2005/09/05

Kom igen, Edman!

ALEX SOM YTTERBACK? Vår egen Niclas Alexandersson sägs bli ersättare, låter inte ologiskt för mig. Lagerbäck vill naturligtvis satsa på säkra kort i en viktig VM-kvalmatch. Det andra alternativet - Mikael Dorsin - är väl knappast en rutinerad landslagsman?

Lägg till att "Alex" spelade 45 minuter som vänsterback mot Tjeckien på Ullevi. Ekvationen har då en given lösning: Hinner inte Edman tillbaka från barnafödandet i tid kommer den eleganta högeryttern spela vänsterback i blågult. Med vår tur när det gäller skador kommer garanterat Niclas åka på ett avslitet ledband i knäet och missa resten av säsongen. Hej då till guldet säger jag då! En redan utsatt trupp skulle bli ännu mer utsatt.

I alla fall jag är väldigt skeptiskt till blåvita spelare i landslaget. Det är oerhört kul för de utvalda. Det höjer också Blåvitts status i längden - men inte vill jag att efter varje landslagssamling att den göteborgska sjukstugan ska få ytterliggare en patient. För att marschen mot det artonde SM-guldet ska gå något så när smärtfritt hoppas naturligtvis jag på en hel och utvilad Niclas Alexandersson i den finaste av alla tröjor. Därför uppmanar jag nu Erik Edmans flickvän att skynda på lite.

Till sist stjäl jag Alltid Blåvitt- Koffes avslutningsfras:
"För övrigt anser jag att ALLA matcher ska spelas på den nya arenan."

1 kommentar:

  1. Jag fattar vad du menar, men samtidigt; skador kan komma precis när som helst! Vanligast är att spelare skadar sig under träningar.

    Var glad över en Blåvit representant i en Blågul startelva istället!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.