2011/02/25

Blåvitt - MFF:s ärkefiende

Veckans hjälte.
Veckans bekännelse.

12 kommentarer:

 1. Studiomannen2011-02-25 10:07

  Tony Ernst har ju alldeles rätt. Läs detta: http://anglarna.se/nyheter/artiklar/2264-qrosengardstattareq-en-omistlig-del-av-var-laektarrepertoar

  Det finns två fotbollsföreningar i särklass i Sverige och jag ser också definitivt MFF som min ärkefiende.

  Känner massor av MFF:are och jobbar ju med TV-fotboll, så jag har varit där mycket. Det är inte svårt att liera sig med MFF:are när supportrar till andra tror att de är bäst... :)

  SvaraRadera
 2. Ivarpi har ett förflutet i GFF, klubben vars ungdomslag övergick i Gustav Svenssons moderklubb Azalea BK. Ivarpi hade dock inte de rätta takterna för någon elitkarriär.

  SvaraRadera
 3. generalisera mera2011-02-25 13:44

  Alla är rosa tjockisar i malmö

  SvaraRadera
 4. Din jävla tröjerisst!!

  SvaraRadera
 5. Hej! Vill klargöra bara att det var en gruppuppsats i sociologi där vi skulle undersöka Malmö FF supportrar. Det var en match mellan MFF och IFK i Malmö. Jag har alltid hållit på IFK och sjöng med i Alla heter Glenn på bred göteborgska. Det var mest för att visa att det inte direkt är nåt som vi skäms över i GBG. Detta var våren våren 2005 och IFK spöade skiten ur MFF till min glädje och stadions förtret.

  SvaraRadera
 6. Studiomannen, får jag fråga va ditt yrke är? :) är bara nyfiken.

  SvaraRadera
 7. Alltså, anledningen till att IFK Göteborg är »ärkefienden« beror ju på att det bara är vi två som det ens är lönt att snacka om. Resten av klubbarna är null and void.

  En pikant detalj i sammanhanget är att Änglarna och deras ordförande genom åren alltid varit trevligast i alla sammanhang.

  Med vänlig hälsning,

  //Tony Ernst

  SvaraRadera
 8. Ivar Arpi/ Av ren nyfikenhet kollade jag upp vad matchen slutade, 1-2, låter verkligen som om IFK "spöade skiten" ut MFF.

  SvaraRadera
 9. För mig är MFFF utan tvekan vårt största antagonist och rival. AIK och GAIS har inget att komma med om man jämför med MFF. De har, liksom oss, mest titlar och varit nästan lika framstående som oss under en väldigt lång tid.
  Det är faktiskt så att när jag tänker på MFF gör jag det med en respekt, då de faktiskt är de enda som är nära oss vad gäller sportsliga meriter . För mig finns det endast en match i Sverige som kan räknas som ett el classico och det är IFK-MFF. Jag skulle bli så glad om många släppte AIK som våra främsta rivaler, för de har inget att jämföra sig med oss, det har faktiskt MFF. Det finns samtidigt inget lag som är skönare att tvåla dit än MFF.

  SvaraRadera
 10. Jag hatar inte Malmö FF men jag hatar aik så därför blir aik den största rivalen för mig. Malmö förtjänar respekt det gör inte aik . //Mattias

  SvaraRadera
 11. MFF är vårt största sportsliga rival.

  AIK är vår största rival på läktaren.

  Men i och med att MFF har ryckt upp sig enormt de senaste 10 åren på läktaren, så kan vi kanske låta aporna och sorkarna hata varandra ifred, medan vi i syd/väst sköter det på ett snyggare sätt (me humor och lite självdistans)?

  SvaraRadera
 12. Dem är inte våra ärkefiender utan våra ärkerivaler. AIK är våra ärkefiender och kommer alltid att vara det. MFF respekterar man och AIK hatar man.
  Gais är inget att bry sig om...bara slödder!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.