2011/05/10

Till den gais-idiot som kastade pyro mot Levande Sittplats...


LS strax efter pyropjäsen landat mitt i folkmassan

BARABEN EXKLUSIVT.
BaraBens bloggkår bestämde sig innan derbyt för att så många som möjligt från redaktionen skulle ha med sina kameror för att filma inmarchen. Tyvärr saboterades dock matchinledningen av gaisklackens kollektiva självmordsförsök när ljushuvudena tyckte att ett hyfsat tyg och konfettitifo kunde hottas upp ännu lite mera med bengaler och pyroteknik.

Mest irritation på LS väckte dock inte självmordsförsöket -som ju möttes av jubel- utan den pyroattack som ägde rum samtidigt. Ett ungt gaispundhuvud klarade inte hetsen från blåvita sektionen LS (Levande Sittplats) snett ovanför utan tände på och kastade upp en fyrverkeripjäs rakt in folkmassan på LS.

Till illdådsmannen hälsar BaraBen:
-Vi har dig på film när du står med pjäsen i handen strax innan du tänder och kastar.

-Obekräftade källor till BaraBen uppger även att du var en av de fyra gaisare som greps under matchen för allmänfarlig vårdslöshet genom ditt ogenomtänkta agerande. Vi kan meddela att du pekades nämligen ut av rätt så många åskådare när du var sällsynt korkad och antände och kastade pyroteknik på läktaren helt omaskerad. Men inte nog med detta för efter att du gömt dig en stund längre bort i folkmassan kom du sen tillbaka och ställde dig kollade inledningen av matchen på typ samma ställe som du kastat pjäsen ifrån.
-Du och dina fjuniga polare ser även riktigt roliga ut på filmen där ni står och sträcker upp långfingrar i luften. Du ser förresten inte alls ut som en typisk gaisare utan mest som en Partillejohnny. Vet din mamma verkligen var du var under hela måndagskvällen?
Storebror såg dig i alla fall.


Gaissektionen med rökspår precis efter pyropjäsen kastats upp mot LS

BaraBens läsare får även gärna höra av sig till kontakt@baraben.com eller kommentarsfältet om ni kan bidra med mera material för att bygga på storyn.

Det sista lilla hoppet om att fotbollsfans i framtiden skulle kunna få använda pyroteknik under kontrollerade former försvann troligen definitivt på måndagskvällen tack vare gaisfansens oförstånd.

94 kommentarer:

  1. kan ni ladda up bilden pa mongot som kasta?

    SvaraRadera
  2. hahaha fan va efterblivna ni blåvita e.. jävla moralpoliser. de som kastade ner grejjer från erat ls mot oss i gais klacken då? muuuuuupps

    SvaraRadera
  3. Att försöka elda upp sin egen läktare och sen när det inte går slänga brinnande föremål på motståndarna är FAN inte ok. Jag skiter i om du brukar gå hem till mamma och snyfta "han kastade också" man har ett eget ansvar för vad man gör. Om du har bevis för att en blåvit gjorde något olagligt tycker jag du skall vända dig till närmaste polisstation.

    Vi vanliga supportrar har inget att hämta i att vara lojala med de som bråkar och förstör på våra arenor så lägg bara ner med allt snack om att det skulle vara fel att anmäla.

    SvaraRadera
  4. mycket rökt makrill!

    SvaraRadera
  5. Jag missade att ngt kastades upp mot LS däremot märkte jag och många runt mig alla de saker som kastades ner mot gaisklacken. Eftersom ni e så j-la dåliga på att sikta hamnade det ju överallt. Många på sektion M fick öl över sig och jag tror tyvärr att ni skrämt iväg en och annan barnfamilj tack vare detta! Idioter..

    SvaraRadera
  6. Tråkigt, men de barnfamiljer som sätter sig på M går inte på några andra matcher ändå. Sen så skrämde nog stanken av 45 årig svettig grillad makril iväg ännu fler för framtiden.

    SvaraRadera
  7. En sittplatsklack precis bredvid motståndarklacken kanske inte e så jävla begåvat ändå. Mig veterligen var dock detta första gången och jag kan trots allt förstå att man reagerar lite när man får en bengal uppkastad på sektionen.

