2013/04/23

Medgångssupporter - var är du?

UPPMANING:
  • Tillhör du den där kategorin människor som brukar säga; "Nej, jag orkar inte kolla på Blåvitt, dom är så dåliga."?
  • Känner du igen dig själv yppa orden; "Det är väl inget kul att kolla på Blåvitt, dom förlorar ju bara". 
  • Eller kanske; "Jag besöker inte Gamla Ullevi innan den jävla Jakob Johansson försvunnit från truppen".
Förståeligt. Vid denna tid förra året hade våra kära Änglar skrapat ihop 5 poäng, Mikael Stahre hade fått avgångskrav och Tobias Hysén blivit omskolad till yttermittfältare. "Real Göteborg" fallerade. Till och med Gais hade fler poäng. Mikael Dyrestam var skadad, igen - och som om det inte räckte stod där alltid någon grönsvart idiot och kastade streckkodslösa burkar efter oss, då de äntligen kunde glida på den lilla, men ack så viktiga segern.

Kamrat - det är nya tider nu. IFK Göteborg ligger just nu på en förstaplats i Allsvenskan, har endast släppt in ETT mål och har sedan gjort NIO framåt. Vidare har de inte förlorat en enda match,och har fler poäng nu än Elfsborg hade vid denna tid förra året. Jakob Johansson har blivit en nyckelspelare och Sam Larsson dansar likt en trollslända på LSD över plan. David Moberg Karlsson har börjat göra mål samtidigt som John Alvbåge slutat släppa in. Det är som förra året, fast tvärt om, kan man säga.

Vi saknar dig, och ditt stöd behövs. 
På torsdag gästas våra kära Änglar av danskarna från Malmö. Den som går segrande ur striden leder Allsvenskan, och får således bäst förutsättning att plocka hem hela skiten. Kom och stötta våra hjältar, om inte mot-, så i medgång. Det förtjänar dom - verkligen. Säkra DIN biljett här.

Det är på Gamla Ullevi det händer.
Det är på Gamla Ullevi känslorna vaknar.
Det är på Gamla Ullevi vi lever.