2005/09/11

Update: Skadeläget i truppen!


SKADELÄGET Under de senaste veckorna har skadeläget i det Blåvita lägret sett smått kaotiskt ut. Under perioder har Kalle, Cliff, Jonathan, Sankan, Ulander och Svarte-Marcus varit borta från träning. Nu ljusnar det dock i tunneln.

  • Sankan tränade under söndagen hyffsat normalt och är i princip klar för att köra för fullt framöver.
  • Marcus Berg som har varit lite krasslig i några dagar är även han förbi de problemen och i full trim. Kan delta 100% i matchen mot Gif Sundsvall om han får speltid.
  • Ulander har haft lite krångel fram och tillbaka med småskador och upprivna äldre diton men ser i dagsläget ut att ha besegrat alla dessa och kommer med all sannolikhet vara helt i träning från och med denna veckan.
  • Dennis Jonsson går på måndagen för första gången sedan sitt benbrott på jogging och är den som kan göra comeback redan i år i full träning av de tre långtidsskadade. Han är den enda av de tre långtidsskadade som från denna vecka kommer att kunna springa på sina skadade ben/fötter/knän.
  • Jonathan Berg fick en lite mildare skada än Kalle och har ännu hopp om att kunna vara spelklar innan Allsvenskan är slut. Det är en ganska avgörande tvåveckorsperiod framför honom för att se hur snabbt rehaben går. Blåvitts läkare Gauti Laxdal har dock sagt åt Jonathan i helgen att sänka tempot lite på sin träning för att inte belasta skadan.
  • Kalle Svensson verkar i dagsläget tyvärr inte vara tillbaka förrän tidigast till Royal League i vinter. Nu har han en tid av wet west- trampning och cykling framför sig...

2 kommentarer:

  1. Vad gäller för Hjalmar? Skadad...?

    SvaraRadera
  2. Hjalle är tillbaka nu. Sedan ungefär tio dagar 2 veckor är Hjalle helt återställd från sin skada men lite för dåligt tränad för att få speltid. Dock har han som bekant fått sitta på bänken ändå pga att Dennis och Kalle är borta...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.