2008/10/03

Lycka till i Blåvitt, Tobias Sana!




(Sana står för förarbetet till Angelo Vegas 3-1)


Tobias Sana klar för Blåvitt.

31 kommentarer:

  1. GP kanske gjorde bort sig..

    "GP gjorde bort sig rejält idag. Västsveriges största tidning gick ut med en brutal chansning på vad Blåvitts presskonferens skulle handla om. "Enligt vad GP erfar" var det ett nyförvärv som skulle presenteras. Ofta nyförvärv presenteras efter att transferfönstret stängt. Göteborgs-Posten verkar ha övergått till ren spekulation på sin web idag, märkligt agerande var det i alla fall när de slängde upp sin chansning någon timme före presskonferens och sedan tog ner den blixtsnabbt när det visade sig att de haft grovt fel i sin spekulation."

    But two wrongs doesn't make a right.

    SvaraRadera
  2. Så j...a gott att IFK fortsätter sin inslagna väg. Locka till sig talanger med GBG-anknytning! Det måste finnas känsla i föreningen. Mild är kungen!

    SvaraRadera
  3. tobbe är klar/ glenn uppsala

    SvaraRadera
  4. Ersättare till Alex på sikt (1-2 år)?

    SvaraRadera
  5. vem fan är killen ?

    SvaraRadera
  6. Anonym 15:36/ Nu är jag förvisso rätt övertygad om att du är GP-reportern som gjorde bort sig, men ändå:
    1. Du hade ju lik förbannat helt fel! Det var inte Sana som presenterades på presskonferensen så hur du nu kunde "erfara" detta är för oss andra helt obegripligt.
    2. BaraBen hade inte fel! Du påstod att en spelare skulle presenteras och så blev inte fallet, därför fick du dig en (välförtjänt) skopa kritik.
    3. Att du trodde det handlade om Sana för att det var presskonferens legitimerar ju inte att du säger att du erfar att det är så, det var ju inte det?!

    Hallå eller.

    SvaraRadera
  7. Då var dom inte så jävla illa ute ändå på gp.

    SvaraRadera
  8. Skandal att blåvitt värvar en ligist!

    Hade ju varit en annan sak om han exeptionellt duktig spelare, men det e han ju inte...

    Grattis blåvitt (och Håkan Mild för att ni/du värvat en Dulee Johnson - Fy Fan!!

    SvaraRadera
  9. anonym 17:07/ Säger man något så spydig behöver man backa upp det med fakta om man ska tas på allvar!

    SvaraRadera
  10. Helt underbar spelare att få till blåvitt. En klart lysande stjärna i Qviding och kommer defenitivt komma in bra till blåvitt. Tack Håkan

    SvaraRadera
  11. vilken ful kran han har den gode Tobias! hoppas han inte lirar boll med den bara....

    SvaraRadera
  12. 2 mål på 21 matcher, vilken målspruta vi har köpt..

    SvaraRadera
  13. ryktas om att han är en riktigt teknisk kille som lätt tar sig förbi sin motståndare! Skall bli riktigt kul att se! Gött för qviding med att få lite deg! :)

    SvaraRadera
  14. Gillar inte att han firar målet på egen hand ute på kanten.. Så JÄVLA imponerande kan man ju inte säga att förarbetet var..

    SvaraRadera
  15. exakt, inga jävla divafasoner tack. passar inte på kamraaatgården vettu ;)

    SvaraRadera
  16. en dussin lirare till ...nä skärpning nu blåvitt det måste till en ersättare till alex ...inga fler spelare som inte tar plats i elvan utan gör en riktig värvning någon jävla gång .....nu behöver vi någon som kan hålla i bollen och slå djupleds bollar på söder .....

    SvaraRadera
  17. IFK måste tro rätt hårt på den här gubben eftersom dom skrev fyraårskontrakt.(Jmf t ex med Ranegie som fick kontrakt på två år)

    SvaraRadera
  18. 20:31/ Som den språkpolis jag är så svider det i ögonen när jag läser dina särskrivningar. Däremot håller jag helt med dig

    SvaraRadera
  19. psyco: ranegie kom från tvåan, sana slog öis härom dagen, rätt stor skillnad

    SvaraRadera
  20. men ranegie va ju inte dålig!!

    ja tror killen har talang, har sett han en del och tycker han värkar vara en jäkla lirare, folk borde sluta att dömma honom innan dom äns sett han i spel. han kan hålla i bollen o är även bra på att dribbla så ja tror på en god framtida spelare i blåvitt!!

