2011/09/01

Mikael Stahre ny tränare?

VERY SILLY. Säga vad man vill om de nyförvärv som presenterats - Haglund, Salomonsson & Sobralense som kommer idag - men det råder inget tvivel om att Håkan Mild jobbar hårt under årets silly season.

Men inte hinner man få någon ro innan nästa "bomb" slår ner.


Mikael Stahre som ny tränare? Rykten har florerat lite löst sedan i somras men nu är det enligt Expressen "klart". Och det värsta är att Expressen brukar ha rätt bra koll på sina källor när det gäller den Solnaklubb som herr Stahre är mest identifierad med.

Om detta nu stämmer, vad skall man tycka om det...?

169 kommentarer:

  1. Lägger ingen som helst värdering i att han tränat AIK, tror att han kan tillför Blåvitt något så jag ser det som en bra värvning. Gillar även hans kaxighet. Stahre är för mig ingen legendarisk AIKare så jag har inga problem med att han tar över Blåvitt.

    SvaraRadera
  2. Håller med anonym 08:46!

    SvaraRadera
  3. Blir det Stahre som tar över kommer jag självklart att stötta och stå bakom honom av den enkla anledningen att han då tillhör laget i mitt hjärta.
    Välkommen Stahre!

    SvaraRadera
  4. Svårt att älska någon man "hatat". Känns som Mild inte brytt sig det minsta om supporters. Sen kan inte Mild se till hur vi känner varje gång. Dock undrar man om Stahre är bra eller inte. Hann brann för sitt AIK vilket kan göra mycket för ett lag. Motivation. Kan han motivera ett lag han inte älskar. Tveksam. Hur gick det i Grekland. Nej om vi skall ta hit en 08 får han fan ha mer i resväskan än Herr Stahre har. 2 år i allsvenska med laget han har i sitt hjärta.

    SvaraRadera
  5. Skiter fullständigt i tidigare klubbadresser, men samtidigt så tror jag inte att han kommer att tillföra så mycket. De flesta vet att han bara skördade Norlings bygge.

    SvaraRadera
  6. Jag Har inga som helst problem med han, kör på det

    SvaraRadera
  7. Stahre är en nonchalant typ. Han har en mycket lång väg att vandra innan han har min respekt. Att kalla Ramus Elm för en siffra istället för att säga namnet efter Rasmus förnedrat hela Solnaklubben gör bara råttor.

    SvaraRadera
  8. Stahre - inte välkommen!

    Pressen kommer inte vara mindre på dig än den var på Jonas när serien startade i våras, snarare ännu tyngre. Det är bara att börja vinna så kanske du kan bli accepterad.

    Råttjävel!

    SvaraRadera
  9. seriöst, då är det mkt bättre o behållare jonas olsson än stahre. lika stort skämt som det att ranegie gick till malmö. är det första april eller?

    SvaraRadera
  10. JAG vill i alla fall inte ha en tränare som lämnar skeppet så fort vågorna börjar slå mot skeppet! Har ALLA glömt REDAN att han stack från "laget i hans hjärta" så fort det gick trögt?! HONOM vill jag INTE se som tränare för IFK GÖTEBORG! Vi behöver en tränare som kan motivera spelarna, tänka taktiskt och som brinner för klubben!

    SvaraRadera
  11. Johan Spiik2011-09-01 09:04

    Första tanken känns ju katastrof! Vad i helvete ska vi med en AIK:are till? Det är inte genomtänkt överhuvudtaget!
    Sen till hans meriter kan jag inte riktigt hålla med er! Han gjorde det mycket bra i Väsby...Han förvaltade Norlings arbete på ett bra sätt samt fixade till det sista som behövdes för ett guld i AIK! Sen Grekland är Grekland..Kolla bara på grymma Hasse Backe, han fick gå innan han ens hann träna en match! Men nu är det så tidigt i tanken, men första är att det är ren och skär skit!

    SvaraRadera
  12. vad vad svårt. Vet inte hur man ska ställa sig till detta. Hellre Stahre än Gren dock, inget snack om den saken. Främst vill jag ha sportslig framgång och jag tror kanske att Stahre kan bidra till detta, eller kanske inte. Jag vet faktiskt inte hur bra/dålig han är. Hur som helst hade jag gärna sett någon helt annan men som vi alla vet är det inte så jävla många bra tränare tillgängliga.

    Detta känns inte helt 100 iaf, det är ett som är säkert.
    Blandade känslor

    SvaraRadera
  13. Läser den en kommentar och tänker "fan detta kanske är rätt bra ändå" sen läser man nästa och då blir tanken istället "Eller kanske inte så bra"'
    Fan vad lättpåverkad man är. Kluvet är det i alla fall!
    Men lyckas vi sportsligt så skiter jag i resten. tror jag.... fan! hehe

    SvaraRadera
  14. Mycket bra namn som ny tränare för oss. En av Sverige absolut mest lovande tränare med mycket gott renommé "i branschen" och som dessutom kommer helt utifrån, inga som helst kopplingar eller tidigare lojaliteter till klubben. Det är precis vad Blåvitt behöver i det här läget för att skaka liv i liket.
    Någon påpekade att Håkan Mild inte brytt sig om vad fansen tycker. Nej, gudskelov säger jag. Den dag han bryr sig det minst om vad vi på läktaren tycker om olika nyförvärv etc skall han avgå direkt. Hans jobb är att göra vad som är bäst för klubben, inte gulla med fansen (se på Bajen vad sånt kan leda till...).

    SvaraRadera
  15. Den råttjäveln har inget här att göra. Kommer aldrig acceptera Stahre som huvudtränare.

    SvaraRadera
  16. Skulle nog ta detta med en nypa salt, Expressen har såvitt jag vet inget vidare track record gällande transfers.