    SvaraRadera
  8. Knallskott i IFK-klackan gjorde att pappa med barn bredvid mig gick hem. Konstigt att inte vuxna i GAIS-klacken tar barnrumporna i örat. I övrigt måste jag säga att det var mycket mer hat och mindre kärlek på derbyna förr. Bra jobbat IFK-klacken!

    SvaraRadera
  9. Vilken ansvarsfull familjefar tar sina barn till en fotbollsmatch? Hot, hat, bränder, misshandel, etc är vardagsmat inom svensk fotboll. Tacka vet jag hockey, där är fansen kunniga och skötsamma. Tom Ida inser att fotbollen har mycket att lära av hockeyn.

    SvaraRadera
  10. Lägg upp klippet!
    Att matchen kom igång sent gynnade Gais. Pyromanvandalen kunde ju för fan ha påverkat resultatet.

    SvaraRadera
  11. Kan ni ju även hänga ut dom nötterna på LS som kasta tillbak saker. Dubbelmoral Baraben dubbelmoral

    SvaraRadera
  12. Satt på sektion M1 mellan Gais och Blå-vitt klackarna och kan bara bekräfta att "idioten" från Gais kastar upp pjäsen i Blå-vitt klacken. För fotbollens skull hoppas jag innerligen att något görs för att dessa individer hindras från att någonsin sätta sin fot på en arena igen.

    SvaraRadera
  13. ge fan i mongot..ge skulden och böterna till gais istället!!

    SvaraRadera
  14. IFK:are som kastar saker på motståndarsupportrar får gärna bli avstängda. Samma med puckot/puckona som höll på med "bomben". Vi kan vara utan de på Blåvitts matcher.

    Gaisaren som kastade en bengal måste få vård! Vilken idiot!
    I början var det lite roligt att tifot började brinna, men sen när man såg hur mycket det brann blev jag rädd. Tänk om det hade varit uppe när det började brinna!?

    Inga bengaler på våra läktare! Någonsin!

    SvaraRadera
  15. Lägg för i helvete ut filmer bilder på dessa riksmongon nu . Häng ut dom jävla asen. // M

    SvaraRadera
  16. Jag har varit på varenda blåvittmatch i sex år nu och detta tar fan priset. Mongot i gais-klacken hoppas jag får det han förtjänar, men samtidigt är det inte ok att bemöta med samma medicin från LS. Hoppas de också får vad de förtjänar. Jävla idiotbeteende!

    SvaraRadera
  17. Idioten som kastade upp på LS skall bort, men tycker även att det är dåligt att kasta tillbaks grejer (vad det nu var har jag inte den blekaste om).
    Sedan kunde ju inte nått pucko i vår egen klack hålla sig och drog av ett knallskott, med resultatet att ett flertal på familjeläktaren flydde fältet. Visserligen kom de flesta tillbaks efter en stund, men är väl ändå själve faen att det numera ALLTID skall hända nått.
    suck suck o åter suck.
    Vill också påpeka att jag är stark motståndare till att gola ner folk, men är man så jävla sinnesslö så att man kastar in pyro i en folksamling så skall man bara ha det.

    SvaraRadera
  18. En påminnelse hur det kan sluta , jävla idioter stäng av dom på livstid!//Mattias http://www.youtube.com/watch?v=2rD4jI1x6SU&feature=player_embedded

    SvaraRadera
  19. Jag blir bestört över allt detta kastande av saker och framför allt bengaler. Dock framstår LS inte vara så mycket bättre än gaisklacken efter att ha läst en del kommentarer.

    SvaraRadera
  20. KONSTIGT Aftonbladet missade det här.

    SvaraRadera
  21. Häng ut han förhelvete! Och till idioten eller idioterna i klacken som var tvungen att skjuta knallskott. Ge fan i det. Ska vi ha substans när vi hackar/ger oss på motståndarna för att dom är idioter måste vi ha vårt på det torra.

