2012/07/08

Vem är patricw?

Hej!

Idag blev det officiellt att jag är en av de tio nya bloggare som krävs för ett försök att ersätta en gigant som Erling, en person jag aldrig träffat men uppskattar mycket och har enormt stor respekt för. Jag tänker i detta inlägg berätta lite om mig själv och om varför jag är här. Jag ska försöka att hålla mig så kort som möjligt eftersom ni är inte här för att läsa om mig, utan för att läsa om Blåvitt, men vill ändå att ni ska veta ett par saker.

Om ni inte har listat ut det än så heter jag Patric och mitt efternamn börjar på W, därav signaturen patricw. Jag är 25 år gammal och snart nyexaminerad civilingenjör från Chalmers inom IT och interaktionsdesign. Jag är född och uppvuxen i samma stad som fostrat legender såsom Dan Corneliusson, Gustaf Andersson och Håkan Mild (Trollhättan). Mitt hjärta har dock alltid bott här i Göteborg så när det var dags att välja studieort, för sex år sedan, valde även min kropp att flytta efter. Jag tillhör en av de som gärna kollar både fotboll och hockey, men eftersom en biljett till Scandinavium inte riktigt är anpassad till studentekonomin har det blivit mer av det som vi alla delar här, IFK Göteborg, sedan jag kom till stan.

Jag har sökt mig hit till BaraBen för att jag känt ett tag att bloggen tappat lite i kvalitet sedan man själv började följa den aktivt. Jag säger inte att de som skriver nu inte gör ett bra jobb, jag säger bara att det kan bli så mycket bättre. Att den återigen kan nå sådana höjder som 2009 då den vann Aftonbladets Stora bloggpris för årets sportblogg. Det är en av anledningarna till att jag valde att söka mig hit. För att kunna "leda genom exempel" istället för att sitta för mig själv eller i något kommentarsfält och klaga på hur det var bättre förr. Det tillsammans med en drivkraft att nå ut. Jag har tidigare försökt blogga i flera omgångar, själv och med kompisar, men varje försök har långsamt dött ut då man vetat att antalet läsare gått att räkna på sina båda händer. Till slut orkar man inte längre lägga energi på något som ingen mer än du själv uppskattar.

Så min förhoppning är att ni kommer att uppskatta mig och det jag skriver. Det kommer inte alltid att vara guld och gröna skogar. Jag kommer inte att dra mig för att kritisera den/dem/det som förtjänar kritik. Däremot kommer jag se till att varenda ord i sådana fall består av konstruktiv kritik som en vettig människa kan ta till sig och lära sig utav.

För att ni ska få en lite bättre bild av mig så kommer jag under dagen att presentera två ytterligare artiklar. Den ena visar på den alltid lika positiva patricw och den andra kommer med hjälp av statistik att visa er den uppgivne och cyniske patricw.

Följ mig gärna på Twitter också om du har lust :)

Tack för förtroendet! Hoppas att vi får en fantastisk resa tillsammans!
Det var han som var Erling. Det var jag som var Glenn. 
Ha det!
/patricw

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.