2011/02/28

Kanal Glenn: Erik Hamren uttalar sig om Blåvitt

35 kommentarer:

 1. Hahaha vad stingslig han är den gamle Hamrén!

  SvaraRadera
 2. Eling > Frankie. Helt klart.

  SvaraRadera
 3. Erling är ju klasser bättre än frankie

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det här var en rolig intervju. Frankie, Erling & feldgrau kompletterar varandra på ett bra sätt, variation är det bästa.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker Frankies intervjuer håller högre nivå och är seriösare.

  Men Erlings intervjuar brukar bli lite lättsammare på ett komiskt sätt.

  Som Magnus säger så kompletterar dom varandra väldigt bra.

  SvaraRadera
 6. Inte helt lätt att få en landslagstränare att ställa upp på intervju inför, en för honom, helt okänd blogg. Bra av både Hamrén och Frankie.

  SvaraRadera
 7. Det märks att Erling är amatör och Frankie proffs. Mindre pajas över Frankie och smartare men ändå grundläggande och enkla fotbollsfrågor. Två olika skolor, Erling är Barabens Ekwall medan Frankie är Barabens Simon Bank.

  SvaraRadera
 8. Ni tycker inte att det blir lite fånigt att sitta och diskutera vem som är "bäst på o interjuva"?

  SvaraRadera
 9. Håll er till ämnet nu, hur kul käbblandet om vem er BaraBen-favorit är så har det inte ett jota att göra med den här intervjun.

  Anonym 09:57/ Intervju heter det, inte (rjuv).

  Magnus 07:14/ Jag tycker det är skandal att feldgrau inte syns mer i Kanal Glenn!

  SvaraRadera
 10. Försök prata som en vanlig människa. Jösses...

  SvaraRadera
 11. Hahaha som alltid på baraben, kommentarerna är helt urflippade, hatiska, hetska och visar att många fotbollsfans inte fått ligga på länge länge...

  SvaraRadera
 12. Jag fattar inte att folk klagar när dom lyckas få fram en intervju med landslags tränaren, bra gjort!

  SvaraRadera
 13. Fast... när man nu fick några minuter med förbundskaptenen.. så kan man väl inte påstå att Frankie lyckades få fram något vettigt direkt, hade nog hoppats på klart bättre frågor... men det är bara min åsikt. Som ni kan skita i om ni vill

  SvaraRadera
 14. Anonym 14:00/ Samma vanliga dravel som alla medier pumpar fram med samma trista medietränade svar? Nej, tacka vet jag att vi slipper sånt på baraben!

  SvaraRadera
 15. Skitkul med sånt här! Vad hände med era intervjuer om de rosa tröjorna? (hörde när ni snackade med Håkan Mild om det)

  SvaraRadera
 16. Det mest intressanta är ju ändå att Jonathan Berg står bakom Hamrén iklädd vit mössa och Blåvitthalsduk. Snacka om klubbkänsla!

  SvaraRadera
 17. Frankie för helvete, jag vet väl hur intervju stavas, jag ville ju bara försvara dig.

  SvaraRadera
 18. Jag tycker att feldgrau syns alldeles för mycket i KanalGlenn som det är redan. Främst beror det nog på att han är så jävla lång och tar stor plats men jag anser även att han är rätt medioker när han är med i rörlig media. Dessutom hatar han enligt uppgift att höra sin egen röst på film.

  SvaraRadera
 19. Jävlar vad han INTE ville bli intervjuad...

  Frankie, ledsen med du suger på det där!

  In med Erling igen tack!

  SvaraRadera
 20. saknar den självklara frågan: Fick du ståfräs av att se seb spela idag igen???

  SvaraRadera
 21. Känns som det måste vara Janlind och Erling som skriver anonym hets mot Frankie här, han är ju ett par klasser bättre som intervjuare. Rakt på sak, inte massa jävla flum och försök att sätta sig själv i centrum för klippen utan fokus på uppgiften.