    // Erik

    SvaraRadera
  22. lillebror, papapa, du blir aldrig som jag när du blir stor, lillebror. Så gött skönt att se er lida, igen. Kunde ni inte tagit självmordsförsöket så långt ifrån dem ni vet, som eran doktor brukar kalla för vanliga människor när han skriver ut psykofarmaka till er, patetiska grönsvarta as

    SvaraRadera
  23. Det jag såg kastas från LS var en ölmugg och lite småsaker som typ tändare. Mycket möjligt att det var fler grejor, men de som kastade fick ganska snabbt höra att det inte är ok och jag tror att det slutade efter det. Hur som helst är det inte ok, men det går inte riktigt att jämföra med att tända på en fyrverkeripjäs och kasta på motståndarsupportrar.

    SvaraRadera
  24. Jag vill minnas att det nästan slutade i en katastrof i seriefinalen mot ajk då dom fräcka killarna i bar överkropp keps och solbrillor tände bengaler som antände tifot? jag kan ju ha fel där iofs.

    SvaraRadera
  25. Vad är det för bananer på bilden?

    SvaraRadera
  26. Den lilla plast som brann mot ajk var ingenting jämfört med det som brann igår...

    SvaraRadera
  27. Lår den misslyckjade aborten till efterblivna gaismupp betala alla Gais böter av sin egna veckopeng, och häng ut muppen med bild så alla kan se vilken misslyckad pajas det är.

    SvaraRadera
  28. Grabben med slangen2011-05-10 10:25

    Alla människor som på allvar någonsin tyckt att pyroteknik ska vara tillåtet på en fotbollsarena måste verkligen rannsaka sig själva. Man kan inte bli hur dum som helst....Eller?

    När vanliga påsksmällare förbjudits och det till och med diskuteras att förbjuda nyårs- och påskfyrkverkerier, så kan väl ingen människa med något bakom pannbenet tro att det ska tillåtas på en fullpackad läktare, eller ens i närheten av en sådan!?!?

    Det mest patetiska är att de som sysslar med detta verkligen påstår sig veta vad de håller på med. Detta påstående visar bara på en total avsaknad av kunskap i ämnet.

    Även om samtliga på läktaren var utbildade brandingenjörer så borde dessa pyro-inslag inte tillåtas! Iofs om så hade varit fallet så hade ingen i publiken heller tyckt att idén hade varit särskilt bright!

    Till er som talar positivt till denna idioti här på Baraben kan jag bara säga: -Väx upp och tänk till!

    SvaraRadera
  29. de som kastade ner grejjer från erat ls mot oss i gais klacken då?

    SvaraRadera
  30. Knallskott i klackan gjorde att 2 familjer under mig besluta sig för att åka hem och troligtvis aldrig mer komma tillbaka

    SvaraRadera
  31. Rökt makrill i bortaklacken!
    Häng ut asen.

    SvaraRadera
  32. Nån skriver att fotbollen har mycket att lära av hockeyn ???? Som att slåss på rinken? Puckey är puckey!

    SvaraRadera
  33. mot ajk då dom fräcka killarna i bar överkropp keps och solbrillor tände bengaler som antände tifot

    SvaraRadera
  34. säger som någon sa innan.. ingen jävla pyro!!
    http://www.youtube.com/watch?v=2rD4jI1x6SU&feature=player_embedded

    SvaraRadera
  35. Det jag såg kastas ner från LS var en ölmugg, en tändare (som kastats upp, och skickats tillbaka), och lössnus (alltså, inte snusdosan, utan snuset i sig...). Och som nämnts så fick dom som kastade höra rätt så snabbt av stora delar av LS (som såg det) att detta inte var ok. Vilka det var och om dom kommer få reprisalier vet jag dock ej.
    Fortfarande ingen ursäkt att kasta en jävla bengal på oss.
    Förbjud skiten... oj visst, är ju redan förbjudet.

    /P

    SvaraRadera
  36. Mwn nu är det så att dessa familjer som var där inte sjöngm och den sektionen är en sjungande sektion , så då kanske vi slipper dom på den sektionen och att dom bokar på en annan, jävligt många som sket i att sjunga igår, för fan köp biljetter på andra sektoner

    SvaraRadera
  37. En av killarna som kastade på LS blev utpekad och bortförd.

