2013/04/03

Alla till hemmapremiären mot BP - Söndag 7/4!

HETS. Efter en rejäl krigarinsats och fantastiskt hjärta i grisvinsten mot Helsingborg är vi givetvis än mer taggade inför hemmapremiären mot BP på Gamla Ullevi på söndagen den 7/4, 15:00! När vi dessutom fick en otroligt underbar stämningsförsmak mot Hisingen finns det INGA ursäkter att inte dyka upp på gamla. För att fortsätta kampanjandet som rullar på bra via officiella, supporterklubben och genom andra grupperingar kör vi en vänlig men bestämd upprepning från BaraBens sida.

Tryck ut affischen som du hittar på länken, eller som du kan hämta i shopen. Tapetsera stan, häng upp den på din arbetsplats, i din skola, i din grannes svale, på Hisingen och överallt där IFK Göteborgs anhängare finns. Det finns bara ett. Lag. I. Götet.

BP i all ära, men det kommer att blir fest, Bojan, Bärkroth, en hel drös med gamla avdankade "profiler" och givetvis en fortsättning på segertåget. Att det dessutom kommer att bli Bjärs 200e match, vilket gör honom till en än större legend och ge honom en plats bland många andra rättrogna på Kamratstenen, är ju även det en fin klick grädde på moset.


Vad väntar du på? Mot ett fullsatt Gamla Ullevi!