2008/04/09

Vårderbyt- 9 dagar kvar


DERBYHETS Precis som Kanal Lokal sänder KlubbTV Blåvitt så har Gais en motsvarighet på samma kanal. KlubbTV Gais har dock ingen gammal spelarprofil som expert i studion utan kör med tränaren och före detta Blåvitt-spelaren Magnus Pehrsson istället.

Dagens frågesport går ut på att gissa vilken spelare som Magnus Pehrsson gav tre plus till efter premiärmatchen. Svaret är nämligen årets (hittills) största "Kommentarer överflödiga"- inlägg i den Allsvenska fotbollsdebatten.

Så: vem fick tre plus och blev premiärens bästa Gaisare?

Uppdatering 14:00-
Korrekt svar: Markus Halsti.

(Ni vet han som såldes till Malmö FF ett par timmar före Gais premiär. Enligt Gais tränare var han omgångens treplussare. Motiveringen: "Han har gjort mycket bra för Gais framtida satsning." Översättning till svenska: "Vi är fattiglappar och blir överlyckliga för varje miljon vi kan få." Halleluja på den...)

11 kommentarer:

  1. Sportchefen såg detta och förundras över svaret men kan samtidigt läsa lite bitterhet när den gode Pehrson levererade denna pastej.

    Det roligaste upplevdes ändå på plats när en "högt uppsatt" ledare efter matchen konstaterade att:

    "Det spelar ingen roll... vi kan ta 1 pinne i varje match, så länge vi säljer en spelare för 8 miljoner"

    /Sportchefen

    SvaraRadera
  2. Jonas Lundén?

    SvaraRadera
  3. Markus Halsti

    SvaraRadera
  4. ZZzzz *gäsp* gais vad är det? *gäsp*

    SvaraRadera
  5. Gais... Ligger inte dom i tvåan? Eller var det ettan? Det är så svårt att minnas, dom åker ju runt runt i seriesystemet som en lott i en tombola....

    SvaraRadera
  6. Kan någon förklara för mig vad som är grejen mellan Pehrson och blåvitt? Jag hörde en intervju med honom nyligen då han antydde att det hade hänt saker historiskt som gjorde att han avskydde IFK.

    Kan någon förklara?

    SvaraRadera
  7. Det som hände var att han inte platsade.

    SvaraRadera
  8. Platsade skulle han kanske gjort, men gubben var ju jämt skadad. Han kanske hatar Blåvitt för att Oves i Sävedalen byggt om? Eller så är han bitter i största allmänhet för att han är gjord av porslin.

    SvaraRadera
  9. Kan ni inte bara berätta så att jag slipper se skiten?

    SvaraRadera
  10. Om man värvar FulleDulle till GAIS-sup portrarna (Carnigies) och sedan sätter två GAIS-alkisar, FulleDulle och Persson på en parkbänk.

    Då kan man återuppta en gammal klassiker från motbokstiden.

    TVÅ VITA och EN BRUN samt en LÄTTGROGG.

    SvaraRadera
  11. Hahaha ger han Halsti tre poängaren? hahaha sicket mongo.
    Vilken motivering?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.