    SvaraRadera
  38. Ok att ni tar upp detta idioteri, men glöm inte att de som tände bengaler inne i en hall i Jönköping var blåvita likasinnade hjärnkirurger. Jag är absolut ingen Gaisare, men vi har också goa gubbar som ingen morsa vill ta hand om.

    SvaraRadera
  39. Enligt supporterpolisen så kastades det mycket mer prylar från gajsläktaren än från LS.
    Enligt polisen så var det fullt förståligt att LS regerade "tillbaka" mtp hur mycket skit som pajsarna tjottade iväg (inte bara en bengal om man säger så).
    Inget snack om att det var luffarna som drog igång det hela.

    SvaraRadera
  40. GAISare: Det är ingen idé att försöka på något vis rättfärdiga ett sådant beteende som vissa i GAIS klacken uppvisade. Allt jag kan säga är att det var många på GAIS läktaren (jag själv inräknad) som var riktigt förbannade på dem.

    SvaraRadera
  41. Verkar som många gaisare ser kastade plastmuggar som ett rättfärdigande till att slänga ett brinnande föremål in bland hundratals andra människor vilket mer eller mindre skulle kunna klassificeras som mordförsök. Intressant med gais-logik...

    SvaraRadera
  42. Jag sitter på sektion M och fick nästan ett ölglas i huvudet från levande sittplats, lär er lite folkvett för helvete, man kastar inte saker från läktaren vare sig på egna eller bortalagets fans!

    SvaraRadera
  43. Citat från kommentarer: " Anonym sa...
    Mwn nu är det så att dessa familjer som var där inte sjöngm och den sektionen är en sjungande sektion , så då kanske vi slipper dom på den sektionen och att dom bokar på en annan, jävligt många som sket i att sjunga igår, för fan köp biljetter på andra sektoner

    10/5/11 11:31"

    Vad är det för jävla idiotmotivering, sen när är det ett krav på att man ska sjunga? Får man inte sitta och se på matchen utan att bli påhoppad?
    Så jävla respektlöst att hålla på med bengaler och knallskott, väx upp för h-te, det är då fan att ni ska behöva skrämma bort barnfamiljer!

    SvaraRadera
  44. Ni har ju er sektion placerad bara ett stenkast ifrån, endast utav den enkla anledningen att kunna hetsa. Sen är ni förvånade att det flyger saker emellan.

    Dåligt? Ja, självklart och det skall aldrig tolereras.
    Konstigt? Nej, inte särskilt.

    SvaraRadera
  45. Det är ändå lite småcharmigt med bengaler ibland...
    http://www.youtube.com/watch?v=RVriICt4kpw&feature=related

    .. inte??

    SvaraRadera
  46. Det är i princip ett krav att sjunga om man står i klacken, dock är jag osäker på om de barnfamiljer som gick verkligen befann sig i klacken eller om de bara satt i närheten.

    Sen håller jag med om det som någon skrev förut; om vi skall kunna vara sura på folk som tänder bengaler och håller på så måste vi ha vårt egna på det torra. Och visst är ett knallskott inte samma sak som en bengal, men man får ändå inte ta in dem på arenan coh det blir svårare att tjöta på att "GA*S gör olagliga saker", när vi håller på med sånt själva. Hur mycket lyfte 2 knallskott egentligen känslan i klacken?

    Sen att GA*S:are är puckon visste vi ju redan innan matchen, men att kasta in en bengal i en folkmassa...

    SvaraRadera
  47. Men om man inte är tvungen att gömma sig för både kameror och poliser mm skulle detta säkert inte hänt. Tänk om man fick stå med bar över kropp och inte vara maskerad någonstans. Då skulle man kunna stå längst fram vid räcket och inte vara stressad eller någonting och antagligen skulle inget hänt.

    SvaraRadera
  48. @13:09 Så du menar att det hade inte varit några problem att dra en bengal just när massa konfetti och dylikt kastas? just när dom ska dra upp sitt overheadtifo, bara för att dom inte hade behövt vara maskerade?
    Nu var det ju så att dom inte var maskerade, dom har fångats på film, men kanske om dom hade haft bar överkropp, då hade det nog inte varit några problem.