    SvaraRadera
  17. På vilket sätt gjorde han det bra med väsby i division 1. De hade precis åkt ur superettan och han tog dem tillbaka till superettan och nästkommande år var de ett mitten lag. För mig känns inte det som något otroligt. Lyckades ett år i AIK efter att Norling byggt upp laget. Meriterna är verkligen inte imponerande. Drog till Grekland för pengarna och sen gick det som det gick.

    Tycker självfallet inte att Mild skall gulla med oss supporters men lite hänsyn är vi allt värda. 2009 värker fortfarande.

    SvaraRadera
  18. Orka bry sig om att han har tränat AIK. Till slut finns det ju inga tränare kvar då alla har tränat "fel" lag.
    Vi hade ju en aikare i Niclas Carlsson hos oss. Inget konstigt med det. Han är professionell!

    Själv tycker jag ju att Lars Lagerbäck hade varit ett bättre alternativ, men vi får ge Stahre chansen.

    Mild måste ha gjort förfrågningar om Muslimovic i alla fall. Även om vi nu har många forwards så är det tjänstefel att inte kolla läget med honom då han är free agent.

    SvaraRadera
  19. Då får han för helvete leverera resultat som väger upp all den ilska och bedrövelse som han har gett oss tidigare.

    SvaraRadera
  20. Greven: Att ta tillbaka ett lag till en division och sen få dem etablerade där igen måste väl räknas som bra, för en tränare som var då (är fortfarande kanske) väldigt grön i gemet! Det tycker iallafall jag...

    SvaraRadera
  21. Johan Spiik2011-09-01 09:46

    Ska stå Johan inte J i föregående

    SvaraRadera
  22. Verkar som om man hamnat i en sandlåda där vissa sitter och surar för att de inte fick en röd brandbil att leka med av sin mamma.

    Jag skiter fullständigt ifall han har tränat Gnaget eller inte tidigare utan det som intresserar mig är de titlar som han vinner åt oss, detta borde vara det som ni gnällspikar skall tänka på.

    Glöm ej att en av våra mest älskade spelare genom tiderna i IFK har ett förflutet i Djurgården men att han nu tillhör de rättrognas skara, skulle vara intressant om Rehn får stanna som assisterande.

    En AIK:are och Djurgårdare vid rodret, var skall detta sluta?

    SvaraRadera
  23. Hans meriter är inte övertygande..
    Och de meriter han har tog han på vår bekostnad vilket inte gör honom till bara "någon som tillhört AIK" likt Niclas Carlsson.

    Vinner han inte 3 första matcherna när serien går igång ska vi se till att råttan skickas hem till solna. Han har allt att bevisa.

    SvaraRadera
  24. Han får ge oss guldet han tog från oss. Dubbla vinster mot AIK inkluderat, annars ryker han.

    SvaraRadera
  25. Katastrof. Har alltid framstått som jävligt osympatisk på ett misstänkt medvetet sätt (= AIK-andan?) och det är inte min bild av en person som platsar i Blåvitt. Förhoppningsvis ändrar han inställning om han kommer till vår klubb.

    SvaraRadera
  26. Senaste "råttan" (Nicklas Carlsson) var en grym kille och inte var väl han särskilt populär hos oss IFK-are när han var i AIK? Kanske även Stahre kan passa in? Verkar vara en grym tränare iaf.

    SvaraRadera
  27. Mig veterligt har Stahre aldrig sagt nåt negativt om Blåvitt nångång. Lägg ner alla negativa åsikter och låt den som har inside sköta tränarfrågan, alltså Håkan Mild. Är så trött på alla barnungar här som bara gnäller utan att ha den minsta insyn.

    SvaraRadera
  28. Jag är urblåvit och har varit med på det goda åttio- och nittiotalet. Om han tar oss tillbaka till de nivåerna är jag imponerad. Det spelar väl ingen roll vilken bakgrund han har. Vinner vi är jag alltid glad.

    SvaraRadera
  29. Nä men han har framstått som allmänt dryg och bidragit till enorm lidelse för oss blåvita. Det är inte konstigt att det instinktivt känns aningen fel. Men ger han oss guldet tillbaka så är allt förlåtet, självklart.

    SvaraRadera
  30. Ett skämt. Klubbkänsla? Han är så mkt AIK man kam bli. Funkar inte

    SvaraRadera
  31. Jag tänker att det vore oklokt att presentera en ny tränare innan säsongen är över. Gör man det signalerar man till spelare, supportrar, sponsorer och resten av fotbollssverige att man givit upp den här säsongen med allt vad det innebär (jakten på fjärdeplatsen och Svenska Cupen) och ser fram emot nästa. Säga vad man vill om Olsson och Rehn men de är värdiga ett bättre slut än så i IFK Göteborg. De har trots allt gjort mycket för föreningen även om det är svårt att komma ihåg nu när det gått så knackigt det sista.

    Det tar tid för en ny tränare att sätta sin prägel på laget och därför tycker jag att man bör fortsätta med Olsson säsongen ut. Jag tror inte att någon ny tränare kan få laget att vinna fler av de återstående matcherna än vad Jonas kan och därför känns det onödigt att ta ett sådant beslut. Det känns för sent.

    Stahres person påminner om Andreas Alms vilket inte är särskilt smickrande. Gillar inte tränare som är så kaxiga och arroganta.

    SvaraRadera
  32. ojojoj, vad ska man säga. Vi behövde ju verkligen en ny röst och det kan man väl inte säga annat om detta stämmer?
    Gaisarna var väl inte överförtjusta i Axéns Aik sympatier och hans gaddning men det är ju glömt och förlåtet nu..

    Ok, han vann titlar 09 men vad har han gjort annars som inte JO har gjort?

    Svårt att veta mer om tränarna är vad de presterat och det är väl där vi får hoppas att Mild vet mer än vad vi gör.

