2011/02/06

I Borås når hybrisen nya höjder...

44 kommentarer:

 1. Bästa offensiven i allsvenskan någonsin? Tillåt mig att vara först ut: HAHAHAHAHAHHAHAHAAH!!!!111one!!!

  SvaraRadera
 2. Tycker taggen "En bild säger mer än tusen ord" är ganska komisk efter som att bilden är på just x antal ord! :P

  Men man kan inte annat än att skratta åt bönnerna!

  SvaraRadera
 3. Det roligaste är ju det faktum att han kallar gais ett "bra allsvenskt lag" när de bara knappt klarar sig undan kval varje säsong.

  SvaraRadera
 4. Ishizaki, Ericsson, Jawo, Lisa Nilsson och David Elm VS Dan Corneliusson och Torbjörn Nilsson. Behöver inte ens räkna med mittfältet från 82. Haha, Elfsbörj.

  SvaraRadera
 5. Han måste vara ironisk ? Eller !?! :)

  SvaraRadera
 6. Ni måste väl ändå fatta att det måste vara ett ironiskt inlägg. En supporter som är kritisk mot sitt egna lag. Enda spelaren i dagens elfsborg som skulle kunnat ta en plats i Blåvitts 80-talslag, är ändå A.Svensson. Svensson är också den enda jag skulle viljat ha i dagens Blåvitt.Gärna ett byte, Elfsborg får JJ-Hjalmar samt Lund i utbyte mot Svensson.
  /SFAC

  SvaraRadera
 7. Liknar eran hybris innan förra säsongen.

  SvaraRadera
 8. lisa nilsson-david elm eller hysén -söder?

  SvaraRadera
 9. Ser det inte ut som en PRO-uppställning det där?

  SvaraRadera
 10. David Elm måste vara den fulaste spelaren utseende mässigt. FY va ful han e?

  SvaraRadera
 11. David Elm måste vara den fulaste spelaren utseende mässigt. FY va ful han e?

  SvaraRadera
 12. http://www.google.se/imgres?imgurl=http://svenskfotboll.se/ImageVault/Images/width_180/compressionQuality_0/id_7983/ImageVaultHandler.aspx&imgrefurl=http://svenskfotboll.se/cuper/arkiv/tidigare/2009/03/supercupen-ny-batalj-mellan-kalmar-och-goteborg/&usg=__uEYLJcj0qfgx_peLh24z5do275o=&h=220&w=180&sz=10&hl=sv&start=0&zoom=1&tbnid=lL-__1PfK7ZSKM:&tbnh=106&tbnw=87&ei=K4lOTZLJJMGKhQeP0ZC3Dg&prev=/images%3Fq%3Ddavid%2Belm%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADFA_svSE399SE399%26biw%3D1345%26bih%3D528%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=810&vpy=110&dur=171&hovh=176&hovw=144&tx=99&ty=120&oei=K4lOTZLJJMGKhQeP0ZC3Dg&esq=1&page=1&ndsp=26&ved=1t:429,r:5,s:0

  SvaraRadera
 13. Johan Larsson2011-02-06 13:25

  En person fick hybris, inget att hetsa upp sig över.

  SvaraRadera
 14. Tyvärr alla änglar, Ellos har värvat tyngre än Blåvitt helt klart! Får dom ihop den startelvan utan skador, så vete fan om inte den killen får rätt. Men det blir en utmaning att knäcka dom. Mot Borås fredag 4 mars kl. 18 och visa vem som är mesta och bästa mästarna!

  SvaraRadera
 15. Christoffer2011-02-06 13:55

  Traktorpack!

  SvaraRadera
 16. 94 va la rätt hygglig med blomqvist, stefan petterson, erlingmark, pontus kåmark, stefan rehn, joachim björklund, tomas ravelli för att nämna några. Rätt många vm medaljör där.

  Sen var ju blåvitt årgång 82, 86, 87 rätt hyggliga.

  Skecka elfsborg

  SvaraRadera
 17. aha, det va på sköj

  SvaraRadera
 18. första april redan?

  SvaraRadera
 19. Hysén, Selakovic, Söder, Wernbloom, med uppbackning från Gustav Svensson och Seb Eriksson, och med fart och fläkt från Adam... Det är två år sedan nu, men det såg ju minst 5 gånger bättre ut än det som Elfsborg ställer upp med. Att då jämföra med Blåvitts storhetsdagar på 80- och 90-talen är ju befängt.

  SvaraRadera
 20. Ha ha ha. http://www.ravelli.se/bilder/bildgallerier/lagbilder/4.jpg var sjukt nog inte en av de starkaste laguppställningarna Blåvitt har haft

  SvaraRadera
 21. Blåvitts och MFF:s elvor på 80-talet. MFF:s elva på 70-talet. Enough said.

  SvaraRadera
 22. Hahaha älskar din torra humor Erling!

  / Culo Shaker

  SvaraRadera
 23. Jag säger bara Lennart Nilsson, denne hjälte, va inte han från Borås?