    Eller så missade jag helt sarkasmen i ditt inlägg.

    /P

    SvaraRadera
  49. Anonym sa...
    Mwn nu är det så att dessa familjer som var där inte sjöngm och den sektionen är en sjungande sektion , så då kanske vi slipper dom på den sektionen och att dom bokar på en annan, jävligt många som sket i att sjunga igår, för fan köp biljetter på andra sektoner

    10/5/11 11:31

    Kan man bli dummare? Om dom gick efter knallskotten så hade dom kanske bara hunnit sjunga snart skiner poseidon. Älskar man IFK vill man ha fullsatt arena. Föräldrar som tar med ungarna till matcherna är det som gör att klacken är större om tio år.

    SvaraRadera
  50. Vad besviken man blir. Det var de så kallade "Supras-Göteborg" som drog av knallskottet. Det slogs även mot varandra, idioter! Dags att renska upp i blåvitt leden nu.

    SvaraRadera
  51. Nu är vi 3st som har anmält
    bengalen mot LS till sff.Uppmanar alla andra som såg händelsen göra samma sak dom skall fan inte komma undan......

    SvaraRadera
  52. @14:38
    Var gör man detta? Såg bara att det kom en bengal flygande från bortaklacken, men inte vem som kastade, värt att skicka anmälan ändå?

    /P

    SvaraRadera
  53. Knallskott är fan inga roliga saker. Förstår inte tanken med skiten överhuvudtaget. Bengaler, där är väl tanken att det skall se "jättehäftigt" ut, men knallskott...

    Fattar inte hur i HELVETE man tänker när man vill fucka upp känslan för sina EGNA fans. Hur fan tänker man?? "Åh, nu ska jag se till att nån jävel här i klacken får hörselbesvär resten av livet!"

    Jag utlovar en femhundring till hjälten som bryter näsan på aset som kastar nästa knallskott (och gärna kastar ner han från läktaren, inte in mot plan utan ut mot trottoaren). Bort med skiten.

    SvaraRadera
  54. 0/5/11 14:27:
    Vad menar du?Är väl jättebra att supras numer är en del av KU. *Fniss*

    SvaraRadera
  55. Anonym sa...
    Mwn nu är det så att dessa familjer som var där inte sjöngm och den sektionen är en sjungande sektion , så då kanske vi slipper dom på den sektionen och att dom bokar på en annan, jävligt många som sket i att sjunga igår, för fan köp biljetter på andra sektoner

    10/5/11 11:31

    Du borde faan inte få komma in någonstans. Sitt hemma och dra i snorren till våldsporr istället din jävla sopa!

    SvaraRadera
  56. Supras gick förbi på Avenyn där jag satt innan matchen... De sjöng någon intressant ramsa som gick i stil med "vi är supras gbg, å vi röker THC" med melodin "i europa har vi vart, även där vi guld har ta'tt"... Är det något nytt att det är "coolt" att bruka droger? Gör alla inom Supras det?

    SvaraRadera
  57. "vi är supras gbg, å vi röker THC"

    SvaraRadera
  58. Står längst fram på LS, det som kastades var en plastflaska med vatten och en plastbit, detta efter skitungen kastat upp bengalen.
    Anmärkningsvärt är de ordningsvakter som stod vid gaisklacken nedanför LS inte brydde sig alls. Killen sprang ju fram och tillbaks ett par gånger. Om nu individen skall stå för böter osv kanske ordningsvakterna eller polisen borde agera. Men det är kanske för mycket begärt då de missar matchen.

    SvaraRadera
  59. Tycker det är dags att ULTRAS och ÄNGLARNA tar tag i SUPRAS och kör bort dem. Såg också när SUPRAS började slåss med varandra igår fyfan vad pinsamt!

