2005/09/14

5 dagar kvar, Står du rustad?

SERIEFINAL IFK Göteborg vs Djurgården, Göteborg vs Stockholm, Änglar vs Järnkaminer... Årets match är här, den 19:e September kommer Avenyn fyllas med öl och sång, Apor har fått dispans från skansen och kommer anlända till Göteborg med planer på att "ta över avenyn, pubarna och till sist läktarn". 5 matcher återstår av årets Allsvenska, och vi slåss för Guldet som vi senast vann 1996, vem trodde det efter årets försäljningar och skador som har drabbat klubben. Det är nu som klubben behöver vårt stöd, slut upp för Blåvitt!


I skrivande stund när jag kikar på officiella hemsidan är 14 875 biljetter sålda, och enligt JK´s hemsida har 1 007 stycken Djurgårdare betalt sin biljett och det förväntas ytterliggare att 1000 eller fler kommer anmäla sig...

Vid det här laget bör 25 000 biljetter vart sålda, men varför é det inte så? Kan det bero på spelarflykten, skadorna? Kan det vara så att det kommer upp nya oprövade namn, som inte lockar till viss mån va Ijeh och Risp gjorde?

Den här matchen är större än ett jävla derby mot ÖIS, vi kommer få motstånd på Ullevi, både på planen och läktarn. Vi vet redan vilka som är störst och vackrast i Göteborg & Sverige, men nu skall de spelas om vilken stad och vilket lag som representerar Sverige i Champions League nästa år, för pokalen skall hem i år, till oss, till staden, till Kamratgården.

Så köp biljett om du inte har gjort det, för det är nu vi skall stå upp för Blåvitt!

"Vi har vunit Svenska Cupen, Vi har 17 SM Guld..."

2 kommentarer:

  1. 15 000 biljetter. 5 dagar kvar. Spread the word folks!

    SvaraRadera
  2. Krossa aporna till lands till sjöss på stränderna osv.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.