2008/04/20

Hysén på topp mot AIK?

MATCH Imorgon är det match mot AIK, ett klassiskt möte med garanterat mycket kamp och prestige. Av dagens träning att döma ser det ut som att det kan komma att bli en del omkastningar i laget. Efter uppvärmningen spelade man två lag mot varandra med uppställningen 3-3-2 på förminskad plan. I ena laget spelade Hysén-Wernbloom i anfallspar, i andra var det Ranégie-LillAlex. Mittfältare i ena laget var Karisik-Olsson-Sella, i andra laget Walle-Gustav-Jakob. Backar var Seb-Ragnar-Jonatan, Hjalle-Bjärsa-Oskar/Petter. Hur tränarna tänker efter att ha ställt upp så här är oklart, fritt fram för spekulationer med andra ord. I truppen låter man meddela att LillAlex går in i truppen igen och Ali Selim därmed inte är aktuell längre. Selim var inte med a-laget och tränade idag.

Av anfallsparen var Wernbloom-Hysén mycket bättre än LillAlex-Ranégie. Ibland stämmer inte spelet helt men det finns intentioner, helt klart. Jonatan lär alltså få fortsatt förtroende på högerbacken och då återstår att se vem som spelar högermitt. Kanske blir det Jakob igen, som var tämligen vass på träningen idag. Eller så blir det Sella men vem tar då plats till vänster? Eldin Karisik gjorde inte mycket väsen av sig idag och vi vet att han helst spelar centralt.

Det kan med andra ord bli en del omkastningar i laget imorgon, kanske är det också på tiden med tanke på hur spelet sett ut på senaste tiden. Gnaget måste krossas!

22 kommentarer:

  1. Ja de Änglarna Stockholm som har 10 års fest. Vet att rese ansvarig i GBG förmodlingen åker mini buss upp. Dan efter är de ju bajern kross.

    Jonte Jakan

    SvaraRadera
  2. Lägg ner spammandet nu. Konstigt att INGEN tycker det är det minsta intressant att spekulera i laguppställning/resultat/whatever inför morgondagens match?! Var är hetsen? Allvarligt talat, folks, ni som undrar var BaraBen-hetsen tagit vägen, var med och bidra själva med lite åsikter istället!

    SvaraRadera
  3. På www.izxzi.nu finns en välkänd klacksång - men tyvärr så saknar den ljud, så man får sjunga den själv...
    ;)

    SvaraRadera
  4. Bengalerna will be there.

    SvaraRadera
  5. Åh, vilken tur. Bengaler som är så uppskattat.

    SvaraRadera
  6. Jag tycker att det ar dessa inlagg som ar roliga att lasa. Keep up!

    SvaraRadera
  7. Asså va fan grabbar? Var är HETSET? match snart och inget hets? blir besviken!

    SvaraRadera
  8. Om Alex inte kan vara med, vilka yttrar skall vi lira med då, om Tobbe ska vara på topp?
    Skulle gärna se han på topp, kanske inte i denna matchen dock .

    // Johan

    SvaraRadera
  9. vad är det som har hänt med Alex?

    SvaraRadera
  10. Hysen på topp blir great!! Sella är en klasspelare som borde vara självklar med sin bollbehandling och spelsinne om nu Hysen får härja på topp. Självklart så är man lite orolig för hur spelat ute på högerkanten ska gå. Men va f-n Sella och Olsson är väl skickliga nog att lägga in ett par instick i djupled till Hysen. Annars så får de slå ett par stenhårda bollar på Wernblom som han kan skarva vidare till Hysen. Walle är ju inte helt fel att slänga in när Hysen mattas av i andra heller. Håll huvudet högt imorgon grabbar, imorgon gäller det...

    allaeanglar

    SvaraRadera
  11. Jag har länge velat se Hysén på topp. Han har ju en stigande formkurva och skulle kunna ställa till med massor av oro i råttförsvaret.

    Selakovic från start dessutom.

    SvaraRadera
  12. WHERE IS THE HETS?

    SvaraRadera
  13. hade vart intressant med... Hajsen-Pontus på topp
    innermitt Olsson och Svensson
    kanterna Sella och Berg/Dalexander

    vanliga försvaret, me jakob på hb

    o gärna inte allt för sent Inhopp från Ranegié

    Men dom kör nog på samma tror jag

    SvaraRadera
  14. Låt hysen spela!


    http://sverigefotboll.blogg.se/

    SvaraRadera
  15. Hysén har ju precis kommit igång nu ju när formen kommer sakta men säkert. Ehlt klart att han skall spela kvar på kanten. In med lill-alex föfan på topp med lite ljupled och lägg ner tjongandet förfan! Lira fotboll som ifjol, på marken. Så äter vi upp råttorna IDAG!!!!

    FORZA BLOWETT!

    SvaraRadera
  16. Bra om de kör Hysén på topp. Problemet med WW2 på topp är att i deras brist på snabbhet så vågar backlinjen ligga högt.

    Men Hysén i djupled så håller vi motståndarlaget långt och vi kan spela vårt spel.

    Helt rätt!

    SvaraRadera
  17. Man har ju inte så höga förväntningar efter gaismatchen. Men å andra sidan är det i såna matcher som Blåvitt, historiskt sett, har överraskat alla genom att kriga in ett hörnmål på övertid och ta tre pinnar.

    Varför inte ikväll?

    Om jag däremot lyssnar på vad hjärnan säger, så blir det stryk. Jag hatar att få stryk av aik.

    SvaraRadera
  18. bORDE MAN GÅ PÅ MATCHEN IKVÄLL?

    SvaraRadera
  19. Har påven en lustig hatt?

    SvaraRadera
  20. Har påven en lustig hatt?

    SvaraRadera
  21. Sportchefen har svaret hur motståndarna skall "ses om" ;)

    Kolla gärna...

    /Sportchefen

    SvaraRadera
  22. Nej påven har inte en lustig hatt. Men gå på matchen endå!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.