2008/04/24

Megaexklusivt på BaraBen: Lill-Alex från start mot Ljungskile

CHOCKAVSLÖJANDE Enligt mycket säkra källor till BaraBen.com så väljer tränarparet Rehn/Olsson att starta med Daniel Alexandersson i morgondagens match mot Ljungskile. Även Wallerstedt, Hysén och Wernbloom spelar från start, precis som senast. Niclas Alexandersson var med och tränade igen, Jonatan Berg var också med men gick av efter halva träningen. Vem som blir högerback är därmed ännu oklart.

Längre rapport samt bilder från dagens träning kommer under eftermiddagen...

11 kommentarer:

  1. Vad är det för fel på djupleds-sella?

    SvaraRadera
  2. Fattar inte det heller??

    SvaraRadera
  3. Inget större fel. Mer än att killen inte kan träffa en ladugård. Inifrån.

    SvaraRadera
  4. Sella borde spela...

    SvaraRadera
  5. In med RISP!!!!

    SvaraRadera
  6. Ska Danne vara anfallare eller mittfältare?

    SvaraRadera
  7. Jag vill se Sella spela.

    SvaraRadera
  8. TA HEM ALI GERBA IGEN!!

    SvaraRadera
  9. Nu börjar jag bli jävligt misstänksam, sella måste ha gjort något mot Stefans alt. Jonas fru, FÖR VARFÖR FÅR HAN ALDRIG CHANSEN NÄR VILKEN JÄVLA SOPA SOM HELST FÅR SPELA(läs Jonathan Berg).

    SvaraRadera
  10. håller med var fan är sella, börjar lukta personlig konflikt här. han har faktiskt bidragit positivt till spelet varje gång kommit it till skillnad från många andra. dessutom är han mkt bättre på högerkanten än vänstern. IN MED SELLA!

    SvaraRadera
  11. förstår inte riktigt denna sella-vurm...han är ju totalt ofarlig från mittfältet och framåt...sen så håller jag med om att berg inte är så imponerande heller...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.