    SvaraRadera
  33. Dan the babian2011-09-01 10:20

    Möcke, möcke bra!

    SvaraRadera
  34. Fredrik 4242011-09-01 10:24

    Vad går fotboll ut på ? Varför går man på matcherna ? För att se sitt lag VINNA. Jag skiter i om vi spelar tråkig fotboll, bara vi vinner. Det har varit ett jäkla snack om Torbjörn Nilsson, tackar gudarna att det inte blev så, vi hade hamnat i en jä.. jobbig situation om det resultatmässigt Inte gått våran väg, både för Oss men även för Torbjörn. Jag tror Alla vet att det är dags att tacka av Jonas för hans insats, personligen stannade han kvar ett år för länge. Vad Stahre kan göra för vår klubb vet vi ännu inte, men jag ser fram emot att hylla honom om vi vinner matcher och bered att kapa honom vid "för många" förluster. Det Jag vill se, är VINNARMENTALITET. Gaddaffi hade fått tränat blåvitt om vi börjar vinna igen och visa lite jävlarannamma och Hjärta, dvs det som VI står för. Vi är Störst och vackrats, dags och bli bäst igen!! Forza Blåvitt

    SvaraRadera
  35. Var aldrig så övertygad om Stahre ens när de vann, men tycker Lühr på Expressen har en poäng i det här dock:

    "Mikael Stahre är inte bara en skicklig och grundlig tränare - han är också en personkännare och glädjespridare.
    Jag känner inte Jonas Olsson personligen, men han har aldrig slagit mig som den muntraste av de allsvenska tränarna och stundtals har Blåvitts spel sett ut därefter.
    Jag tror en ny röst är på sin plats på Kamratgården, och få röster är så engagerande som Stahres."

    Med vårt spelarmaterial och högstanivå känns det som det vi framförallt behöver är någon som får ut allt ur spelarna.

    SvaraRadera
  36. Lur på Expressen hävdade som sagt för sex månader sedan att Lagerbäck var på väg in. Br track record kring AIK? Haha vad yrar du om Erling?

    SvaraRadera
  37. Det spelar ingen roll vart han kommer ifrån? Hallå eller! 2009 var det mörkaste året i blåvitts historia sett till att missta titlar om man så säger! Och den jävla råttan låg bakom allt! Då tar jag hellre Axen som ny tränare och den gubben har de förbjudnas märke gaddat på armen! Så sluta, för det spelar en helvetes roll i den här frågan! Tänk tanken hur det skulle bli när AIK gästar? Får vi se herr sthare springa ärevarv? Fy fan!

    SvaraRadera
  38. Aldrig okej att ge en solnatattre möjlighet att ta på den finaste av tröjor. En gång ajk aldrig IFK.
    Förnyar definitivt inte mitt årskort om detta blir sant.

    SvaraRadera
  39. Bra, säger jag. Blåvitt måste skaka om lite, vi gör oss själva en björntjänst om vi kräver Roger eller någon ny go gubbe. Alla som skriver om 1/11 2009: Stahre hade den taktiska kylan den dagen - inte Rehn/Olsson. Draget att byta Mutumba till Lunds kant var ju det som avgjorde eländet. Om Norling kan gå till MFF och, än så länge, göra bra ifrån sig där kan väl Stahre gå till oss.

    SvaraRadera
  40. 10:43, han kanske yrar lite men samtidigt finns det fler källor som hävdar detta

    SvaraRadera
  41. Tycker det är lite småaktigt att kritisera någon bara för att han har tränat AIK. Min svåger håller på AIK, ska jag då avsky honom bara för att han håller på fel lag?
    Det viktigaste är väl vad han presterar, inte var han har varit tränare tidigare eller vilket lag han eventuellt håller på? Helt irrelevant för mig iallafall. Tar Micke Stahre oss till guld nästa säsong kommer åtminstone jag hylla honom och laget för deras insats.

    SvaraRadera
  42. nej nej nej. vad har han för meriter? ett sm-guld med aik där dem knappt gjorde några mål och var på vippen att förlora mot oss som hade 37 korsbandsskador i laget. Ett lag som Norling byggde.
    nej tack! då ser jag hellre att vi satsar på en gammal räv som HIF gjort. Finns en anledning till att Stahre har varit arbetslös länge...

    SvaraRadera
  43. Tror det kan bli kanon med Stahre. han har en bra förmåga att höja spelares självförtroende.

    SvaraRadera
  44. gais+ifk = frölundahockeyvänner2011-09-01 11:19

    haha, många haters här.
    Innan ni hoppar på AIK för mycket så ska ni veta att Micke är i grunden Bajare. Så klarar han av att sköta AIK på ett proffisigt sett så fixar han nog det även i IFK.

    SvaraRadera
  45. Hatar honom!

    Bör finnas bättre tränare...

    SvaraRadera
  46. Helvette! På ren göteborska..

    SvaraRadera
  47. klarade han av att ta sket laget AIK till SM-guld då klarar han av att ta oss ut i europa

    //Glenn

    SvaraRadera
  48. Jag skiter i om han är Brajjare, sork eller kurd. Han har förbrukat sin rätt att vara i Göteborg i och med sin medverkan till stölden av vårt guld 2009.

    SvaraRadera
  49. Kan nog vara bra med någon ny och utifrån 031 området....känns som det fattas något i nuläget. Frågan är väl om han bara red på R.Norlings lagbygge eller hur mycket han påverkade själv innan han lämnade råttorna.

    SvaraRadera
  50. Vi måste fan släppa 1 nov 2009 snart. Vi kunde missat guldet 2007 i sista halvleken också, 2009 var inte riktigt vårt år bara, 2012 och framåt kan ju bli det istället!

    SvaraRadera
  51. Jag tycker det vore intressant om detta stämmer!

