2009/01/06

BaraBen rankar "Detta unikum"

PLATS 58 Puh, listan rullar på med oförminskad styrka och det känns som vi redan hunnit med hur mycket som helst. Ändå har vi inte ens kommit halvvägs. Många spelare och stora profiler har redan skådats och mycket Blåvitt har det blivit. När man sitter och funderar på hela youtube-fenomenet och de personer som skapat hysterin så är det ändå en tanke som återkommer.

En person, som mer än någon annan svensk är Youtube. En som slog igenom på allvar ungefär samtidigt som sajten började växa explotionsartat, en som oftast agerar på ett sätt som gör att det blir perfekt youtube-fotbollsmaterial för oss fotbollsfånar. Självklart är det Zlatan jag pratar om. En världsartist som inte alltid är på topp, men när han levererar sitt artisteri då är det inte sällan man bara sitter och häpnar och undrar hur han gjorde. Och han gör det inte en gång, utan upprepar dessa magic moments med ojämna mellanrum. Vi har därför valt att låta Zlatan avsluta den första delen av denna lista, med att inneha samtliga platser mellan femtionio och femtio. Håll till godo med sveriges största fotbollsartist (förutom Hasse då såklart) i modern tid, Zlatan Ibrahimovic!





På plats femtioåtta hittar vi Zlatans klackmål från i höstas mot Bologna. När den långe sträcker ut hela sin kropp når han en helt sjukt långt med benen, och dessutom är han grymt akrobatisk, något som tydligt syns på det här målet.

20 kommentarer:

  1. Zlatan är ett monster, grym!

    SvaraRadera
  2. nästan blåvit standard på den killen ju

    SvaraRadera
  3. walle bekräftad klar för öis, men inte ett ord på Baraben. Bara mer Zlatanhyllningar. Bra jobbat killar.

    SvaraRadera
  4. Anonym 22:09:
    Bekräftat? Står inget om bekräftat varken på Ifkgbg.se eller Öis hemsida så innan du uttrycker dig och försöker lägga en provocerande kommentar ta reda på FAKTA din dåre!!
    Sen varför alla klaggar på Baraben nu är ju också humor i sig med. Allvarligt talat vad ska dom skriva om? Hmm en intressant grej hade ju varit och kolla upp så att alla spelare klipper sina naglar så att dom inte får nageltrång...

    SvaraRadera
  5. http://fotbollskanalen.se/1.795308/2009/01/06/wallerstedt_klar_for_orgryte

    SvaraRadera
  6. http://www.fotbolldirekt.se/wallerstedt-klar-f%C3%B6r-%C3%B6rgryte

    SvaraRadera
  7. ja du vad ska de skriva om .. ja vafan sägs om blåvitt? zlatans mål kan vi leta upp själva på nätet, det behöver vi ingen erling som gör åt oss.

    den här sidan är verkligen enormt kass nu.

    SvaraRadera
  8. Jaha så det är bekräftat om det står på fotbolldirekt? Jävla pajsare.

    SvaraRadera
  9. Om nu sidan är så kass just nu, varför inte bara sluta gå in på den? Eller åtminstone sluta skriva i kommentarerna så vi slipper höra ert jävla gnäll.

    SvaraRadera
  10. haha ni som klagar, varför tar ni inte och gör något åt det istället för att sitta på era beninga arslen och vara allmänt spydiga mot folk som lägger ner mycket tid på detta, och har ni ingen lust med det så är det väll bara börja läsa Aftonbladets nöjesbilaga om Let's Dance istället, jag föredrar iaf filmer med Kung Zlatan!

    SvaraRadera
  11. fotbollskanalen känns ju som en pålitligt källa..

    SvaraRadera
  12. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  13. Som en ballerina...
    Jo, men visst.

    SvaraRadera
  14. 14:12

    Ja, det är vi. Och passar det inte så går det bra att inte besöka sidan överhuvudtaget.

    SvaraRadera
  15. Men 16:43, är det så konstigt? Du spammar ju bara, klart att saxen kommer då. Vad tillför du liksom?

    SvaraRadera
  16. Den här listen börjas kännas lite sådär...

    SvaraRadera
  17. 19:18

    en jävla massa mer än att sitta och spamma här iaf, oavsett om man gillar listan eller inte. Gillar man den inte går det utmärkt att surfa vidare eller komma med något konstruktivt.

    SvaraRadera
  18. det gör jag också men inte här.

    SvaraRadera
  19. Inse vilket retard du är mister anonym och kryp in under närmaste sten. Här har du inte lov att leka spamleken, surfa vidare till någon porrsajt för sådant.

    SvaraRadera
  20. med alla videoklipp ni har här är det ju nästan som en porrsajt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.