2007/11/21

Spritimperiet AIK ger sig in i porrbranschen

SILLY SEASON AIK:s VD Charlie Granfelt gör (som vanligt) ett av sina mindre intelligenta uttalanden i Dagens Nyheter:
– Det är inte bra om AIK förknippas med varumärken som har att göra med porr, tobak, sprit och så vidare.
AIK:s största sponsor har i många år varit öltillverkaren Åbro. Åbro tillverkar inte bara starköl och cider utan importerar även viner och sprit som man säljer till restauranger och Systembolag runt landet.

Till Aftonblaskan säger samme Granfelt också att ”Vi får ju inga pengar när han köper aktier”. Detta är förvisso helt rätt, om man inte gör en nyemission från AIK:s sida. Men nu har porr-Milton köpt aktierna över börsen. Så den part AIK får betalt från är alkoholtillverkaren Åbro, inte porr-Milton.

Hur var det nu då? Vi tar det en gång till:
– Det är inte bra om AIK förknippas med varumärken som har att göra med porr, tobak, sprit och så vidare.
Förvirringen som råder inom AIK kan troligtvis inte förklaras på något annat vis än rädsla för att förlora makten i Solnaklubben. TV4:s Kvällsöppet 22:35 arrangerar ikväll (21/11) en debatt mellan Milton och Granfelt, något som bara kan bli stor humor för alla oss som inte är direkt inblandade i eländet som stavas A-I-K...
_______________________________________________________
Ängelholms Oscar Berglund är på väg in till Gefle. Han berättar att Gefle visat intresse för honom, vilket betyder att Hugosson aviserat för Gefle att han lämnar? Detta bara timmar innan Hugosson sätter sig på ett plan ner till Göteborg. Intrigen verkar äntligen få sin lösning...

Samtidigt ryktas det att Tomas Olsson är klar för United!

15 kommentarer:

 1. Karlstad United eller Leeds United?

  SvaraRadera
 2. anonym, tips: klicka på länken så får du se.

  SvaraRadera
 3. Kan ni sluta att länka till aftonblaskan eller?

  SvaraRadera
 4. Ja vad hände med att inte länka till AB? Hyckleri..

  SvaraRadera
 5. http://www.youtube.com/watch?v=I5jczmq4-ZY

  SvaraRadera
 6. Frankie, uppmuntrade inte du läsarna att bojkotta ALLT som hade med aftonblaskan att göra, och nu läser du själv skiten...åtgärda det eller kalla dig själv hycklare i ett nytt bloginlägg och be om ursäkt!

  SvaraRadera
 7. Den här debatten är roligare än man kunnat drömma om. Jag skulle ge en hel del för att få se brevet där AIK ber Private om sponsring...

  SvaraRadera
 8. Matt/ Vi bojkottade även säsongen ut, men nytt fotbollsår ny chans. Sedan att de gör bort sig ganska tätt och jag personligen alltid väljer andra medier framför dem är en annan femma. Bojkotten var tänkt säsongen 2007 ut.

  SvaraRadera
 9. Jag citerar vad som skrevs på denna sida i samband med bojkotten:
  "Som svar på det här kommer vi på Baraben.com ha en totalbojkott mot Aftonbladet året ut. Det här innebär att alla länkar till deras sida plockas bort, året ut. Detta innebär även den fasta länken till exempelvis Robert Lauls blogg. Det kan tyckas vara hårt att straffa kollektivt, men vill vi markera tydligt mot övertrampet går det inte att försöka sig på halvmesyrer. Med reservation för eventuell ursäkt från Aftonbladets sida ser vi över beslutet att bojkotta kvällstidningen i fråga efter fotbollssäsongen 2007."

  Den texten är signerad av dig Frankie, samma person som nu länkar och uppmanar att gå in på AB. Patetiskt och fruktansvärt provocerande.

  SvaraRadera
 10. Newsflash: Fotbollssäsongen ÄR över nu. Eller vart var du den 28 oktober?

  SvaraRadera
 11. Anonym 02:00, vem är patetisk egentligen? Fotbollssäsongen 2007 är slut, om du inte är en landslagssupporter -.-

  SvaraRadera
 12. Apropå landslagssupportrar, vilka är dom egentligen? Och varför är dom alltid så grisiga?

  SvaraRadera
 13. jag göteborgare...gillar ju både att dricka sprit och knulla. Är jag onormal?

  SvaraRadera
 14. Anonym 02:00/ Ja jag skrev precis som du klipper in: "Med reservation för eventuell ursäkt från Aftonbladets sida ser vi över beslutet att bojkotta kvällstidningen i fråga efter fotbollssäsongen 2007."

  Fotbollssäsongen 2007 tog slut när Blåvitt vann guld. Så vad försöker du säga?

  SvaraRadera
 15. Så ni fick en ursäkt av Aftonbladet alltså?

  cc

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.