    SvaraRadera
  52. Klipper årskortet om han är klar

    SvaraRadera
  53. Rehn är djurgårdare och det har inte jag haft problem med så länge han levererat.
    Välkommen Stahre!!

    SvaraRadera
  54. Har någon sett intervjuer med Stahre ang. hans tränarstil. Han verkar ha mycket energi. Välkomnar honom om detta är sant. Lyckas han ta SM-Guld med AIK (och den skittruppen dom hade) så ska han nog kunna ta IFK till SM-Guld...sticker extra i råttornas ögon oxå.

    SvaraRadera
  55. Det är åt helvete om det är sant!

    Har håkan ingen som hellst respekt för supportrarna!?

    SvaraRadera
  56. står för allt IFK är emot! Kaxig och nonchalant stil, fett nej.

    SvaraRadera
  57. Undrar om Microsoft hade velat ha Steve Jobs i sitt ledarteam.

    SvaraRadera
  58. Tänk er följande senario. Råttan blir vår tränare, vi spelar uruselt, förlorar matcher på löpande band. Vad tror ni Mild (Läs Roger) gör då? Jo, bevisar sitt oberoende och står fast vid sin lösning eftersom "jag aldrig gör fel och behöver backa".

    SvaraRadera
  59. Det känns som om Mild gör det enda rätta just nu. Haglund, Salomonson och Sobralense visar att dety finns vilja och energi, vilket jag saknat de senaste säsongnerna. Dessutom förlängningen med Tobbe och nu en tränare helt utifrån (om det stämmer). Jag tycker att det skickar helt rätt signaler. De som vill satsa vet att klubben också gör det och stannar förhoppningsvis kvar. Någonting måste hända och det gör det nu. Hade det inte gjort det hade kraven på omfattande förändringar i ledningen varit ofrånkomliga. Mild räddar räddar med detta (och förhoppningsvis något mer) både sig själv och laget.

    SvaraRadera
  60. 12:08 sticker i AIK ögon? Det är nog fan tvärt om skall du se! Råttorna kommer dansa på bordet (Ullevi) när dom kommer på besök och i Solna! Nääääaaajjj ta inte hit skräpet!

    SvaraRadera
  61. Tre vassa nyfövärv och en ny ung tränare somm dessutom förespråkar 4-4-2. Att han sen är en sork får man ha överseende med. Hellre Stahre än JO eller "nervvraket från kopparberg".

    SvaraRadera
  62. Han får svårt att vinna över oss.
    Men det behöver inte bli fel för det.

    Hade velat se ett4132(eller bara ett 442)
    Med sella, haglund, sobra,allan
    hysen-söder

    Med Pär som förste inhoppare framtill och bjarna, sana,bärken som slåss om mittfältsplatser.


    Nu behöver vi bara en mittback.
    Tycker att Dahlin har varit bra sen han fått chansen och gjort ett par bra räddningar.

    SvaraRadera
  63. @12:04
    Lite skillnad. Rehn var ju en blåvit storspelare innan han blev tränare i djurgården. Den här Stahre är bara en liten mobbare som hållit på aik i hela sitt liv.

    SvaraRadera
  64. LOVE IT! Nu kör vi välkomen Stahre!

    SvaraRadera
  65. VÄLKOMMEN! Bra val som fan!

    SvaraRadera
  66. Bryr mig inte det minst om vem som tränar, bara vi vinner.
    Skulle vi ta SM-Guld med Hans Scheike som tränare så hade jag hyllat honom med.

    Scheike till Blåvitt!

    SvaraRadera
  67. Katastrof. Hoppas att det inte är sant. Dessvärre brukar såna här rykten vara sanna...

    SvaraRadera
  68. hoppas att stahre ägnat sitt lediga år för att studera våran trupp, om det blir han. intuitivt känns det som ett bra alternativ. tycker att det är en fördel att han kommer utifrån. vi har kört fast med JO ock behöver verkligen något nytt. det kan ha väldigt positiv effekt på laget.
    känslan är att med en riktig bra tränare som lyckas få fart på spelarna kan vi dominera.

    SvaraRadera
  69. Okej, skit samma om han tränat AJK.
    Men han har ju faktiskt bara ett guld som merit? Någon som glömt hur det såg ut för AJK innan han drog?
    De låg på nerflytt!

    SvaraRadera
  70. om den där råttan sätter sin fot på GU säger jag upp mitt smedlemskap och blir gajsare eller nått

    SvaraRadera
  71. Fan va gott med en riktig tränare.


    För övrigt roligt =)



    "KB sa...
    Bryr mig inte det minst om vem som tränar, bara vi vinner.
    Skulle vi ta SM-Guld med Hans Scheike som tränare så hade jag hyllat honom med.

    Scheike till Blåvitt!"

    SvaraRadera
  72. Jag har stora problem med Stahre. Att ta en sådan uttalad AIK vän till Blåvitt gör ont i hjärtat. Hoppas det är en tidningsanka.. Förbjud allt AIK samröre alltid !

    SvaraRadera
  73. Jag har stora problem med Stahre. Att ta en sådan uttalad AIK vän till Blåvitt gör ont i hjärtat. Hoppas det är en tidningsanka.. Förbjud allt AIK samröre alltid !

    SvaraRadera
  74. första tanken är att jag inte vill ha nåt gammalt gnagaräckel.

    Tar han guld med oss också så bryr jag mig inte om hans historia.

    Men varför skulle han ta guld med oss? Blott 1 av de typ 10 tränarna har lyckats med det.

    Kluven

    SvaraRadera
  75. Svarte Filip2011-09-01 13:33

    Snacka om att sälja sin själ till jävulen.

    SvaraRadera
  76. Skrämmande att vi har så mycket plast supportrar som tar emot vilka spelare och ledare som helst. Fotboll och IFK Göteborg ska inte vara hockey eller amerikansk frachise sport där lag, spelare och ledare kan vandra eller ska vi säga tradas hur som helst.

