2005/09/01

Ny hemsida för alla Skåneänglar


SKÅNE ÄNGLAR Som bekant är vi många änglar som befinner oss utanför götet. Änglar som inget hellre skulle vilja, än att få följa sitt lags alla matcher på plats. Då detta är i stort sett omöjligt, så gäller det att ta vara på dom fina stunder, då man trots allt har lyckats ta sig till Göteborg.

För att underlätta för änglar i Skåne, har det nu startats en ny hemsida, där resor planeras, och där vi kan kommunicera lättare med varandra. Det stora målet blir att se matchen IFK Göteborg-Djurgården. Detta är inte så lätt att organisera, men med andra änglars hjälp och intresse ska det lyckas!

Så om du är en ängel i Skåne, som vill följa med till Göteborg, gå in på www.anglarnaskane.tk och skriv några ord i gästboken.

Mot Ullevi-mot guldet!

2 kommentarer:

  1. Erkänn nu att det egentligen är en permanent flytt tillbaka till Sverige ni planerar... ;-)

    SvaraRadera
  2. Xperten/ Tänk på att förminska bilden. Dels för att bilden blir av bättre kvalité då och dels för att din artikel blir snyggare rent stilistiskt då...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.