2008/01/03

2008 med BaraBen.com!

BARABEN.COM I slutet av Februari håller BaraBen.com i samarbete med Score Sportsbar en stor blåvit fest, som en kickoff för säsongen 2008. Både nostalgi över guldåret 2007 som framåtanda mot 2008 kommer att prägla den heldag vi håller igång festen på.

Så boka redan nu in Fredagen den 22 Februari för vårens hetaste införevenemang! Mer information om priser, tider, biljettförsäljning och liknande kommer under nästa vecka! Antalet biljetter kommer vara begränsat, så var tidigt ute om ni är sugna på att få plats...
_____________________________
Blåvitt har lämnat en intresseanmälan för Allbäck, Rosenborg har lämnat detsamma, Elfsborg var först ut att göra det. Självklart blir det lite (som Lundell hade sagt) kissnödighet hos Örgryteanhängare därute i Östra Göteborg. Oj, vilken prestigeförlust om Allbäck skulle tvärvända och välja att gå till Blåvitt. Motsvarigheten till "skandal" har föreningen bara varit med om en gång i sin långa historia, i år, när spelarna berättade att de var så rädda för sina egna fans att de ville byta hemmamatcharena...
___________________________________________________
BaraBen.com:s Facebook-grupp växer i stadig takt och ger nuförtiden ut förvägsinformation om de flesta händelser inom BaraBen-sfären. Händer något nytt hos Shopen, för Supporterfonden eller med våra evenemang kan ni med största sannolikhet har koll på det före din omgivning genom att bli medlem i BaraBens-ansiktsbokgrupp!
___________________________________________________
Supporterfonden har kört igång sin andra omgång i och med årsskiftet till 2008! Nu pushar vi mot 50 000 kronorstrecket i Januari och hoppas att ni alla är med oss i jakten på en större gåva till Blåvitt än under 2006 års säsong då 100 900 kronor samlades in! Ge din gåva för att stärka Blåvitt!

Häng med BaraBen under 2008- ett sjuhelvetes Blåvittår!

8 kommentarer:

  1. ...en framtidsversion att ta efter

    / Roffe

    SvaraRadera
  2. detta är mina favoritinlägg på baraben.. Lite rykten, lite kort info, gott å blandat e det bästa som finns!

    Förövrigt så är Albäck en riktig målskytt som jag inte skulle säga nej till, men skulle inte gråta om han hamnar i Elfsborg.

    SvaraRadera
  3. Fest för fan! Ska bli kul att höra mer om festen fan! Ge oss mer info!

    SvaraRadera
  4. noooooooooooooooooooooo!
    Kan ni inte flytta fram festen en vecka? Fyller 18 den 24:e :P

    SvaraRadera
  5. Det kommer fler guldfester!

    SvaraRadera
  6. Tror Roffe kommer.

    /Roffe

    SvaraRadera
  7. Orkar ni verkligen festa i så många dagar?

    //Språkfascisten

    SvaraRadera
  8. Mycket trevligt initiativ med partaj! Be Score ta bort den där gulsvarta halsduken i baren först bara - uuurk

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.