    SvaraRadera
  77. Bra tränare, stark personlighet, men inte i Blåvitt. Måste finnas Blåvitt-hjärta med i tränarrollen, och Stahres hjärta är nog inte i närheten av västsverige.... Nej, det är inget bra beslut. Tänk om!

    SvaraRadera
  78. NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ. Vill inte se en råtta som tränare. Det hjälper verkligen inte heller att han bara red på Norlings framgångar

    SvaraRadera
  79. Ja ta in en gammal spelare istället. Riktigt härligt inpyrd i kamratgårdsanda. Vägra se utanför stadsgränsen. Förändra inget. Ta navelskådandet till nya höjder. Fan va trött man blir på folk.

    SvaraRadera
  80. Ta in nån med hjätta fö föreningen. En go gubbe helt enkelt. Gäna nån frå Majorna eller kanske gamla goa Haga. Bara det e en go gubbe!

    SvaraRadera
  81. De Positivaste med Stahre, är att blir inget tufft beslut att sparka han om resultatet uteblir. Men första året kommer jag vara tveksam, han har mkt att bevisa innan jag godkänner det åtminstonde

    SvaraRadera
  82. Här dör blåvitt. På riktigt. Inga tränare med AIK-tatuering eller livstidsmedlemskap i AIK och månadsgivare till AIK i vår förening.

    SvaraRadera
  83. Jag bryr mig inte om att han tränat en vidrig upplaga av AIK, jag motsätter mig dock starkt att vi tar in en renrasig mobbartyp och snuskhummer som tränare. Hade då nästan hellre sett ett psykfall som Norling.

    Ring Lagerbäck nu Håkan, sluta spela svår.

    SvaraRadera
  84. Shurik sa...

    Undrar om Microsoft hade velat ha Steve Jobs i sitt ledarteam.

    1/9/11 12:23

    De var ju kollegor en gång i tiden.

    Stahre kommer att få bevisa mycket. Dels måste han vinna spelarnas förtroende och dels måste han vinna fansens förtroende. Det senare blir nog svårare

    SvaraRadera
  85. Håller med anonym 1/9/11 14:02.
    Vissa fotbollssupportrar är ju så trångsynta så man blir mörkrädd. Skaffa er en utbildning istället era jävla grottmänniskor. Den som är bäst lämpad för jobbet ska få jobbet. Spelar roll om han har tränat AIK. Vi behöver nya infallsvinklar på kamratgården och det är precis vad detta innebär.
    Mikael Stahre du har mitt fulla stöd om du tar över IFK!

    SvaraRadera
  86. Men spelar roll att han tränat AIK. Väx upp för fan! Viktigast är att det är en bra tränare.

    SvaraRadera
  87. Vi behöver en ny röst, och allt det här snacket om att en ny IFK-tränare måste ha hjärta för föreningen - skojar ni? Det är elitverksamhet vi håller på med, inte Division 6! Hur många kandidater tror ni det finns där ute som har hjärta för Blåvitt? Endast f.d. spelare och ledare skulle jag säga och det är inget alternativ 2012! Vi har ju redan haft två st med hjärta för föreningen...

    //Andreas J

    SvaraRadera
  88. örk, nej tack.

    SvaraRadera
  89. Vi grottmäniskor som har en massa passion och som vill älska något heligt och anser att fotboll är mer än bara sifror kanske tycker att något som sårat än inte är värt att ta till sig. Konstigt eller.

    Sen pekar jag på det viktiga, vad har killen uträttat. Om det var någon AIK:are att verkligen hänga i granen kanske man skulle kunna tänka om men herregud. Stahre har inte gjort ett skit. Vägrar spela den typen AIK gjorde det året de vann. Då vill inte jag gå på matcher. Vill se en fotboll som bygger på nutiden. Inte drillo fotboll.

    SvaraRadera
  90. Hellre Ejlert! Han känner spelarna och spelsystemet och vet vad som behövs. Ejlert är våran man!

    SvaraRadera
  91. Handdukshållarn2011-09-01 14:38

    Jag hade lätt flängt upp en selma för å höra vad våra killar tycker om detta.

    SvaraRadera
  92. Sportsliga framgångar är viktigare än att lägga energi på att han har varit tränare för AIK. Om Stahre är rätt man att leda Blåvitt till ett SM-Guld är han varmt välkommen. Att lägga energi på att han varit tränare för AIK är bara löjlig nonsen.

    SvaraRadera
  93. 1/9/11 14:32>> Känner till spelsystemet? Det där jäkla spelsystemet ska vi ifrån tack!

    SvaraRadera
  94. Det är bra med förändring. Välkommen Stahre! Att du vill arbeta dig uppåt i karriären är ett bevis på ambitioner. Du började i källaren med råttorna och tagit dig upp i finrummet på övervåningen.

    SvaraRadera
  95. Skulle hellre se någon från Blåvitts ungdomsorganisation som tog över. Framförallt någon som har ett Blåvitt hjärta. Glenn Hysén hade också varit gött.

    SvaraRadera
  96. Tror Stahre kan bli riktigt bra. har inga problem med att han varit 08:a det var ju även Carlsson sen är ju Haglund från BP men det kanske inte räknas sen var ju Hysén i Djurgården kan vi tolerera det?? Vi snackar fotboll och en tränare/spelare kan vara bra fast den spelat i AIK fast det inte känns rätt att säga. Titta bara på GAIS där Axe´n gjort ett hästjobb med looserna i grönt å nu spelar dom en rolig fotboll och ligger på övre halvan av tabellen. Ibland blir jag så trött på supportrar som inte ens kan se vad som är bäst för laget. Utan börjar skrika högt å vilt så fort dom hör ordet stockholm. Jag tror att Stahre kommer göra allt för att SM-GULDET kommer hem till götet å jag kommer stå bakom honom till 100%

    SvaraRadera
  97. Min första reaktion var också "NAE MED VAD I HELVETE, inte den jävla råttan! Det sitter där inpräntat... 2009... 1/11... Men jag tänkte igen och känner att Stahre kan nog fan fungera ändå, jag både hoppas och tror det i alla fall.

