2008/08/02

Tillfälligheternas spel...?





23 kommentarer:

  1. Haha Walle visste vad han snacka om...

    SvaraRadera
  2. Det gör ont att möta blodvitt

    SvaraRadera
  3. Rör inte Robin som sagt.

    SvaraRadera
  4. Anonym 17:43: Damn right. Sandqvist såg ju fan ut att le efter situationen. Bra Ragge.

    SvaraRadera
  5. Årets match, blodbadet på ullevi! :D

    SvaraRadera
  6. en för alla, alla för en

    SvaraRadera
  7. Vi krossar vi mosar...

    SvaraRadera
  8. matchen hade ALLT!!!

    SvaraRadera
  9. "5. Martin Hansson
    Hur tänker man när man tillåter farligt spel flera gånger från Göteborgs sida, med endast tillsägelser? I samma halvlek varnar han två MFF:are för att de håller fast sina motståndare. Jag vet inte om det är Martin Hansson som gör fel eller om han bara följer regelboken. Om han följer regelboken bör SFF genast se över reglerna. "

    MFF's svenskafans..


    Han var ju sjukt orättvis mot MFF måste man ju seja......

    SvaraRadera
  10. MFF Sv fans:

    E du go eller??? Två liknande efterslängningar, bjärsa blir utvisad, sandkvist inte ens varnad! Det leder till att miff-miff får spela 11 mot 10 i en halvlek.

    Sen att du skyller på domaren när ni inte kan utnyttja övertaget är bara patetiskt.

    SvaraRadera
  11. senaste anonym, fattar du inte ironin i sista meningen i det han skrev eller?

    SvaraRadera
  12. Näää, det gjorde jag nog inte.

    :)

    SvaraRadera
  13. Är inte den som gillar att spelar blöder lr får farliga skador på sig. Men Sandqvist va fan värd en islänsk skalle. För även om hans eftersläng på Söder inte va speciellt farlig ska han fan inte komma och uppföra sig som en idiot. han borde haft minst en varning.

    Sen har vi Bjärsas armbåge som knappt träffade och då åker han på rött?! Vi snackar om att man vill ha rättvisa domare. Men tror aldrig de kommer hända faktiskt. Kommer alltid vara situationer som vi ser som inte domaren gör.0

    Hade inte varit fel att göra som i hockeyn. Bara ha en snubbe vid sidan av planen som domaren kan snacka med vid svåra situationer. Men vad vet jag, kanske är så här fotboll alltid ska vara.

    Men känns iaf skönt att Malmö får spela 45min 11 mot 10 och skapar EN bra målchans. Är sjukt imponerad av blåvitt idag. Dom spelar smart och faktiskt jävligt bra så länge dom kunde. Dvs första halvlek!

    Mot sm-guld änglarna! xDDD

    SvaraRadera
  14. Jag skrattade högt när jag såg reservdansken gå i däck efter kollisionen med Ragnar. Egentligen ett klart lämpligare straff än det röda kort och straff som han borde ha fått.

    SvaraRadera
  15. Så hanterar man skåningar

    SvaraRadera
  16. Blir så jävla irriterad på spelare som verkligen betéer sig som småglin. Tänker då på MFF:s löjliga zlatan-wannabe. Han gick väldigt lätt i marken när Bjärsa mer smekte än slog honom. Kunde inte blivit mer nöjd än vad jag blev efter Sandqvists duns i marken, kort och gott ägd!

    Domaren satte ingen riktig nivå på matchen men skulle inte påstå att han var orättvis mot någon. Sandqvist fick ju vad han förtjänade i efterhand så det bryr jag mig inte om det nu. Malmö har ypperligt tillfälle att avgöra. Tji på dom att dom inte kan förvalta de!

    SvaraRadera
  17. Hahahah Klockren !!!

    SvaraRadera
  18. Galen humor i den dä SF-mffarens kommentar! Ho ho Ho
    Jag dör!

    SvaraRadera
  19. Våra hjärtan klappar för Blåvitt...

    SvaraRadera
  20. Underbar match!

    SvaraRadera
  21. haha så jävla klockren!
    Måste bara ta upp Ragnars citat där i cituationen mot Sandqvist (?) "När man är back är man aldrig skadad, Man skadar bara andra"

    Framåt Blåvitt !

    SvaraRadera
  22. KARMA! Gör man dåliga saker så händer dåliga saker dig. Tänk på den nästa gång Sandqvist ;)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.