är IFK:are. Dom spelar nämligen i blåvitrandiga tröjor.

    SvaraRadera
  53. Lund är kung

    SvaraRadera
  54. Den stora frågan är ju eg varför Wankie stod i gais-klacken och fotade.

    SvaraRadera
  55. Inte alla bra. Faktiskt direkt obra .

    SvaraRadera
  56. Han e en blåvitare!! Var lugna grabbar

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.