    SvaraRadera
  60. Fan vad trött jag är på den här skiten låt inte idioterna komma in på ullevi mer å då menar jag från båda lagen

    SvaraRadera
  61. Grupperingar inom klacken är så töntigt att jag spyr. Alla ska vara välkomna i klacken, framförallt unga killar som ju är vår framtida tillväxt. Vissa som inte sjunger i klacken gör det för att de ogillar megafonkillarnas tråkiga attityd och "det är vi som bestämmer-mentalitet". Man blir trött på skiten alltså och dessa fattar ju inte att majoriteten av klacken och 99% inte tycker det e cool med skott och bengaler i folksamlingar. Jag själv blir förbannad när jag tänker på att biljetter och souvenirer jag köper går till att betala av IFKs böter för ett gäng 16 åriga idioter med behov att synas. Varför tror ni att fyrverkerier på nyårsafton har 10 m säkerhetsavstånd och bengaler ska användas i nödsituationer på havet??? Har själv fått bengalskvätt på mig på Nya Ullevi och det gör ont som fan kan jag avslöja.
    Sluta snacka skit om andra klubbar för en vacker dag är det vi som skämmer ut oss. Prata istället om hur svensk fotboll ska få problemet att en fotbollsmatch är en angelägenhet för 100-tals poliser och att jag själv tvekar varje gång jag går på bortamatch i Stockholm. Jag älskar blåvitt och klacken men det finns inslag jag gärna skulle slippa och enda sättet är nog kameraövervakning med tillträdesförbud och personliga böter. Offentliggör gärna bilderna på baraben också

    SvaraRadera
  62. Stod precis över Supras, de började aldrig slåss med varandra ngn gång under hela matchen så om ni nu ska kritisera så hitta en sanning att kritisera o gnälla på istället för att komma med lögner

    SvaraRadera
  63. Jag stod också precis över och visst slogs dem. Det var inte länge men, vad spelar det för roll?

    SvaraRadera
  64. Såg också när SUPRAS började slåss med varandra

    SvaraRadera
  65. Snälla ni som sitter på Baraben är inte insatta för fem öre så yttre er inte ens om dom olika grupperna på läktaren. Sen är det inte Supras ramsa som ni snackar om den går såhär. "Vi är Ultras Gbg och vi röker THC så kom med oss när vi stöttar vårat lag..".. Sen vad den ramsan har med saken att göra förstår jag inte.

    SvaraRadera
  66. Supporterklubben Änglarna är IFKs klack, supras och ultras kan väl gå o ställa sig på nedre

    SvaraRadera
  67. Sen vill jag bara göra en sak jävligt klart för er alla, bar går Za för något händer vid Ultras, Supras, GFK eller Änglarnas banderoll måste inte det betyda att det är en medlem i gruppen. På matcher likt den igår dras det väldigt många idioter och ställer sig vid grupperna, varför vet jag inte men dom tror väl att vi står bakom allt dom gör. Så innan folk går ut och beskyller en helt grupp så kolla upp innan vad exakt som har hänt. Vill ni rikta kritik mot oss får ni gärna komma fram till oss på läktaren för ni vet ju vart vi står, hellre det än att ni sitter och skriver bakom en dator skärm.. Det kan man inte ta seriöst.

    SvaraRadera
  68. så jävla onödigt, som gaisare blir man bara ledsen

    SvaraRadera
  69. Ja du, hur mycket skulle hända på läktarn visuellt ifall ultras och supras flyttades från läktaren? Tror aldrig änglarna har resurserna eller mentaliteten att kunna upprätthålla en ultraskultur. Om många av er har svårt för att respektera vad en ultraskultur innebär så får ni även respektera att dessa personer befinner sig i klacken och dessa personer kan bidra med olika former av pyroteknik. Sen att det blir internbråk i exempelvis Supras så ska man inte klanka ner hela gruppen för det då det kan röra sig om problem på personliga plan och sånt kommer man inte undan och ibland kommer det ut offentligt då rör det sig om enstaka personer och inte hela gruppen...

    SvaraRadera
  70. "Om många av er har svårt för att respektera vad en ultraskultur innebär så får ni även respektera att dessa personer befinner sig i klacken och dessa personer kan bidra med olika former av pyroteknik"

    Om majoriteten inte önskar nått bidrag i form av pyroteknik plus det faktum att det inte är tillåtet. Bör kanske Mr:Ultras och dennes anhang rätta in sig i ledet och ge fan i pyro eller har ni kidnappat läktarn och iom det också tagit på er rätten att göra vad som faller er in.
    Hoppas du ser vart resonemanget haltar.