  SvaraRadera
 22. Hahaha superknuffattacken mot Frankie! Skandalchock :)

  SvaraRadera
 23. Men vad är ni 12 år gamla eller? Att folk orkar tjafsa om totala pseudogrejer i de här trådarna. Vem är bäst vem är bäst, jag tycker att Erling är bäst i världen, jag tycker att Frankie är tio gånger bättre.

  Vad spelar det för roll?

  SvaraRadera
 24. Åpen 20:42, varför skulle jag sitta och skriva skit om Frankie, som jag känt i över fem år och som lärt mig en hel del om att just intervjua?

  Det är väl bara bra på ett sätt att folk tycker olika eftersom vi kör lite olika grejer, och kan vara med olika mycket. Sen är det extremt oväsentligt på ett sätt så jag fattar inte varför folk sitter och skriver på det sättet de gör.

  Konstruktiv kritik är en sak, men att bara skriva "du är sämre än honom" "du är sämst" osv ger ju absolut ingenting.

  SvaraRadera
 25. Vad är syftet med en kommentatorsfunktion om man inte får kommentera det som läggs upp i själva inlägget? Det står oss alla fritt att tycka att Erling är bättre än Frankie etc.

  SvaraRadera
 26. Frankie är proffsig men med glimten i ögat. feldgrau är byråkraten som är lite torr och Erling är clownen som bjuder på sig själv. De täcker det mesta!

  SvaraRadera
 27. Kosher as christmas2011-02-28 23:31

  anonym 22:44/ Det är väl ingen som förbjudit dig att yttra dig, de försöker ju bara få debatten att handla om innehållet i klippen och inte massa annat trams som lika gärna kan tas i chatboxen eller på forumet?? Vissa människor är fan otroliga.

  SvaraRadera
 28. Det handlar om innehållet i klippet? Frankie gör en intervju, vissa råkar tycka att till exempel Erling är bättre på intervjuer. Hur fan är det inte relevant? Är du helt borta?

  SvaraRadera
 29. Kosher as christmas2011-02-28 23:42

  anonym 23:34/ Du verkar ju helt rabiat. Tro fan att de inte vill att trådarna spårar ur i något fjortistjafs om vilken "baraben-kändis" som är folks favoriter. Jag trodde i min naivitet att vi höll på Blåvitt, inte på Baraben.com... Men "skrik" du på kära geni.

  SvaraRadera
 30. Man upphör ALDRIG att förvånas av hur en så bra supporterblogg kan ha en så låg nivå i många kommentarsfält.

  SvaraRadera
 31. Hur är jag rabiat? Det jag främst vänder mig emot är att Frankie och Erling försöker styra diskussionerna i kommentarerna. Jag har aldrig sett det någon annan stans. Förresten kan du ju ta och tona ner din attityd lite. Vad har jag gjort dig?

  SvaraRadera
 32. Intressant med meta-kommentarer :) Själv tycker jag det är kul att ni fick lite ur Hamrén. Man kan göra mkt med en videokamera och lite initiativförmåga.

  Förslag på nya inslag:

  1). Intervju med JJ för att få ta del av hans bild av förra säsongen, hans givna (?) plats i 11:an, kommande spel osv.

  2). Intervju med någon av ungtupparna som är på gränsen till a-lagsspel.

  3). Intervju med Dyre för att få höra vilket stöd han fått under rehaben, hur han känner sig nu och vad han tror om framtiden.

  SvaraRadera
 33. kan vi inte byta? landslaget får JO, vi får hamren? :D

  SvaraRadera
 34. anonym 23:44/ Du saknar ju självkritik med, totalt. Du reflekterar inte det minsta över att du tycker det är mer spännande att snacka om bloggarna på baraben än om Blåvitt eller landslaget. Men det är väl en rätt bra bild av folk som dig...

  SvaraRadera
 35. Jag talar hellre om IFK eller landslaget ärligt talat, men jag ser absolut inget problem i att man säger att den ena är bättre än den andre. Härmed är diskussionen avslutad för min del.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.