2008/08/11

2 000 000 personer i Glenn Army

BARABEN.COM Idag passerar vi på BaraBen.com den magiska gränsen på två miljoner unika besökare sedan sidan öppnade i Mars 2005. Vi har gett folk glädje, upprört andra, fått vissa att skratta, men inte minst berört och skakat om fotbollssfären i Sverige under dessa år och ni läsare har haft en enorm del i den här unika framgången. Du som läsare får härmed ett stort tack för ditt engagemang, utan dig vore BaraBen blott ett tomt skal.

Just nu har BaraBen.com, eller "Bara Ben på Glenn Hysén" (Blåvittbloggen) som vi egentligen heter, haft totalt 3,925,657 besök på sidan och häpnadsväckande 1,998,907 unika besökare på sidan. Om vi slår ut detta på hela åren sedan starten så ger det oss ett snitt på ungefär 1700 unika besökare om dagen och över 3300 besök om dagen i snitt. Detta kan ställas i jämförelse till hur sidan besöktes av 10-30 personer om dagen under den första månaden och av 17 000 unika personer samma dag som vi avslöjade det internationellt uppmärksammade omklädningsrumsbråket under VM 2006.

Utöver dessa besökssiffror är det intressant att se hur vi i snitt har publicerat mer än 2,3 bloggposter om dagen sedan starten vilket ger en totalsiffra på 2783 blogginlägg från ett 60-tal mer eller mindre aktiva skribenter. BaraBen.com har vunnit supporterturneringen Rikets Änglar, vi har arrangerat storbussresor till Danmark och Stockholm, vi har haft en gemensam bortaturné genom hela landet, vi har arrangerat pokerturneringar, vi har startat Kanal Glenn, Supporterfonden och Alternativa Shopen och fortsatt att hetsa Blåvitt att förbättra sig på alla befintliga verksamhetsområden. Vår existens går ut på att ge ett mervärde till er blåvita supportrar och därför ska vi fira vår "tvåmiljonte" besökare precis så. Det är hög tid att ge lite mer tillbaka till er som läser här på sidan och deltar med era mail, kommentarer och tips till oss!



Under Augusti ska vi skänka bort följande:
- 1 styck CD-skiva med EM-låten "Pazza Zlatan"
- 1 styck matchtröja IFK Göteborg, signerad av hela laget
- 2 stycken PES2008 spel till XBOX360
- 2 stycken PES2008 spel till Playstation 3
- 2 stycken PES2008 spel till Playstation 2
- 2 stycken "I love GBG" tröjor ur Alternativa Shopen
- 3 stycken tjejtopar med olika motiv ur Alternativa Shopen

Allt ni behöver göra är: maila in en rolig bild, film, reseberättelse, anekdot eller kanske krönika till BaraBen. Det kan vara en resebild i Blåvita kläder, en film från semestern i shopens prylar, en gästkrönika om något du tänk på kring Blåvitt eller supporterrörelsen, en bild från någon av våra bortamatcher eller vad som helst som kan vara roligt, dråpligt, galet eller intressant för oss andra supportrar att ta del av.

Glöm inte att skicka med din adress och en eventuell önskan om vilken slags belöning du skulle vilja ha för din insats. Mailar gör man hit: kontakt@baraben.com och agerar det gör man innan augusti månads slut! Lycka till kamrater!

16 kommentarer:

  1. vad ska man säga egentligen, grattis maby!? grattis!

    SvaraRadera
  2. fyra miljoner besök är egentligen helt sinnessjukt.

    SvaraRadera
  3. 2000000 besökare får ju nästan gaismatte att ligga i lä.

    SvaraRadera
  4. kan bara instämma, en fullständig succé - en succé som alla utom Glenn Hysén själv har koll på.

    Under en intervju från Marstrand-seglingarna då han var gäst hos Virtanen fick han frågan om varför det fin ns en hemsida som har hans namn från ett litet barn.
    han svraade med att han inte har någon som helst koll på internet, mins inte exakt vad han sa men han är inte helt "in time" med den nya tekniken - helt underbart..;)

    Stirt Gratis (b)araben..och fortsätt i samma stil!

    SvaraRadera
  5. anonym 14:59- han svarade att han själv inte fattar internet men att hans barn brukar vara inne och läsa baraben.com, ungefär. så visst fan har han koll på sidan...

    SvaraRadera
  6. Besökare år 2: 1 432 000 totalt

    Står de, så "snart" 2 miljoner på ett år?

    SvaraRadera
  7. anonym 15:39/ du blandar nog ihop totalt antal besökare (cirka fyra mille) och unika besökare. år två var för övrigt 2006/2007 för baraben väl?

    SvaraRadera
  8. Anonym 15:39- Det står ganska tydligt på sidan vad som menas:

    Besökare År 1: 523 500 totalt
    (varav 267 861 unika)
    Besökare år 2: 1 432 000 totalt (varav 710 939 unika)

    SvaraRadera
  9. grymt! Jag har haft er som startsida i ett år nu! Kommer nog förbli så sålänge ni keepar upp good work liksom! Btw jag har en grym bildidé - hihi

    SvaraRadera
  10. Frankie: Hur definieras en unik besökare i denna statistiken?

    SvaraRadera
  11. Andreas- Unika besökare räknas om varje dag. Så det är ju bara en lek med orden i rubriken att 2 miljoner personer varit inne på sidan, sanningen är väl med kanske att 60 000- 70 000 personer varit inne på sidan men många gånger...

    SvaraRadera
  12. Det e ju PES 2009 man vill ha!! ÖHH!!!

    SvaraRadera
  13. Vrid inte armen ur led nu frankie ;)

    SvaraRadera
  14. anonym 21:04- vad menar du?

    SvaraRadera
  15. alska baraben, sa javla enkelt ar det bara!

    SvaraRadera
  16. Baraben for life!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.