2008/01/23

Var är Änglarna? De är hos Isaksson...

SMÅTT & GÔTT Följande klipp är från sändningen av Frölunda hockeys slakt av Modo i veckan. Notera det som publiken sjunger eller rättare sagt skanderar...


"Var är Änglarna?" Ok, nu förstår jag ingenting. Vill Scandinavium-publiken så desperat ha vettig underhållning att de kallar på sina egentliga hjältar som håller till borta på Ullevi? Eller var det en tillrest Modo-klack som hört på tv-fotboll att det är "så man ska skrika" när man som bortaklack kommer ner till Göteborg? Hur som helst så var detta en annorlunda upplevelse...
__________________________________________________
Dusan Djuric körde full. Han sålde bilen. Sedan blev han utlandsproffs. Carl Fagher blev först "advokatproffs". Sedan säljer han bilen. Snart lär han sitta på kontoret och fira sina blåvita guldidoler genom att bli full? Flera Blåvittspelare har bytt bil sedan Volvo försvann som storsponsor för föreningen. Dock lyser valet av Kia med sin frånvaro i valet av bilmärken för de blåvita. Kanske måste de bli fulla för att glömma hur oglamoröst det är att köra vår nya sponsor. För ingen stjärna som drömmer om att bli utlandsproffs rattar väl en Kia?
__________________________________________________
SJ, Statens Järnvägar, har i många år varit väldigt aviga till fotbollsresor av alla de olika slag som kan tänkas. När Supporterklubben Änglarna förhandlat om sina bortatågresor så har det alltid varit en omständig övertalnings och diskussionsprocess innan något blivit av, om det blivit av alls. Nu har SJ plötsligt tvärvänt i frågan och går på sanslös charmoffensiv mot både IFK Göteborg som lag, sponsorerna och hör och häpna: även fansen. Det som låter för bra för att vara sant är oftast inte sant...
__________________________________________________
Nu ryktas det att Andreas Isaksson blir klar för Blåvitt i samband med träningsmatchen Manchester City (B)- IFK Göteborg. Om det är ett låneavtal som gäller våren ut kan det tyckas vara en väldigt märklig lösning för Andreas Isakssons egen del, då Blåvitt inte spelar några tävlinsmatcher förrän om drygt två månader. Om det nu inte är en regelrätt övergång som det viskas om. Eller helt enkelt ett sillyluftslott. Det har hänt förr.

36 kommentarer:

  1. ja, för det var juh inte "Var är mästarna?" som de sjung iaf...

    SvaraRadera
  2. Isak e välkommen av rang men Blåvit e inne i ett grymt flyt nu som får unga killar att tro på sig själv! Då menar jag att sveriges nästa stor målvakt heter just Erik Dahlin!

    SvaraRadera
  3. SJ står för övrigt inte alls för Statens Järnvägar längre, utan företaget heter bara just SJ AB.

    SvaraRadera
  4. haha, jadu Frankie... Du får nog kolla hörseln eller höja volymen på datorn... Var e mästarna är det de "skriker" =)

    SvaraRadera
  5. SJ AB baklanges ar en riktig godbit. Sager en del om foretaget...

    SvaraRadera
  6. Varför är ni så anti Indians? Det ena behöver ju inte utesluta det andra..

    SvaraRadera
  7. Jojo, så ni tittar på hockey? Med taskig hörsel också, de sjunger ju var är mästarna, mästarna från ö-vik.

    Men den klacken kör ju även gnagarnas överallt-ramsa så vad kan man vänta sig?

    SvaraRadera
  8. Öhhh, var e mästarna sjunger de juuuu, öhhhh...

    SvaraRadera
  9. Det är ju änglarna som är mästarna!

    SvaraRadera
  10. Man hör det man vill höra...

    SvaraRadera
  11. SÅ HÄR E DET .. VI I KLACKEN SJÖNG: Var e Mästarna var e mästarna ......mästarna från Ö-vik ... Iom att de vann sm guldet säsongen 2007 och de låg grymt mkt under mot Vf i matchen


    ok !!

    Vf support "Goa Gubbar "

    SvaraRadera
  12. vf-support:

    Bra att du klargjorde det, för det var ingen tidigare i tråden som påpekat det...

    SvaraRadera
  13. Nästa modo möte, här e änglarna?

    SvaraRadera
  14. Rolle Nilsson har inte bara bytt klubb. Han har setts med en ung dam vid sin sida....

    SvaraRadera
  15. Fråga: Jag trodde svenska mästarna, tll skillnad från förra året, fick in i andra kvalomgången till CL? På alltid blåvitt står datum för första kvalomgången.

    SvaraRadera
  16. "Rolle Nilsson har inte bara bytt klubb. Han har setts med en ung dam vid sin sida...."

    Det var Toivonen.

    SvaraRadera
  17. Hahaha! Toivonen...

    SvaraRadera
  18. """Mattias sa...
    Varför är ni så anti Indians? Det ena behöver ju inte utesluta det andra..

    24/1/08 07:15"""

    För att svartfötterna kommer från Västra Frölunda från början och IFK har inge hocketlag, DÄRFÖR!

    Ett lag i hjärtat, man har bara ETT lag i hjärtat!

    SvaraRadera
  19. Jag är modoit och jag var där, satt i MoDo "klacken" och vi gjorde inget speciell ljud ifrån oss. Det va frölunda som "sjöng" var e mästarna men om du inte hör d kanske d e dags att skaffa hörapparat!

    SvaraRadera
  20. anonym 24/1/08 11:43

    Vad är det jag hör, en stockholmare??!

