2005/09/01

Blåvitt vill fortfarande värva Javier De Pedro!

SILLY SEASON Som BaraBen.com kunde berätta tidigare i veckan är den före detta spanske landslagsstjärnan Javier De Pedro i stan för provspel med Blåvitt.
Men eftersom Mats Persson i media försökte skylla på att Blåvitt inte har råd med spelaren avskrevs ryktet fort bland Änglafansen. Men än är inte denna affär över, långtifrån.
Eftersom Javier De Pedro har ett sådant beryktat namn i fotbollsvärlden och eftersom de som sett honom i aktion under träning tidigare (läs: Håkan Mild) lagt in ett gott ord för honom har IFK kovänt ytterligare en gång i frågan om De Pedros vara eller inte vara.

Idag såg BaraBen.com:s utsände De Pedro på Kamratgården igen och enligt uppgifter till BaraBen.com var han där för att diskutera ett längre tränings- "avtal" med Mats Persson.

Blåvitt vill erbjuda De Pedro att under cirka en månads tid träna sig i form med A-laget för att kunna se om han är värd att satsa på. Det vill säga att de ekonomiska förutsättningarna för att signa De Pedro finns och är berädda att utnyttjas, tvärtemot vad dimridån som Mats Persson lagt ut i media ger sken av. Detta innebär att De Pedro nu har en chans att under en månad skaka av sig det festande (?) han lagt på sig som vana under senaste tiden och komma i trim för att imponera på Arne Erlandssen, kapten Mild och direktör Persson.

Lyckas han så kommer vi få se en 20-faldig spansk landslagsman i Blåvitt nästa år.

20 kommentarer:

  1. Mycket jävla intressant, Hankins. Nu har du lyckats fylla min vinter med förväntningar också.

    SvaraRadera
  2. Ekim/ Det är inte över än. Håkan är just nu väldigt aktiv i spelet bakom kulisserna. Stämmer lite andra saker jag hört blir det fler resor mellan Spanien och Landvetter...

    SvaraRadera
  3. Frankie tackar mannen me silly koll!=)
    Det måste betyda att De Pedro har lönekrav som inte är omöjligt för IFK att uppfylla? Med tanke på att dom tar "tillbax" honom till KG, en månads löpning och grillning av Arne bör räcka för att han ska vara spelduglig.

    SvaraRadera
  4. De Pedro hade inte ens tänkt tanken om inte Håkan "Mesisas" Mild fixat honom!

    >>Frankie
    Vad menar du med flera resor mellan Spanien och Landvetter? Om de nu till och börja med blir ett 1månads träningskontrakt så bör väl den träningen ske i GBG & inte i Spanien på playan?!=)

    SvaraRadera
  5. Frankie menar såklart att det är fler spanjorer på väg till Blåvitt.. Ett samarbete med Zaragosa kanske skulle vara nåt? :-)

    SvaraRadera
  6. låter lovande =)bara o hoppas då =)

    SvaraRadera
  7. De Pedro har aldig spelat för Zaragoza, däremot ett samarbete med Real Sociddad hade varit fint!=)

    VIVA ESPANA

    SvaraRadera
  8. Hehe MP verkar vilja hålla detta hemligt nu är det ut på nätet, hur lång tid tar de innan media kontaktar MP & frågar om De Pedro?!

    SvaraRadera
  9. antagilgen inte spec länge me tanke på att aftonblaskan o exprssen brukar ta barabens silly rykten ..

    SvaraRadera
  10. I would think that De Pedro is a frequent user of vitamin c. I have in several interwievs heard him describe the magnificent effects on his performance he believes this suplement has.
    Rumour has it that it was in fact none other than Håkan Mild who first described the effects of Vitamin c to De Pedro.
    Perhaps this would be an intresting subject for your blog!

    Best of luck!

    Vad är skillnaden mellan det ni besrkiver och en provträning?

    SvaraRadera
  11. David Jersenius/ Man kan väl snarare säga att det är ett försök att se om han kan komma i fysisk form eller inte. För kan han klara att spela 90 minuter skulle Blåvitt värva honom på studs. Lite annorlunda provträning dvs...

    SvaraRadera
  12. Är väl mer intresant för kvällsblaskorna inför allsvenskan 2006 isåfall. transfern är stängd.

    SvaraRadera
  13. >> zubi
    De Pedro är kontrakslös dvs transferfönstret gäller inte spelare som är klubblösa!

    SvaraRadera
  14. zubi kontrakslösa spelare kan vi väl ff värva har jag för mej

    SvaraRadera
  15. Mycket intressant. Hoppas att han kvar det och att det hinner kika fram innan månaden är slut så att det för en gångs skull kan värvas en provspelare.

    SvaraRadera
  16. ja, kan man värva honom pga han är klubblös låter det jättebra. kände inte till det.
    hoppas ändå man skriver nytt kontrakt med wowoah.

    SvaraRadera
  17. Mycket intressant. Är det läge att ta upp träningsrapporteringen igen, kanske? Det vore oerhört spännande att följa de Pedros utveckling nu när man inte själv har möjligheten att besöka träningarna själv.

    SvaraRadera
  18. fingal/ Det är inte omöjligt att det blir så...

    SvaraRadera
  19. Frankie har koll. No doubt about it!

    SvaraRadera
  20. Någon snackade om att lägga upp träningsrapporterna igen. La ni ner dom självmant? Trodde det hade pajjat.. :/
    Fixa :D

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.