2011/05/14

En träning som alla andra...

TRÄNINGSRAPPORT. Joggade förbi Skatås för att kika på dagens träning och det var en träning som alla andra. Lite uppvärmning, lite spel, lite annat. Sebastian och Sella hamnade i en ordväxling som slutade med att Seb slängde upp "fulfingret" bakom ryggen i Sellas riktning. Innan någon drar för stora växlar av det här skall det sägas att händelser av det här slaget är mer eller mindre standard när de två vinnarskallarna går igång.

Man spelade elva mot elva i tvåmålsspelet och där kan vi notera följande "startelva":

Sandberg
Lund-Karl-Ragge-Logi
Seb-Elmar
Sella-Drugge-Sana/Bärkroth (halva tiden var)
Tobbe

Stalltipset är dock att Sana startar. Känslan i kroppen säger det. Noteras också att Kamal är fortsatt pigg på träningarna. Hur länge dröjer det innan han är med i allsvenska trupper? Inte för länge får vi hoppas.

Träningen val välbesökt med uppskattningsvis 60-80 fans på plats. Efter tvåmålsspelet började det regna. Då joggade jag hem. Klart slut.

12 kommentarer:

 1. Hur går det för Söder?

  SvaraRadera
 2. Dålig uppslutning tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Någon Söder-rapport?

  SvaraRadera
 4. Känslan i kroppen säger det. Haha. Stort! :)

  SvaraRadera
 5. Söder syntes väl inte så mycket. Varken bu eller bä. Spelade högerkant i "reserv"-elvan.

  SvaraRadera
 6. Samson Biceps2011-05-14 17:07

  Sana gick i backen i slutet av träningen och blev rejält bandagerad kring låret. Det ryktades om en lårkaka.

  Iakttagelser i övrigt: Träningen hölls inte på Kamratgården som Tobias Hysén skrev utan på Skatås konstgräs. Detta skapade lite irritation. Sandberg är verkligen dålig med fötterna. Ragnar Sigurdsson såg riktigt, riktigt pigg ut.

  SvaraRadera
 7. Tack Erling. Man känner ju mycket för robin och hoppas verkligen att han kommer tillbaka.
  /16:45

  SvaraRadera
 8. Tror Söder tröttnar snart. Surt. Killen har ju GRYM potential och är i mina ögon den bäste fotbollsspelaren vi har på sikt iaf. Är han skadad eller? han kommer ju ta en plats i bundesliga eller hollänska hur lätt som helst. Jag har stort hjärta för den killen.

  SvaraRadera
 9. 60-80 besökare känns som väl tilltaget.Såg mer ut som högst 30. Ganska trist. Att det började regna gjorde inte saken bättre :)

  SvaraRadera
 10. tycker det var fint att få se dem idag, har missat en del matcher på grund av resor o liknande så det var gött att se träningen för att tagga till innan matchen imorgon! tycker det såg riktigt bra ut från nästan alla håll, var väl bärkroth som inte riktigt var på topp idag...
  seb såg rejält tänd ut och ilskan är bara ett tecken på vilja!
  forza blåvitt.

  SvaraRadera
 11. Nån som har koll på var i Norrköping vi laddar upp imorgon?

  SvaraRadera
 12. Hoppas vi får se Bjarna när han är som bäst och att Drugge får till det.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.