    SvaraRadera
  21. Att plocka "hem" Isaksson till Blåvitt vore tjänstefel av kung Håkan. Isaksson, några månader med fet lön i Blåvitt, klarar vi oss utan - duktig målvakt visst, men ska vi värva någon så ska vi värva en målvakt som kan konkurrerar om platsen som förstemålvakt i mer än tre månader. För övrigt tror väl ingen att han kommer heller för den delen...

    SvaraRadera
  22. Jävla tjöt om Dahlin, hur många hör har verkligen sett Dahlin? o hur många har sett Stenman? Stenman kanske e bättre? Blåvitt har inte sagt något om att det är Dahlin som ska stå iaf.

    SvaraRadera
  23. ARRRRR! Nu är det slut nu är rottet mågat (pun!)! Nästa VFare som visar sig på Ullevi får en fet smäll! ARRRR ARRR... Ect.

    SvaraRadera
  24. Vad är det jag hör, en stockholmare??!

    24/1/08 12:35

    HAHA känslig för vissa här i Göteborg att inget lag har fotboll och hockey under samma klubbmärke.

    ***

    Jag tycker som Materialarn, varför plocka hit han för en massa pengar under så pass kort tid, nej tack.
    Nu satsar vi ungt, det kan ju inte gå åt helvete för båda tycker man.

    SvaraRadera
  25. Äh, de kan väl ställa vem som helst i mål. Det är ju ändå de som inte platsar ute på plan som får stå. Så var det i alla fall när jag spelade boll back in the days. =)

    SvaraRadera
  26. Hade jag själv varit sponsor så hade jag tvingat Blåvitt att köra i KIA. De betalar en massa pengar samt "ger" säkerligen spelarna ett mycket bra leasingavtal...ett syfte med sponsringen måste väl dock vara den godwill man får genom att spelarna åker runt i bilarna?

    SvaraRadera
  27. Isak hade varit en kanonvärvning! Mini-tarzan och Stenaman skulle få en perfekt läromästare under första halvåret innan det är dags att stå på egna ben. Sedan att vi skulle ha sveriges överlägset bästa målvakt mellan stolparna halva säsongen är underbart!

    SvaraRadera
  28. "HAHA känslig för vissa här i Göteborg att inget lag har fotboll och hockey under samma klubbmärke."

    Nej, det är inte det minsta känsligt. Jag bara förundras över denna mentalitet, att man bara får hålla på en förening. Min huvudsport är foppoll. Det betyder dock inte att jag inte är intresserad av andra sporter. Jag gillar även att titta på hockey, handboll, basket och en del annat. Ett sportfreak kort och gott.

    Det är glädjande att IFK Göteborg bara sysslar med fotboll (jag räknar inte skridsko och orientering) så att jag slipper "tvingas" välja lag i andra sporter.

    Jämför med Djurgården. Tänk om jag var djurgårdssupporter och även gillade handboll. Säg att jag bodde söder om Stockholm och höll på Tumba. Djurgården värvade ett handbollslag, BK Söder, i början av 2000-talet. Skall jag då tvingas ge upp "mitt" Tumba bara för att min fotbollsförening nu öven skaffat sig ett handbollslag?! Hela det resonemanget är sjukt och inte värdigt idrottsrörelsen.

    SvaraRadera
  29. Jag är ängel från Johanneberg, men Johanneberg ligger i Göteborg, så allt från Göteborg är ju bättre än det som inte är från Göteborg, och Göteborg ligger ju i Västra Götaland så Västra Götaland är bättre än det som inte är från Västra Götaland, och Västra Götaland ligger i Sverige, och Sverige ligger i Europa och Europa ligger på Jorden, och Jorden ligger i Solsystemet och Solsystemet ligger i Vintergatan och vintergatan ligger i våran dimension, vilken det nu är, om den ens finns.

    Vad jag försöker säga är med andra ord att, jag håller framför allt på blåvitt, men jag gillar frölunda, men det är viktigt för mig att visa att jag inte är en gajsare, så man har alltid på sig IFK halsduken, samma om man går på en landskamp.

    F.Ö. så behöver man ju nått att titta på nu när det inte är fotboll på gång, även om Frölunda har sveriges pinsammaste klack. Sjunga AIK:låtar och skit.

    SvaraRadera
  30. Isaksson kör med de här ringsignalerna.

    http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.1369275

    Jag fattar varför.

    SvaraRadera
  31. SJ står för övrigt inte alls för Statens Järnvägar längre, utan företaget heter bara just SJ AB.

    23/1/08 23:17


    Så du menar att SJ har slutat stå för "Statens Järnvägar" för att företaget numer kallar sig för SJ bara? Vad står det för nu dåm, Sebastian "Styvmor" Johansson eller?

    SvaraRadera
  32. Dom sjung ju "Var e mästarna?"

    SvaraRadera
  33. Statens Järnvägar försvann när det delades upp i 6 olika bolag 2001, ett av dessa, SJ AB, har hand om persontrafiken. SJ AB är ett varumärke och inte en förkortning.

    SvaraRadera
  34. Anonym 21:36- Haha men ditt nöt, SJ kommer lik förbannat från Statens Järnvägar oavsett hur många delar företaget delar sig i och hur mycket de än vill förändra sitt lilla varumärke. Det folk vet att SJ står för är Statens Järnvägar, så vad lipar du om?

    SvaraRadera
  35. Nöt kan du vara själv, jag har rätt. Läs på http://www.statensjarnvagar.se/ (som inte är SJ AB). Under frågor och svar står:
    Är SJ en förkortning av Statens järnvägar?
    En vanligt förekommande missuppfattning är att SJ är en förkortning av Statens järnvägar. Men SJ är inte längre en förkortning utan namnet på ett av de sex bolag som bildades när huvuddelen av Statens järnvägars verksamhet år 2001 delades upp.

    SvaraRadera
  36. Testa läs SAS baklänges istället, föcking hilarious!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.