  SvaraRadera
 24. Hybris var ordet ja...

  SvaraRadera
 25. elm fan har han gjort ärligt??????

  SvaraRadera
 26. David Elm måste redan vara allsvenskans mest överskattade spelare.

  Gjorde inget väsen i Kalmar, dock blev det väsen då han va på gång hit till mångas fasa.

  Sedan på nåt vis till Fulham där han spelat reservlag.

  Oj vad rädd jag är!

  SvaraRadera
 27. Elloskillen måste vara ironisk!
  Förutom Anders (som dessutom passerat "bäst före datum" rätt rejält) så är det ju ingen som varit ens i närheten av ordinarie i landslaget till exempel. Att ens andas om att jämföra en sådan, högst medioker, skara fotbollspelare med de uppställningar blåvitt hade på 80- och 90-talet är ju bara att skratta bort...

  Lisa Nilsson har man ju inte hört talas om på många år. David Elm är kanske en av allsvenskan mest överskattade spelare och klart sämst av dom tre bröderna...

  SvaraRadera
 28. Vi, västkustens kungar, kommer att krossa er, feskarfjantar! Både på och utanför arenorna, så spring och göm er! götabögar!

  Borås härskar!

  SvaraRadera
 29. Anonym 22:09: Finner inte ord till hur kul jag hade åt ditt inlägg! :D

  SvaraRadera
 30. trötta spelare

  SvaraRadera
 31. @Anonym 22:09: Sen när ligger Borås på västkusten? Landsortsbönder är vad ni är allihop i Borås där ni bor i era små halmhyddor med jordstampade golv och sitter och syr kläder hela dagarna... Välkomna till Gamla Ullevi för att få er årliga lektion i hur fotboll ska spelas...

  SvaraRadera
 32. Hahaha, västkusten? Borås? Skrattar ihjäl mig. =) Lite desperat när man vill tillhöra västkusten trots att man bor mitt i landet... I så fall kan ju metropoler som Bengtsfors, Ljungby och Värnamo även dom kallas västkuststäder. Den salta havsluften i Gislaved är riktigt påtaglig om man bara inbillar sig tillräckligt.

  SvaraRadera
 33. Än är inte den siste idioten född...

  SvaraRadera
 34. Killen var således inte född 95 (när vi var bland de bästa i europa senast) och har mao ingen erfarenhet alls av bra lag ska innehålla...

  SvaraRadera
 35. Killen var således inte född 95 (när vi var bland de bästa i europa senast) och har mao ingen erfarenhet alls av bra lag ska innehålla...

  SvaraRadera
 36. För att alla ska förstå vilken världsmetropol Borås är, så kan jag bidra med följande världsomvälvande nyhet från Borås Tidning:
  http://www.bt.se/nyheter/boras/else-marie-sag-konstverk-i-snon(2270150).gm
  Kan inte sluta skratta...

  SvaraRadera
 37. Han har gett Historielösheten ett ansikte.

  SvaraRadera
 38. Borås härsknar!:

  Hur kan ni vara Västkustens Kungar när ni inte ens tillhör Västkusten ???

  Ni ligger ju långt in i Inavelslandet fyllt av Gödselstan. Där tom Fesken stinker eftersom den inte längre är färsk när den nått er.

  Håll er borta Bönner

  SvaraRadera
 39. Elfsborgs trupp ser faktiskt väldigt bra ut, får nästan hålla dom som favoriter nästa år. Men blåvitt kan överraska liksom många lag eftersom det är så jämnt...jag tippar att vi kommer 2-6 nästa år. Vad ska man tro efter detta året!?

  SvaraRadera
 40. Västkustens kungar? Inlandets fula ungar snarare!

  SvaraRadera
 41. Han har ju rätt till viss del, även fast han svävar iväg en hel del. Dom lär vinna Allsvenskan vilket vi aldrig gör med Olsson som tränare. Vinner inte Elfsborg borde iaf inte Haglund få stanna... Är ju ett skämt om han misslyckas...

  Sedan att kalla Elfsborg historielösa är ju väldigt korkat. Ok, att vi har vunnit mycket mer. Men Elfsborg har en del SM-Guld och ligger högt i Maratontabell.

  SvaraRadera
 42. Hybris i Borås för att en kille skriver sådan sak på ett fotbollsforum??

  Tjena !!!
  Snacks om att ni lever kvar en en bubbla från förr.

  SvaraRadera
 43. Hallådär, alla fiskränsade Glenns! Ingen bryr sig om er "historia". Vi håller på att skriva vår egen, och det gör vi med ytterligare en medalj för sjätte året i rad. Denna gång av ädlaste valör.

  Lev ni kvar i det förflutna, det passar ert sätt att spela fotboll ganska bra..

  I november, då hör jag av mig igen. Som svensk mästare.

  Ha det bra GLENNS!

  SvaraRadera
 44. Alla fula, komplexfyllda fesketöntar: ni vet att det är vi som härskar! Ni lever bara i det förgångna. Det är vi som är kungarna!

  Götet, bara en förort till Borås!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.