2009/01/05

BaraBen rankar: "Vilken balja!"

PLATS 59 Puh, listan rullar på med oförminskad styrka och det känns som vi redan hunnit med hur mycket som helst. Ändå har vi inte ens kommit halvvägs. Många spelare och stora profiler har redan skådats och mycket Blåvitt har det blivit. När man sitter och funderar på hela youtube-fenomenet och de personer som skapat hysterin så är det ändå en tanke som återkommer.

En person, som mer än någon annan svensk är Youtube. En som slog igenom på allvar ungefär samtidigt som sajten började växa explotionsartat, en som oftast agerar på ett sätt som gör att det blir perfekt youtube-fotbollsmaterial för oss fotbollsfånar. Självklart är det Zlatan jag pratar om. En världsartist som inte alltid är på topp, men när han levererar sitt artisteri då är det inte sällan man bara sitter och häpnar och undrar hur han gjorde. Och han gör det inte en gång, utan upprepar dessa magic moments med ojämna mellanrum. Vi har därför valt att låta Zlatan avsluta den första delen av denna lista, med att inneha samtliga platser mellan femtionio och femtio. Håll till godo med sveriges största fotbollsartist (förutom Hasse då såklart) i modern tid, Zlatan Ibrahimovic!



På plats femtionio hittar vi Zlatans pyts mot Ungern som tog oss till VM 2006. Glenn Hysén är givetvis med på ett hörn också...

11 kommentarer:

  1. Grym fotbollstalang.

    Synd bara att han älskar sig själv så mycket mer än laget.

    SvaraRadera
  2. detta mål kan ses om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om och om igen....

    /B

    SvaraRadera
  3. erling kommer bli en stor journalist.

    när fan blir kalle s klar?

    SvaraRadera
  4. Fy fan va bra han är...





















    ...Glenn alltså!

    Fast, Zlatans balja. Den går att se på den också.

    SvaraRadera
  5. Hade jag vart Zlatan hade jag fan oxå älskat mig själv mer än laget.
    Den största vi haft, åtminstone i modern tid.

    SvaraRadera
  6. Kan inte hans fru/flickvän lura hit honom?
    Han skulle kunna göra en del inhopp om PW eller Söder blir trötta i slutet av 2:a halvlek.

    SvaraRadera
  7. 98:a minuter.... Det är bara Juventus som spelar 98:a minutersmatcher vad jag vet.

    SvaraRadera
  8. skönaste minnet från GLENN som expertkommentator!

    SvaraRadera
  9. Åh nej, itte mer zlatanhyllningar!

    SvaraRadera
  10. söder > ibrahimovic

    SvaraRadera
  11. ja youtubemannen är grym.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.