2011/02/28

Efterlysning: Vem är betongarbetaren?

Vet du vem betongarbetaren är? Mejla: kontakt@baraben.com och tipsa oss! Faksimil ur Offside.

10 kommentarer:

 1. Ja men det var ju trots allt ett trevligt resonemang av makrillarnas ordförande. Den "anrika" 1800-tals klubben har talat!

  Vår historia innehåller ju inte bland annat 2 Uefa-titlar och 18 sm-guld. Nä men vi har ju tydligen svårt att synas i historien.

  Kunde dem inte intervjuvat en nykter människa för fan?

  SvaraRadera
 2. Frågan är väl varför dom lägger kondomen i betongpelaren? Behöver inte Gaisaren den då?

  SvaraRadera
 3. Måste vara Håkan Milds visitkort som orsakar vibrationerna när vi hoppar..

  SvaraRadera
 4. GAIS - ett 1800-talslag.

  SvaraRadera
 5. BananMange: det var väl en ovanligt nykter ananlys av en gaysare att gays tillhör 1800-talet? det senaste seklet har de i alla fall inte gjort mycket att vara stolta över.

  gonzo

  SvaraRadera
 6. Gonzo: Det där var väl inte riktigt rättvist. De vann ju SM-guld så sent som 1954. Det är ju inte så himla längesen, bara några få grejer har inträffat sen dess.

  SvaraRadera
 7. Ännu roligare tycker jag det var någon (blåvit) som sa att han skulle bli gaisare precis innan han dog. Bättre att en gaisare dör än en ängel!

  SvaraRadera
 8. Stor humor. Nu lär ju inte gaisarna behöva preventivmedel då de ändå är så otroligt få och de flesta sedan länge är för gamla att skaffa fler barn. Men i glädjekvarteren kan nog kondomen komma väl till pass.

  SvaraRadera
 9. Måste vara Betong-Börje.

  SvaraRadera
 10. Hallå! Glenn såklart!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.