    SvaraRadera
  71. Jag tycker det är svinhäftigt att ta bort styrpinnen på de största fyrverkeri-pjäserna. Dom åker hur som helst! Nästa match tänker jag göra det mitt på läktaren och springa för livet när stubinen brinner.

    Och om någon (eller rättare sagt alla andra) inte gillar det kan ni dra åt helvete, för ni måste respektera mig och min ultras-kultur.

    SvaraRadera
  72. Har inget emot att Ultras är på läktaren så länge Ultras precis som alla oss andra följer den svenska lagen. Pyro är på väg bort från arenorna och allsvenskan så här långt iår visar väl det med all önskvärd tydlighet.
    Ni är inte större och viktigare än vilken annan blåvittsupporter som helst bara för att ni har en egen cool flagga som nån italienare infört!

    SvaraRadera
  73. Lorenzo Lamas2011-05-10 21:25

    Plastmuggen med öl slängdes säkert ner för att släcka elden.

    SvaraRadera
  74. Men fan va det gnälls i våra egna led...

    Skärpning...

    Utan Ultras och Supras hade det inte varit någon stämning över huvudtaget på våran läktare..

    Om det inte passar gå på hockey istället ....

    SvaraRadera
  75. Ut med alla jävla gnällrövar2011-05-10 21:52

    Dagens ungdom (-30) är ett gäng bekväma, livrädda kärringar

    Ni som håller på och lipar om bengaler och liknande... Hade ni varit lite äldre och gått på matcher 70-,80-, 90-tal så skulle ni förstå lite bättre. Och till Er som gick på dessa matcher och ändå lipar nu, Er kallar jag hycklare och kärringar. På denna tid lipades det inte om bengaler, knallskott eller råa ramsor.

    Nu däremot.. Jösses, säger jag bara. Jävla kärringar, väx upp och kom in i matchen.

    Viss det kunde sluta illa. Jävligt illa till och med. Men hade bengaler varit lagliga, vardagliga, hade det hanterats som allt annat som är normalt.

    SvaraRadera
  76. stackars små blö(t)vått stjärtar som blev rädda för ett "mongo". Blev det kö till toaletten för tork och pudring också eller? Ta nu med snuttefilten till polisen och berätta om eran dödsångest ni kände.

    SvaraRadera
  77. Jag har pratat med 7 familjer nu efter derbyt, alla ifkare och ingen kommer någonsin komma tillbaka. Detta tackvare attacken med bangers. GAIS har normalt en mycket mer skötsam publik än ifk. skulle inte förvåna mig om det var ifkare som tände bengalerna i GAISklacken(har hört en del om det).

    SvaraRadera
  78. Tobbes Farsa2011-05-10 23:30

    E du helt go u huvudet. Klart gais har en skötsammare publik med så rötet snitt. Ni har ju en funktionär per åskådare vanligtvis!

    Och att det skulle vart IFKare som tänt bengaler i gaisklacken var den sjukaste kosnpirationsteori hört. Vakna upp ur haschpsykosen eller börja med standup.

    -Säkra källor säger att en av de fyra gripna gaisarna för pyrot var en person som är högt upp inom gårdakvarnens hierarki och det är därför GK hittils vart så tysta och flata... Bra jobbat!

    SvaraRadera
  79. Tommy Holmgrens vänsterarm2011-05-10 23:30

    Anonym 22:26, du har alltså pratat med sju (7) familjer?? Hur gick det till? Satte du dig vid matbordet tillsammans med mamma, pappa, barn och fick redogjort för dig att dom aldrig mer kommer att gå på Blåvitts matcher?

    SvaraRadera
  80. Tommy Holmgrens vänsterarm2011-05-10 23:32

    Förresten, det är jättefint med supras och ultras och allt vad kidzen kallar sig. Det är jätebra med ramsor och tifon och annat som bidrar till bra stämning osv osv. Men ge fan i allt vad smällare och bengaler heter!

    SvaraRadera
  81. Gaisarna har helt klart högre andel lågbegåvade muppar än Blåvitt. Tyvärr så lever någon slags bild bland oinsatta om att gaisare är goa och blåvita är drägg.

