2005/09/21

Kontraktssituationen inför nästa år...

KONTRAKT I dagens GT säger Mats Persson att "-Ambitionen är att ha fyra centrala mittfältare till nästa säsong" vilket är en indirekt misstanke från hans sida om att Håkan Mild inte fortsätter nästa år.

Det får oss att vilja spekulera i hur kontrakten skrivs inför nästa år:

Bengt Andersson- har förlängt med 1 år.
Dennis Jonsson- förlänger med 1 år under november.
Hjalmar Jonsson- förlänger med 1 år under november.
Håkan Mild- Det stora frågetecknet. Han har ont överallt men vi spår att Håkan fortsätter ytterligare ett sista år.
Mikael Sandklef- får ej förlängt.
Ozcar Wendt- Förlänger med ett år men blir utlandsproffs i november.
Samuel Wowoah- optionen utnyttjas och Wowoah stannar i Göteborg ytterligare 2 år.
Javier De Pedro- Avslutar karriären i Göteborg med ett kontrakt på 1+1 år. Stormtrivs i staden och har för stor potential för att inte IFK ska våga slå till. Har under sina första tre veckor i Blåvit träning gått ner 4 kilo men säger själv att han behöver gå ner lika mycket till innan han är i full trim.

4 kommentarer:

  1. Mentalitet på De Pedro som bjuder sina nya lagkamrater på en brak middag!

    JAVIER DE PEDRO, JAVIER DE PEDRO!

    SvaraRadera
  2. Om jag inte missminner mig så startade DIF fansen för något år sen en räddningsaktion som kallades "Rädda Rehnen" för att få Stefan Rehn att lira ett år till. Kanske dags för Blåvitt sidan att starta ett liknande projekt för att förmå Mild att lira nästa säsong också?

    SvaraRadera
  3. Ärligt talat, om Wendt sticker till Herenveen är det fan nåt galet med den mannen. Allting är inte bättre bara för att det är en annan liga! Om ett lag på Island bjuder 5 millar, sticker han dit då?

    Kolla på Markus Rosenberg, han fick 60 millar om han gick till Moskva men han tackade nej och jobbade vidare i MFF tills Ajax viftade med drygt 40 millar och det tackade han ja till. Varför, antagligtvis för att Ajax erbjuder så enormt mycket större möjligheter att utvecklas i karriären och att synas bättre. BOJKOTTA Herenveen!!!!!

    SvaraRadera
  4. Tycker det ser bra ut. Om det nu blir så här. Sankan kan aldrig komma tillbaka, Dennis behöver man inte sluta att hoppas på riktigt ännu. Vilken jävla pissäsong han haft, stackaren. Hjalle e brå!
    Det skulle vara roligt om det stämmer med De Pedro. Wendt har väl redan spytt ner cykelbanan nedanför sin nya lägenhet i Herenveen, så han försvinner.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.