2011/05/12

Smått och gött...

GRÖNSVARTS EFTERSPEL till det kollektiva självmordsbrandförsöket har bjudit på nästan lika högt underhållningsvärde som Tobbes mål i måndags.

Tillslut dök det även upp löjliga bortförklaringar och förvirrade konspirationsteorier samt uppdiktade historier där den ena varit än mer skrattretande än den andra. T.ex. fick någon haschskadad makrill för sig att någon på LS skall ha tänt en bengal och försökt kasta ner på gaisarna men misslyckats och bränt en tjej på ryggen samt eldat upp en stol. Ja herregud, snacka om att få saker och ting om bakfoten...

----------------------

Fyra gripna gajsare var som bekant facit för eldningarna varav en av dessa enligt uppgifter till BaraBen.com skall ha varit en person som är rätt så insyltad i Gårdakvarnen... Just grönsvarts ledande supporterklubb Gårdakvarnen har ju hållit sig extremt flata till den självförvållade "incidenten". GK har duckat officiellt men en storm av åsikter har svämmat över deras dravelgästbok tills de på onsdagskvällen till slut gick ut med ett helt bisarrt brev på sin hemsida där de försöker göra allt utom en pudel. Utspelet från GK bjuder på tragiskt underhållande läsning från början till slut där de bland annat på fullt allvar även verkar tro att de framöver kan jobba på att få till lagliga pyron.

I rak motsats till GKs lama och verklighetsfrånvända "syn på saken" två dygn efter incidenterna så ser vi tack och lov deras moderklubbs rakryggade och skarpa fördömande som kablades ut direkt dagen efter match.

---------------------

Sist men inte minst bjuds på ännu ett nytt avsnitt av Kanal Glenns specialbevakning av LS som även bjuder på såväl underbart som mindre kul exklusivt filmmaterial från i måndags...



---------------------

"Alla till" Limhamn nu eller?

---------------------

Bara det inte blir ett nytt Veberöd...



20 kommentarer:

  1. Baraben, red ut begreppen nu! Såväl gaisare som blåvita pratar om en bengal som kastats. Alltså en kille (eller tjej) från ett gränsområde mellan Bangaldesh och Indien. Stämmer detta eller är det en bengalsik eld som kastats?

    http://en.wikipedia.org/wiki/Bengal

    SvaraRadera
  2. Killen som står och viftar med gais-flaggan är han som kastade.

    SvaraRadera
  3. Om du nu ska försöka vara rolig (vilket du var, lite iaf) så borde du väl snarare använda den svenska wiki eftersom vi är från Sverige?

    Hade också varit lite roligare om det var en katt som kastats =)

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Bengal

    SvaraRadera
  4. Haha, gais-kärringen som står å gör fuck you är no fan det fulaste jag skådat på år och dar!

    SvaraRadera
  5. Pinsamt va ordet,

    SvaraRadera
  6. Skogsgaisaren2011-05-12 09:54

    Vem vare som kasta?

    SvaraRadera
  7. haha underbart ! pinsamma gais

    SvaraRadera
  8. 08:58 på svenska wiki hittar jag bara katten. Tycker nog ändå att bilden av en gaisare som hivar iväg en människa är roligare:)

    Ja ja, det är la bara du och jag som tycker det är roligt alls (mest jag antagligen), så nuff said.

    Krossa Limhamn-Bunkeflo!

    SvaraRadera
  9. Anonym 12/5/11 08:33:

    Med tanke på att alla gaisare som hänger på BaraBen så är det inte konstigt att det går att hitta en koppling hit. Men jag ser det som otroligt att kopplingen skulle avra större än att man kan hitta lite kommentarer av typen "gais berör" eller "avgå JO" och "pissa på IFK".

    SvaraRadera
  10. GAIS berör!

    SvaraRadera
  11. 13:47: Nej, Gais roar.

    SvaraRadera
  12. nej..gajs fick stryk.. både i fotboll och på kapellplatsen.

    SvaraRadera
  13. Ja ni är till 100% sveriges mesta mästarna på att gola haha, Grymt av era supras att börja slå på varandra också.. har de rökt för mycket THC dessa små tomtar?

    SvaraRadera
  14. Hahaha! gola?

    Är du fem år eller?

    SvaraRadera
  15. Är själv blåvittare men tycker de är riktigt dåligt av er att lägga upp filmer på folk som är ocensurerade.. Jag antar att ingen av er vill bli utpekad i framtiden heller? Och de är ALLTID ni med era utpekanden. En riktig golarblogg är vad detta är..

    SvaraRadera
  16. Så du tycker att folk som skadar folk och håller på att bränna ner en arena (i värsta scenariot) skall kunna göma sig bakom alla folk som går dit för att se på fotboll? Gola är ett ord uppfunnet av smågangsters och misshandlare, om man är en sådan så är det vettigt att "sätta dit" golarna men är man en skötsam person som inte tolererar att andra bär sig åt hur som helst så är det rätt att sätta dit buset.

    SvaraRadera
  17. Riktig stil och klass på gajsarna som står och gör "fuck off".

    Återigen ni som snackar om "golare", hur gamla är ni?

    SvaraRadera
  18. Anonym 16:57/ När folk beter sig åt som idioter – i detta fall kastar en brinnande bengalisk eld mot en fullsatt blåvit LS-läktare – så kan ni ge er F-A-N på att vi kommer hänga ut de personerna, om de finns på bild/film. Precis som vi hängde ut P-A-C-K-E-T i AIK-klacken som stormade Gamla Ullevis entré på guldmatchen 2009 utan att ha biljetter eller betala inträde. Om du tycker det är tufft att hålla sådant P-A-C-K bakom ryggen och kalla folk för "golare" som en jävla fängelsekund, så är du välkommen att göra det. Men vi kan bara anta att du gör det för att du själv är en person som sysslar med sådant svineri, för annars finns det ingen som helst logik i att stå på sådana jävla pajasars sida. Vi kommer även i fortsättningen att gå till attack mot folk som begår brott och äventyrar andra människors liv, eller som utsätter föreningen IFK Göteborg för direkt, ekonomisk eller indirekt skada på olika vis. Det kan du vara jävligt säkert på käre vän som är "blåvittare" (OBS! Det heter blåvit eller att hålla på Blåvitt, att vara en "blåvittare" är ett begrepp som småbarn använder sig av som inte kan tala korrekt svenska, bara så att du vet.)

    Om du inte vill bli utpekad för att ha gjort grejer som är olagliga eller som äventyrar andra människors hälsa bör du ge FAN i att hålla på med sådana grejer. Vi publicerar inte liknande saker om vi inte har på fötterna och det rejält.

    SvaraRadera
  19. nån som vet hur det gick för veberöd efter de slog ut oss?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.