    SvaraRadera
  21. För ett år sen flyttade jag från ifrån samma gata/område som Tobias bodde (Paprikagatan, Lövgärdet). Måste tyvärr erkänna att det ligger en del i det "anonym 17:07" anger.

    Jag har inga konkreta bevis (@ Ringo Starrrr) för detta påstående och vill inte gå så långt som att kalla honom "Dulee Johnson". Hoppas att blåvitt kan få fason på "skêtongen" och att vi får se en härlig lirare!

    SvaraRadera
  22. Är Sana i Dulee Johnson klass på banan blir jag väldigt glad för det är precis den spelartyp Blåvitt saknar idag. Någon som kan höja övriga ett snäpp på mitten. Vad gäller att han är bråkig och divig så kan sånt slipas bort. I slutändan är det vad han gör på plan som räknas.
    //Karlsson

    SvaraRadera
  23. Om han är en "gangster" vet jag inget om.

    MEN jag har sett honom spela i Qviding och han är snabb och gillar att dribbla.

    Jag tycke vi saknar dessa spelartyper. ALLA våra spelare kan inte vara som Wernblom och kötta.

    Välkommen Sana!
    /Chico

    SvaraRadera
  24. Bra av Mild att fortsätta värva unga utvecklingsbara spelare. Ska bli intressant att följa Mr Sana i Blåvitt!

    SvaraRadera
  25. Jag spelade själv med Tobias i Qviding under hans första år i A-laget. Måste säga att han är en av de mest ödmjuka killar jag någonsin träffas och jag kan garantera att IFK har skaffat en kille som alltid ger allt och som är en riktigt go kille.. Jääävligt duktig dessutom.

    SvaraRadera
  26. Tobias e ingen ligist, de kan ja intyga om, e uppvuxen pa samma gata som grabben, lirade fotboll pa garden nar vi va sma, sluta hitta pa saker fran tomma intet din hatare//kommando me k

    SvaraRadera
  27. Ge killen en chans. Lågt att anklaga honom för att vara ligist, de flesta har väl lite fasoner för sig i den åldern. (Så länge han inte gjort något kriminellt så är det ok för mig.)
    Angående att han springer och firar målet på egen hand och kanske har lite divafasoner på gång så ser jag inte det som ett problem. Mild och tränargänget kommer att plocka ur det från honom. Se på Söderm han tar minsann i hand numera när han byter av.(Den jäkla snorungen... men det finns hopp om att han mognar.)

    SvaraRadera
  28. Tobias Sana ligist? Måste vara den snällaste ligisten nånsin. Sluta upp med avundsjukan och börja träna så kanske du också hamnar i blåvitt en vacker dag. Men han är ju från Angered så självklart kommer de alltid finnas dom med förutfattade meningar. Lycka till Tobias från Big Extra!

    SvaraRadera
  29. sana är ingen ligist han är en av dom få från angered som inte är ligist. Alla VI andra är det:P och stolta som fan över det:)tobbe har varit en stjärna sens han va 5 år han kommer nog ge blåvit mer än bara en seger peace out!!!!!

    SvaraRadera
  30. Skojar ni eller ja har växt upp med killen gått på samma skola och även lirat boll i samma klubb som han ingen jävla gangster är han inte bara svartsjuka spersoner som klagar att dom själva inte lyckas... Ge killen 3 år och han e i man utd

    SvaraRadera
  31. Döööh snacka inte skit om min broder han kmr bli lika stor som zlatan en vacker dag bara han får chansen men blåvitt ska ju alltid peta blattarna i laget fyfan ba chooong bollar hela tiden funkar inte så tobbe borde redan vara uttagen i landslaget så duktig som han e som spelat med han som ung sluta snacka fucking skit era fucking amatörer

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.