2012/07/09

Vart är vi på väg?


Erling tackar för sig, Blåvitt leder inte ligan och de blåvita fick mest nöta bänk under EM (ÖIS hade mer speltid!). Vart är vi på väg?

När Erling kastar in handduken och tackar för sig känns det som en viktig kugge lämnar Baraben och dess framtid. Baraben är en produkt och livsstil som behöver bra och engagerade personer. Personer som på ideell basis lägger ner tid och kraft för att du som läsare ska stimuleras och känna att IFK Göteborg är Sverige bästa klubb på alla plan. Men vem tar över stafettpinnen?

Baraben efterlyser 10 nya bloggare för att ersätta Erling. Detta påvisar att något nytt måste hända för att Baraben ska fortsätta vara Sverige bästa blogg. Enligt min mening är det ett bra första steg att ta  då de flesta av oss oftast inte tar oss an nya uppgifter p g a tidsbrist. Jag är en av dem… Att fördela och sprida ut uppgifterna kan istället få oss att känna att den lilla uppgiften inte är så jobbig och inte tar så lång tid. På det sättet blir vi fler och starkare. Det är också därför du nu läser denna text.

När Baraben efterlyste nya bloggare tänkte jag till en extra gång. Jag är ingen bra bloggare, skriver aldrig mycket och är säkert inte speciellt rolig el intressant heller, men jag ska i alla fall dra mitt strå till stacken. Med jämna och ojämna mellanrum ska jag slänga in lite tankar och funderingar om Blåvitt med bihang, förmodligen spy galla över något och försöka få Baraben att fortsätta vara den bästa bloggen i Sverige.

Min första tanke och uppgift går till alla oss som läser Baraben. Om jag nu kan få till en liten text, varför kan inte du också göra det? Om 500 personer läser det här och skickar in ett bidrag (text, lika som bär, betyg, vad tusan som helst) så har vi nästan 2 nya inslag per dag under ett år. Detta medför till ett större intresse, fler läsare och en ännu större dominans. Tro det eller ej, men det kan faktiskt vara kul att känna sig delaktig.

Jag vet vart jag och Baraben är på väg – ska du med?

Peter Johansson
@peterjson