    SvaraRadera
  82. http://www.youtube.com/watch?v=XlfvEW0WBDw

    SvaraRadera
  83. HAHAHAHAHAHAHA Anonym 22:26 är nog den värsta idioten jag någonsin stött på. Hahaha jävla mupp alltså. Nåja, är man Gaisare är det väl inte så enkelt att vara annat än idiot.

    SvaraRadera
  84. Är ej associerad med dem men just Ultras har ju faktiskt gjort ett JÄTTEJOBB med att rensa upp bland onödiga bengalbränningar i klacken. Det går inte att få bort alla, men den resningen som gjordes efter säsong, 200X (osäker) när Blåvitt fick massvis med böter till att efter det enbart (nästan) ha genomfört stora organiserade bränningar betalda ur egen ficka (ej tifofonden som vissa påstår) är beundransvärd. Nuvarande KU-arbetet är ruggigt viktigt och ett föredöme för supportergrupper runt om i Sverige. Så klart finns det skit kvar och hoppas man rensar bort bangers som i princip ingen verkar uppskatta. Annars, riktigt bra jobb av våra Ultras som är bra mycket mer resonabla än andra lags grupperingar.

    SvaraRadera
  85. Personer som uttrycker åsikten "hade det varit lagligt hade det inte varit några problem" har uppenbarligen inte tänkt till riktigt.

    Då kan vi lika gärna säga att vi skall ta bort lagstiftningen gällande berusning vid bilkörning. Det är ju många som hävdar att de kör bättre med några groggar i kroppen. Då slipper de personerna oroa sig för polisen hela tiden och kan fokusera än mer på bilkörningen.

    Oavsett vad man tycker så gäller ändå svensk lag.

    SvaraRadera
  86. Era äckliga jävla BLÄVITT GOLARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jävla snut rövslickare ... svin kasta tillbaka saker ist era jävla pajjasar ist för att gå till farbror blå, mupp jävlar

    SvaraRadera
  87. Jag håller med dig, jag är Blåvit.. Detta är det största golar bloggen.

    Man skäms.

    SvaraRadera
  88. BaraBen.com2011-05-11 13:40

    BaraBen kommer inte gå till farbror blå med kommande filmer. Vi kommer lägga ut dem så ni gaisare och alla andra får se vilka korkade sk fans det är ni har som drar ert klubbmärke i smutsen genom kasta bengaler.

    Vill ni hitta på något mera? LS kanske kastade ner en scooter på er också?

    SvaraRadera
  89. Va fan då golare? Det är väl jävligt bra att någon tar sitt samhällsansvar. Hade fler personer gjort det hade vi haft ett bättre samhälle. Vill du inte bli straffad, begå inte brott.

    SvaraRadera
  90. Tycker inte vi Blåvita ska fördömma allt för mycket, då jag stod i klacken och fick en bangers (för andra gången, bara några meter från mig) (dessutom stod jag nära när dessa kastades flitigts mot Ellos borta 2010). Den gången var det SUPRAS/ULTRAS som kastde dessa geniala leksaker. OBS Ironi.
    Nu ska jag inte säga att de var någon från vårat supporterled som gjorde de denna gången, då de lika gärna kan ha vart en Gajsare som kastat den in i klacken då jag stod typ vid GFK's sektion.
    ...Men de skulle inte förvåna mig om de va någon från redan två nämnda grupper...

    SvaraRadera
  91. tycker ungefär 100% av allt som skrivs i kommentarerna och på denna bloggen är BS, och nej jag är inte gaisare, men ni suger av aftonhoran mer och mer.

    SvaraRadera
  92. Hej! Det var jag som är "GAIS MONGOT" För det 1a dom tog mig inte undermatchen eller efter den. Dom tog mig via efterlyst. Det andra. Jag får fortfarande gå på matcher, bara jag inte gör om det, För det tredje, Jag fick 2500kr i böter och e nöjd med min insatts, Jag ångrar faktiskt inget.. Och hoppas jag skadade någon ÄCKLIG BLOWWITARE!! <3

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.