    Han är jävligt engagerad i det han gör, han är hård och ambitiös, och kan nog fan få lite jävlaranamma i spelarna!

    Jag börjar redan känna mig laddad inför en 2012säsong!

    SvaraRadera
  98. Ultras GBG sa...

    Skulle hellre se någon från Blåvitts ungdomsorganisation som tog över. Framförallt någon som har ett Blåvitt hjärta. Glenn Hysén hade också varit gött.

    1/9/11 15:14


    Du kan inte mena att du på allvar vill ha Glenn Hysén?

    SvaraRadera
  99. Skulle vara skönt att äntligen få en tränare som kan med att säga att vi ska slå och rulla ut skitlagen på förhand och inte höja dem till skyarna som JO.....

    SvaraRadera
  100. Ska vi söka spelare/ledare efter kriteriet att dom håller på Blåvitt så kan vi nog släppa ambitionerna om guld och kontinuerligt europaspel snart. Tycker snarare detta är ett sundhetstecken i svågerpolitikens blåvitt.
    Hellre Stahre än att ha kvar JOs gamla hjulspår och jag kan inte se sådär överdrivet många tänkbara namn i tränarsverige heller.
    Han brinner för det han gör och lite kaxighet skadar inte.
    Välkommen Stahre!

    SvaraRadera
  101. Det här känns inte bra alls!!! Så illa att det vänder sig i magen på mig. Sthare måste leverera fort annars får han det tufft.

    SvaraRadera
  102. Häcken4life2011-09-01 16:17

    Ni vet väl om att Sobralense gillar AIK! :) haha inte lätt att vara IFKare en dag som denna.

    SvaraRadera
  103. Varför skriva kontrakt med en dålig tränare?.
    Det tror jag inte IFK vågar.
    Det finns flera andra tränare som skulle va perfekt för blåvitt.
    Det förstår IFK. Men inte Expressen.

    SvaraRadera
  104. tack men nej tack!

    SvaraRadera
  105. Neeeeeeeeeeeeeeeeeej!

    SvaraRadera
  106. aldig i helvete att du ska komma hit!!!

    SvaraRadera
  107. Stahre har under sin ledartid vägrat nämna motståndare vid namn både när det gäller själva laget och spelare. Som nån slags diss. Undra om han kommer nämna AIK som "motståndarna", "deras nummer 10 gjorde det bra" osv...

    SvaraRadera
  108. Men va i helvete... Jag kommer aldrig tycka om han hörde han kommentera en match på eurosport. KATASTROF och han skall väcka våra gubbar... Inte en chans... Sen kommer jag aldrig glömma 2009.... En gång en RÅTTA alltid en råtta

    Värderar om jag verkligen skall ha årskort nästa år...

    SvaraRadera
  109. Det är dags nu Mild..2011-09-01 16:37

    Avgå!

    SvaraRadera
  110. Om det är så vilket bara är spekulation så varmt välkommen Stahre. Skönt att så många ser sportsligt på tränarvalet oavsett tidigare klubbar m.m.. Alla svammelfjantar med religösa vanföreställningar om vad blåvitt är, lipa på över trasiga leksaker ni hade som barn eller vad nu problemet är. Se bara upp så ni inte kvävs i era hatspyor. Blåvitt skall upp i kvalité och bli ett bättre lag än senaste åren. Alla som kan bidra till det med engegemang, hjärta och kunnande är hjärtligt välkommna oavsett bakgrund. Kör på nu Mild och höj ribban.

    SvaraRadera
  111. Är första April flyttad till första September??

    SvaraRadera
  112. Jag ger gärna Stahre ett år. Men om jag känner Mild rätt blir det ett fyra-årskontrakt, och det känns helt fel.

    SvaraRadera
  113. Gais, IFK och MFF. Vad har alla tre gemensamt? en ledtråd. håkans gamla favoritlag.

    SvaraRadera
  114. Givetvis kommer jag att stötta stahre om han blir ny tränare. Kommer även att förlänga mitt årskort, för jag klarar mig inte utan IFK Göteborg. Sån är jag!

    SvaraRadera
  115. Vi har snart Sveriges bredaste trupp men ingen spetskompetens förutom Hysén. Jag hade hellre lagt pengarna från Sobra och Emil på Muslimovic. Han kräver säkert hög lön, men han kommer gratis.

    SvaraRadera
  116. Anonym 16:52 ...

    och du är 100 på:
    1. att inte Mild pratat med Muslimovic?
    2. Muslimovic vill gå till blåvitt?

    SvaraRadera
  117. ÄNTLIGEN i så fall!!

    Äntligen en tränare med lite auktoritet i skillnad från JO, en tränare ska inte stå efter en 0-0 match och säga att han är nöjd med vad spelarna presterade... Det är bara vinst som räknas, oavsett motstånd!!

    SvaraRadera
  118. Jag har feta problem med Stahre!
    Glömmer inte 2009 så jävla lätt!

    SvaraRadera
  119. Fuck not!!!
    Inte välkommen hit!

    SvaraRadera
  120. rädda våra liv rädda våra barn bort med stahre från fotbollsplan

    SvaraRadera
  121. NEJ!

    Ska man se det objektivt finns säkert kvalitéer i Stahre som tränare som flera har lyft fram men känslan säger ett entydigt: NEJ! Jag gillar inte hans mobbarattityd. Hellre en tråktränare som JO eller Lagerbäck.

