2011/02/03

Shoppa BaraBen-trosor till Alla hjärtans dag!

SMÅTT & GÔTT. Gubbarna bakom den kommande filmen om Blåvitt på 80-talet efterlyster för närvarande hjälp med klassiska souvenirer i form av idolbilder från 1982.


Så om du sitter på någon skön raritet, rota fram den från vinden eller källaren och hjälp dem att komma närmare den efterlängtade slutprodukten! Hjärnan bakom projektet, Martin Jönsson, hälsar via BaraBen att de är inne i ett intensivt skede av klippningen och de förseningar som varit lär bli värda sin väntan när den slutgiltiga filmen sedan äntligen blir klar...

BaraBen-läsaren Elvin påminner oss i ett mejl om det sköna "målfirande" som dök upp på tuben för ett tag sedan:


Här snackar vi om artificiell glädje.


BaraBen-läsaren Mattias mejlar oss med följande Gais-bild och undrar: "Vad tänker Gais materialare?" Vet du var han tänker? Lägg in en kommentar i tråden här under...

IFK Göteborgs förtroende för sina egna prestationer verkar vara naggat i kanten för närvarande. Efter straffsegern mot FC Köpenhamn (1-1 efter full tid) sattes matchen upp som en förlust hos vanligtvis tokpositiva och överoptimistiska Pravda.

Officiellas resultatlista för 2011.


"Ragnar kills people"-trosor från Alternativa Shopen.

Alternativa Shopen närmar sig
Alla hjärtans dag med en ödmjuk inställning. Vi grabbar vet ju hur svårt det kan vara att fixa en bra present till den där tjejen man gillar, flickvännen som ställer krav eller flörten man vill imponera på. Så här är den enkla lösningen: Handla hos Alternativa Shopen.

Vi har två speciella Valentines-erbjudanden med Alternativa Shopen:

A. Gratis frakt. Handla det du vill och knappa sedan in rabattkoden "AMORLEVERANS" så beställer du utan någon fraktavgift. Gratis present hemskickad till brevlådan, alltså.
B. 20 procent rabatt - på underkläder. Sex och kärlek står lite i fokus på alla hjärtans dag så att köpa roliga eller Blåvitt-inspirerade underkläder är ju en klockren väg till varje kvinnas hjärta. För att få 20 procent rabatt på våra underkläder fram till Valentines knappar du in rabattkoden "AMORTEXTILSE".

Bägge dessa erbjudanden gäller till och med 7 februari.

15 kommentarer:

 1. Bilden är inte tillgänglig

  SvaraRadera
 2. GAIS-bilden det vill säga.

  SvaraRadera
 3. Nico/ Nu funkar bilden!

  SvaraRadera
 4. "Fan, det var dumt att jag inte köpte in XXXL-storlekar.."

  SvaraRadera
 5. Det tråkiga är ju att det blir en romantikdödare. Man vill ju inte ta av dom utan bara låta dom sitta på och beundra.

  SvaraRadera
 6. Var precis inne på alternativa shoppen och jag kan inte få den bilden på varken hotpantsen eller stringtrosorna..?

  SvaraRadera
 7. Vem är den grymt "heta" tjejen som poserar i trosor?

  SvaraRadera
 8. Snuskgubben2011-02-04 12:21

  Cameltoe!

  SvaraRadera
 9. Detta är extremt sexistiskt och kränkande! Varför finns det bara kvinnliga underkläder att köpa till Alla hjärtans dag? Objektifiering av kvinnan! Underliggande könsmaktstrukturer! Grabbighet! Gubbslem! Mansgrisar! Det blir en JämO-anmälan, det kan ni räkna med!

  SvaraRadera
 10. Let´s pretend we scored a goal är genial klackhumor när den är som bäst.

  SvaraRadera
 11. Låt oss låtsas att vi gjort mål måste eka över gamla i vår. fast det hade varit roligt om dom kunde göra lite riktiga mål med.

  SvaraRadera
 12. Välkommen till toaklotter.se, sidan som smittar och sprider sig lika fort som vinterkräksjukan på en bajamaja i Kraków.
  Här samlar vi toaklotter från ishotellet i Jukkasjärvi till dassen i Lund.

  www.toaklotter.se

  SvaraRadera
 13. Apropå idolbild, har en liten samlingsbild här på Torbjörn Nilsson men den kommer från tidningen Buster. Dock har jag som liten tös skaffat autografen som finns med på bilden.
  Gillas en sådan bild månntro?


  ÄS L8

  SvaraRadera
 14. jag satt jämte aston villa fansen, dom hade en hel radda med fantastiska sånger... klackhumor som sagt. f.ö sjöng dom 3-0 and u still sitting... 3-1 and u still sitting osv upp till 3-5 om jag inte minns fel.

  vi borde verkligen ta efter denna ramsa... OM vi mot förmodan ligger under i någon match!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.