2008/01/19

Isak reservmålis i Blåvitt?


Enligt IFK Göteborgs egen hemsida har vi bara en målvakt i A-laget. Vad jag vet tränar ännu en målvakt med A-truppen, men om den officiella hemsidan stämmer (och det får man väl utgå från att den gör?) så är denne alltså inte med i A-laget. Märkligt.

Den 2/2 möter vi Manchester City, alltså 2 dagar efter transferfönstret har stängt i England. Om Andreas Isaksson då fortfarande tillhör City, som tredjemålvakt (eller fjärdemålis om City köper Abbas Hassan från Ellos...), ja då kanske Håkan kan snacka med gamle IFK-tränaren Svennis om vi inte kan låna Isak över sommaren. Isak borde väl kunna duga som reservmålvakt åt Lill-Tarzan eller?

8 kommentarer:

  1. Bra information!

    Men artiken var inte så bra skriven!

    Jobba på det!

    SvaraRadera
  2. lill-tarzan?

    SvaraRadera
  3. ÄS 10 år
    08 är ÄS år!

    Alla Änglar de är kalas i år !!

    SvaraRadera
  4. tja, info e ju rätt bortsett från att isak är uttalat rankad som citys andremålvakt efter heart... och hassan lär la knappast peta isak på en sådana position så...

    Istället så är frågan för city om Isak skulle gynnas mäst av att spela i reservlaget eller i blåvitt. Jag skulle tro att isak e likgiltig till båda alternativen men kanske skulle tycka att en kort hemflytt till sverige vore skönt.

    SvaraRadera
  5. mejja: Lite skillnad på att gå från City till ett allsvenskt lag dock. Han går nog betydligt hellre till någon större liga där han får förtroende direkt.
    Men det vore ju grymt om vi kunde få honom även om det är osannolikt.

    /Roffe

    SvaraRadera
  6. Både Tjalle och Stefan Rehn har ju sagt att de har två bra målvakter, och att ett eventuellt inköp av en ny målvakt inte är en högprioriterad fråga. Så visst är det då konstigt att Stenman (heter han väl?) inte är med i spelarpresentationen?
    Sedan tror jag nog inte att Erik skulle göra bort sig som förstemålvakt i år. Kanske kommer han att kosta oss några poäng, men han skulle skaffa sig rutin på vägen mot att bli en ny Wernersson eller Ravelli om ett år eller två. Visst var Bengan Allsvenskans bästa målvakt, men han var inte en målvakt som tar oss ut i Europa och det tror jag Erik har potentialen att bli. Däremot om Erik går sönder (som han gjorde 3 månader förra året), ja då får vi nog problem.

    SvaraRadera
  7. //"Bra information!

    Men artiken var inte så bra skriven!

    Jobba på det!"

    WTF?

    SvaraRadera
  8. Anonym sa...

    Bra information!

    Men artiken var inte så bra skriven!

    Jobba på det!

    19/1/08 23:14


    Detta e tamigfan nått utav det roligaste jag har läst här inne. Snacka om kritiker...hahaha

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.