    Jag misstänker att Mild har kollat av med ett mindre antal tränare för att se vilka alternativ som är realistiska och att Stahre är en av dem. Gren är möjligen en annan. Tror faktiskt inte att Mild har bestämt sig ännu.

    SvaraRadera
  122. Jag måste berömma Mild för att han verkligen vågar och inte fegar med att tillsätta Eilert, Teddy eller liknande. Det tycker jag e riktigt bra. Torbjön Nilsson hade inte heller vart en bra lösning.
    En tränare som är professionell och går in och levererar är vad vi behöver. Inte en massa känslor och gamla kopplingar till förr.

    Dock har även jag hört att han inte skall va en särskilt sympatisk herre. Dålig på att hälsa på medarbetare (ungdomstränare för att vara specifik) etc. Dålig attityd helt enkelt. Men jag tror nog att Håkan vet vem han anställer och vad Stahre går för, så jag är inte orolig för det.

    //Olskrokens Baggio

    SvaraRadera
  123. Håller med David, ut med svåger politiken..

    SvaraRadera
  124. kommer aldrig att acceptera Stahre som blåvitts tränare , dags att härma bayern?!!!??!?!?!?

    SvaraRadera
  125. Mikael Stahres Blue White Army!

    SvaraRadera
  126. Anonym 16:52


    Vi har snart Sveriges bredaste trupp men ingen spetskompetens förutom Hysén. Jag hade hellre lagt pengarna från Sobra och Emil på Muslimovic. Han kräver säkert hög lön, men han kommer gratis.

    Sobralense kommer ju gratis och vi la nog inte nån jättesumma för Emil.

    SvaraRadera
  127. Råttor är inte välkomna!

    SvaraRadera
  128. absolut NEJ glomer aldrig 2009! han har inget att gpra i blavitt,

    SvaraRadera
  129. Stahre blir kanon! Sluta nu med allt at than vart i Solna... Bara ett jobb... Han kommer brinna lika mycket för oss.... I fotbollsvärlden idag är det inte suppotrar som styr... Finns fler från Solna skulle stärka vårat lag... Bua ni ut Niklas Carlsson oxå? Han gav allt för blåvitt och oss trots att han är ur stockholmare... Tänk lite gubbar...

    SvaraRadera
  130. Glömmer aldrig heller 2009, men tänk om han gör oss till mästare med avslutnings match på råsunda.
    Fan får ståpäls av bara tanken!

    SvaraRadera
  131. Jag är äcklad.. AVGÅ MILD!!!!!!!!

    SvaraRadera
  132. Det är åt helvete!
    Ingen jävla råtta till tränare!

    SvaraRadera
  133. i helvete heller. problemet är inte att han tränat AIK utan att han faktiskt är AIKare och han tränade Aik i em period då vi slogs med guldet med dom. Han har en väldigt otrevlig attityd och tyvär är det svårt ha en tränare som faktiskt stod på vår mark och firade guldet med våra värsta rivaler i en av de tyngsta dagen i IFK:s historia. Bort med han!

    SvaraRadera
  134. Alla som är positiva till detta, har ni helt missat att Stahre var kompis med FB och bjöd in dem till möte innan han stack till Grekland? Med honom i föreningen har FB lyckats nästla sig in i vårt älskade Blåvitt.

    Har ni dessutom missat att killen verkar vara grymt tråkig och otrevlig?

    Ingen Stahre i Blåvitt!

    SvaraRadera
  135. Jag litar helt på blåvitt, dom tittar på andra tränare. Tänk nu att det är februari-mars vi talar om. en lång silly.. "fågeln" som hade turen att döda blåvitt kommer ALDRIG till blåvitt. Jag tänder en cigarr och är lugn..

    SvaraRadera
  136. En AIK-tränare? ALDRIG I LIVET! I så fall ska han jagas bort!

    SvaraRadera
  137. Jag går inte på en match nästa säsong om den jäveln kommer hit!

    SvaraRadera
  138. avgå mild han är den sämsta jävla sportchefen i blåvitts historia. hata stahre

    SvaraRadera
  139. Nej, inte mus-stare...

    Hellre:
    1) Strömberg/Torbjörn Nilsson
    2) Conny Carlsson
    3) Mats Gren

    SvaraRadera
  140. Ärligt talat, folk kräver tränare till höger och vänster men vilken kandidat som faktiskt är tänkbar på riktigt har inte bakgrund i något onämnbart lag? Då är det väl lika bra att testa någon som faktiskt och vann med sitt? Det är ju just den här "KG-inaveln" vi vill bli av med och få in något nytt utifrån, alltså raka motsatsen till vad UG skrev

    "Skulle hellre se någon från Blåvitts ungdomsorganisation som tog över. Framförallt någon som har ett Blåvitt hjärta. Glenn Hysén hade också varit gött."

    SvaraRadera
  141. 21:42
    Vilken tränare som helst med vilken bakgrund som helst även tränat aik så länge han inte är stenhårt aik fan, är medlem i svartmassan och polare med firman boys.
    Ex Thern, Backe, Baxter, Lennartsson, Jönsson eller Lagerbäck.

    SvaraRadera
  142. OMRÖSTNING FÖR HELVETE2011-09-01 22:02

    DEt finns 100 bättre kandidater. Vad fan händer med mitt kära Blåvitt?.

    En annan tränare skulle jag ge ett par matcher om det va lite knackigt i början. Råttan Stare, ger jag max 5 minuter sen skall fan få höra vart han kommer från.

    SvaraRadera
  143. det handlare inte om att han har tränat bögarna det handlar om att han är född råtta och är en råtta över allt annat Mvh Blue Boys

    SvaraRadera
  144. Inga galgryttare i Blåvitt, tack!

