2007/11/05

Publikförbud efter Ulleviskandalen?

ULLEVISKANDALEN BaraBen.com kan idag superavslöja de chockhemliga övervakningsbilderna som togs i de dramatiska efterdyningarna av planinvasionen på Ullevi i samband med guldmatchen mot Trelleborg.

Nedanstående bilder som BaraBen idag kan visa allmänheten är så exklusiva övervakningsfoton att kameran inte ens har sett dem. Med bilerna som grund tänker IFK Göteborgs säkerhetsstab med Tommie Elgeståhl i spetsen stänga av uppemot 5 000 personer.
- Det går ju att urskilja flera tusen personer på våra bilder så det borde inte vara några problem att stänga av allihop som står på plan, säger Elgeståhl i ett ännu icke offentliggjort och högst internt PM inom Blåvitt som BaraBen fått ta del av.

(Kursiv text under bilderna är IFK Göteborgs interna och extremt hemligstämplade säkerhetsanteckningar som nu BaraBen kan superavslöja till massorna!)

Bevismaterial A- Övervakningsfoto 1
"Noterbart: I en så här stor folkmassa finns flera hundra personer med de vanligaste svenska efternamnen. Åtgärd: Stäng av alla med följande namn från Ullevi i två år: Svensson, Karlsson, Johansson och Larsson."

Bevismaterial B- Övervakningsfoto 2
"Noterbart: Här röker så många människor att det ryker överallt, detta trots att vi är väldigt tydliga med att Ullevi är en cigarettfri zon. Åtgärd: Stäng av alla som någon gång rökt en cigarett, cigarill, cigarr eller rökt pipa från Ullevi i två år."

Bevismaterial C- Övervakningsfoto 3
"Noterbart: Här kan man se hur tusentals människor bildar en gråsvartblå massa på det gröna gräset. Då människohud oftast är av en färg måste man anta att folket på bilderna använder plagg av tyg, polyester, bomull, gummi och liknande. Åtgärd: Stäng av alla med kläder från Ullevi i två år."

29 kommentarer:

  1. Så eftersom jag varken röker eller har ett vanligt svenskt efternamn, så innebär det att jag kommer få sitta bredvid några damer utan tyg på kroppen nästa år? Vart beställde man årskort?

    /Roffe

    SvaraRadera
  2. Fattar inte det med att alla som har kläder på sig skulle bli avstängda

    SvaraRadera
  3. Klockrent!!!

    Stäng av alla. Alla har NÅT jävelskap i bagaget, och sånt folk kan vi faktiskt inte ha på våra fotbollsarenor. Det finns faktiskt domare som mår dåligt av att veta att folk inte håller med om deras domslut. Det finns spelare som tar illa vid sig av burop och andra höga ljud i samband med matcher.
    Dessutom har det framkommit att det svärs, dricks alkohol, röks tobak, pruttas på Gotevents fina stolar, pissas vid sidan av pissrännan på toan, samt att det slängs lustans blickar mot andra människor på läktaren.

    Ska det vara så? Tycker du det?

    Stäng av rubbet!

    *Sverker mode off*

    SvaraRadera
  4. "Anonym sa...

    Fattar inte det med att alla som har kläder på sig skulle bli avstängda

    5/11/07 17:44"

    Om detta mot förmodan är någon som är ung och seriös bör nog informeras till personen att baraben:arna driver med dem som vill stänga av allt och alla efter planinvasionen. man kommer fortfarande kunna ha kläder på sig på ullevi under 2008, eller kommer man?

    SvaraRadera
  5. [I BaraBen.com:s kommentarer är det absolut förbudet att hota andra människor eller ens uttrycka sig på ett sätt som kan uppfattas som hot.]

    SvaraRadera
  6. Låter som ett resonemang SvFF skulle kunna föra..

    SvaraRadera
  7. Låter som om Frankie är en tönt, skulle jag vilja säga..

    /Kalle

    SvaraRadera
  8. Lika bra att stänga av spelarna också eftersom det är dessa som är anledningen till att folk över huvud taget får för sig att springa ut på planen.

    SvaraRadera
  9. Precis, stäng av spelarna med, dom hade inte ens betalat för att komma in på arenan

    SvaraRadera
  10. Det skall kosta att vinna sm-guld...vad är 1 miljon när vi drog in 5 miljoner på denna matchen + 10 miljoner i framtida sponsorintäkter? Det var underbart att vara inne på plan och dela gädjen med andra supportrar och spelare. Att det sedan alltid finns några som förstör får man leva med...Vi är bäst i Sverige! Sug på den../Glitter-Glenn

    SvaraRadera
  11. Var den här artikeln kul? Det känns inte så, jag lyckades i alla fall inte dra på munnen hur jag än försökte.