    SvaraRadera
  145. Den sportsliga NACKDELEN med Stahre är ju att det kommer bli stormigt och ett infernaliskt missnöje bland supportrarna om han inte levererar direkt. Och då är det ju inte lätt att prestera, eller hur?

    Rent sportsligt är jag inte heller särskilt imponerad: Han tränade Väsby i superettan. Vann guld direkt med AIK. Haverade TOTALT under inledningen av nästa säsong med AIK. Stack till Grekland och misslyckandes.

    MEN, om han kommer hit trots allt så kommer jag självklart stödja honom och laget.

    SvaraRadera
  146. Välkommen Stahre. Inga som är nöjda med att JO är borta? Modigt beslut detta kan bli riktigt bra. Det är en horig bransch! Älska IFK

    SvaraRadera
  147. Om det är så vilket bara är spekulation så varmt välkommen Stahre. Skönt att så många ser sportsligt på tränarvalet oavsett tidigare klubbar m.m.. Alla svammelfjantar med religösa vanföreställningar om vad blåvitt är, lipa på över trasiga leksaker ni hade som barn eller vad nu problemet är. Se bara upp så ni inte kvävs i era hatspyor. Blåvitt skall upp i kvalité och bli ett bättre lag än senaste åren. Alla som kan bidra till det med engegemang, hjärta och kunnande är hjärtligt välkommna oavsett bakgrund. Kör på nu Mild och höj ribban.

    1/9/11 16:39

    så sant, så sant

    SvaraRadera
  148. Löjligt, jag kommer att vända upp och ner på alla de som bestämmer i blåvitt!!! om dom skriver kontrakt med AJKAREN!Lika bra att bli ajkare då.. dryyyyyg jävel som ska ha stryk! besegrade oss på en hands och vi fick rättegång för att beträda GA. när vi tittade på ajkarna och fågeln firade... faaan!

    SvaraRadera
  149. Nu får ni ju ge er! Allt gnäll på att JO ska bort. Och nu när de är snack om en ny tränare, så ska de gnällas på de med. Bara för att han har tränat fel lag. Kan hålla me om att de känns lite fel, men att klippa årskort, säga upp sitt medlemskap m.m
    Jag blir så jävla trött på alla våra plast supportrar vi har. Hoppas fan ni gör de så vi slipper er. Ni e ju patetiska, SKÄRP ER! Och en fråga, hur hade de gått för blåvitt om Håkan bara hade värvat de spelare/tränare vi "kräver"/ vill ha?

    SvaraRadera
  150. Ni på baraben som är sååå duktiga och vet allt kan ta fram när pippin sade att han Hatade oss!!
    men ni har väl "göteborgsandan"...expressen har skrivit att han är klar.jag kommer att visa filmen om ni inte hittar den..

    SvaraRadera
  151. 00:55
    Plastsupportrar? Gjorde en helt ovetenskaplig undersökning bland folk jag känner som likt jag rest på matcher i 15-20 år och växt upp med extrem aik-rivalitet, och det här med en aik-symbol som tränare inte populärt alls. Det här tror jag är snarare betydligt mer populärt bland FM-spelade fans som följer laget framför TVn, eller väldigt unga fans utan historia.

    SvaraRadera
  152. Kommer Stahre så skall fan inte Håkan flytta in på nya KG!

    SvaraRadera
  153. Bättre att behålla JO!

    SvaraRadera
  154. @1:09
    medhåll...

    Vi är Blåvitt - Kom och ta oss.

    SvaraRadera
  155. rädda våra liv rädda våra barn bort med stahre från fotbollsplan.

    den ska eka på ullevi när vi möter malmö och resten av säsongen. skiter hur det går för oss nu målet är att inte råttan ska komma

    SvaraRadera
  156. Jag litar på Håkan. Han vill också vinna guld för han älskar Blåvitt. Men han har en stolthet också. Och därför kommer inte Stahre till oss.

    Vinna guld med Stahre är som att tjäna pengar på att sälja sin kropp till snuskgubbar på Rosenlund.

    SvaraRadera
  157. Kanske är det den stora konspirationen: Mild läcker Stahres namn till media för att vi glatt ska acceptera vilken tränare som helst eller till och med att JO får ett nytt femårskontrakt?

    SvaraRadera
  158. En grej till: jag är ingen manisk motståndare till Stahre även om känslan säger att det är fel men undrar om Mild tänkt igenom komplikationerna som det kan innebära?

    Säg att Stahre tar över och vi förlorar fyra första - hur stort tålamod kommer vi att ha? Vad gör Håkan om det är 5000 på läktarna match efter match?

    Hoppas han skriver in en prestationsklausul i ett eventuellt kontrakt för kraven på Stahres avgång kommer att bli massiva om han inte får en bra start och det kan bli dyrt att lösa ut honom.

    För övrigt tycker jag att Expressens krönika om Stahre var motbjudande - den riktar sig till AIK-fansen och inte till oss som får honom som tränare.

    SvaraRadera
  159. Femårskontrakt till JO lär det inte bli, men gärna vem som helst förutom Stahre.

    Man kan ju alltid hoppas 07:42

    SvaraRadera
  160. Asså, de e inte så mycket att han tränat AIK... utan mer att han ser så jävla äcklig och råttig ut, verkar också ha attityd därefter. Men man kan ju såklart ha fel...

    SvaraRadera
  161. Jag kommer ALDRIG acceptera att en RÅTTA besudlar VÅRAN förening!!

    SvaraRadera
  162. "Vårt guld 2009"

    Muhahahahah....

    SvaraRadera
  163. Har åtminstone fyra förslag som känns trevligare än Stahre.
    1 Pia Sundhage
    2 Torbjörn Nilsson
    3 Conny Carlsson
    4 Lasse Lagerbäck
    5 Henke Larsson

    mvh, Bengt Holm

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.