    SvaraRadera
  12. Jag kan inte sluta dra på munnen, trots att jag försöker. Men det har inget med artikeln att göra.

    Nu ska jag stänga av datorn innan den stänger av mig. Avgå, stäng av, portförbjud, bötfäll allt och alla.

    SvaraRadera
  13. Tycker att alla borde bli avstängda! Lycka till Herr Elgeståhl... Så jävla typiskt IFK Göteborg är min spontana reaktion! Knyt inte supportrarna närmare klubben utan skapa ett utanförskap istället... *suckar djupt*

    SvaraRadera
  14. Bara för att du sågs på planen Frankie, måste du inte försvara dom som var på planen.

    SvaraRadera
  15. Är det inte fint att "vakterna" på bild två bildar ett hjärta runt spelarna?

    SvaraRadera
  16. Anonym sa...

    Bara för att du sågs på planen Frankie, måste du inte försvara dom som var på planen.

    5/11/07 21:02


    Försvar? Han driver med moralisternas hysteri. Försvar för vad för övrigt?

    SvaraRadera
  17. VAD GÖR DOM DÄR JÄVLA VAKTERNA PÅ PLAN? STÄNG AV DOM! 5 ÅR!

    SvaraRadera
  18. Är det någon som ens tror på att dessa är deras övervakningsbilder som de stänger av folk med?

    Jag har personligen sett dessa kameror som polis och bevakning använder och kan säga att de har en knivskarp bild. Blev bla själv fotad som en testbild. Satt på ena långsidan och blev fotad ifrån andra sidan och på bilden kunde man se om jag hade 1,2 eller 3 dagars skäggstubb.

    Det är alltid intressant när kritik/ironi slår fel.

    SvaraRadera
  19. Fan va gött:D Heter inget av dom i efternamn, har aldrig rökt o tittar gärna fotboll naken!!

    SvaraRadera
  20. "Planinvasionsdebatten" har gått het senaste veckan, oavsett vad man nu tycker om det hela så är det ett faktum att en del gjorde det av ren "glädjeyra" andra mer för att det "skall vara så". Personligen skulle jag velat sett ett ärevarv av spelarna istället för det som nu blev...
    När det gäller skadgörelsen tycker jag det är betydligt värre dock. Men det är klart så länge folk inte respekterar det regelverk som råder blir problemen antagligen bara större och större.
    Nu tillhör jag inte de som vill stänga av människor för en "pitchinvasion" efter ett SM-guld vi väntat på i 11 år, det sorgliga är att jag tror det blir värre för varje år om respektlösheten får råda. Klubben kommer förlora en hel del "vanliga" åskådare till följd och på sikt är kanske skräckpriser ala England enda vägen att gå...
    Fritt fram för öfverklassen och åt helvete med "packet" som ingen fason har. Är det så vi ska ha det?

    Helt klart är att något är jäkligt fel när man förstör och stjäl saker för en halv mille och uppåt när man precis vunnit ett guld, det kan vi vara överens om.

    SvaraRadera
  21. Jätteroligt. Lika kul som Ragges negerfrissa.

    SvaraRadera
  22. Snorungar, dessa satans snorungar som inte blivit uppfostrade ordentligt, ska hållas kort. Vem fan vill se ett gäng fjunniga snorungar på plan när vårt blåvitt tagit guld? På grund av snorungarna som sprang in på planen fick vi aldrig se vårt stolta lag, som vissa inte känner lojalitet till, springa några mycket völförtjänta ärevarv. Tack för det, snorungar.

    SvaraRadera
  23. Åhhh, stackars lite, lipa lite till då ditt rövhål

    SvaraRadera
  24. Det vore intressant om någon av dem som förstörde kunde förklara varför. Jag fattar inte riktigt kopplingen mellan glädje och sabotage. Är jag gammal och mossig? Är det inte dags att vettiga krafter tar kommandot från smånassar och annat pack i vår klack, eller ska vi komma överens om att det är inte så farligt med lite nazism och miljonräkningar?

    SvaraRadera
  25. Fan vad PK i fotbollskretsar att förorda kaos och egoism....

    SvaraRadera
  26. För helvette det var 11 år senn sist! tro fan man blir så jävla glad att man springer in på planen efter matchen...

    SvaraRadera
  27. Det är rent utsagt förjävligt. Korsfästning för avskummen endast då kan jag förlåta deras dåraktiga och hänsynslösa beteende.

    SvaraRadera
  28. Korsfästning vore rätt skoj, det var ju inte bara 11 år sen det hände. Det skulle ju kunna bli ett stående inslag att föregående matchs drägg spikades upp som halvtidsunderhållning och placerades utanför Ullevi tills nästa match. Vem skulle inte vilja se det?? Skampåle är ju heller inte så tokigt.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.