2007/02/28

Utrusta barnfamiljerna med batonger!

PÅ G I GBG Tullarna i Göteborgs hamn kommer att utrustas med batong efter att frågan nu utretts färdigt efter flera år, uppger Sveriges Radios Ekoredaktion. Bakgrunden är "hotfulla situationer som tullarna ibland hamnar i." Vi på Baraben.com rekommenderar att även Allsvenska barnfamiljer utrustas med batong från och med säsongen 2007. På så vis kan de hantera eventuella hotfulla situationer som de kan hamna i på de hemska läktarkravallsincidenter som brukar drabba närmast varje Allsvensk match. Med batonger slår vi tillbaka våldet.
Eller funkar det inte riktigt så lätt, kanske?

På onsdag träningsspelar GAIS mot Öis och innan matchen laddar Grönsvart GBG upp på Rockbaren där man erbjuder en stor stark för "21 riksdaler, käk för billig penning och gaismusik". Här har Supporterklubben Änglarna under sin nya enväldige härskare Anders Almgren en hel del att lära, för när Gaisarna oftast har bra avtal med flera pubar i centrala staden så trängs klubbens medlemmar på skitstället Harrys som allt annat än prioriterar sig som "Blåvittpub". Att man nu får goe-goe evenemangstältspuben inne på Ullevi innebär väl med all sannolikhet att klubben försvinner från pubscenen i Göteborg. Är det evenemangspub som gäller för Änglarna framöver? Det verkar med all sannolikhet så. Goa gubbar är ni klara...

Från Volvokort.com:
"I år spelar Blåvitt alla sina hemmamatcher på Ullevi. Som innehavare av Volvokortet erbjuds du att köpa kraftigt rabatterade biljetter till samtliga av IFK Göteborgs hemmamatcher. Ta med dig barnen eller barnbarnen till den nya familjeläktaren där det bjuds på ansiktsmålning och andra överraskningar. Volvokort har reserverat att antal platser till varje match."

Biljetterna för Volvoägare är sänkta på mer än halva priset på en del av erbjudandet, så slå till redan idag och se Blåvitt på Ullevi under 2007! Medan ni väntar i vinterns iskalla fotbollsklimat finns ju trots allt en del andra lokala nöjen att ägna sig åt (om ni inte följer hockeydramat det vill säga), ett par tips kommer här:

Hetast i Götet till helgen:
Alex Face, Showdown @ Henriksberg 3/3 (60 kronor)
Alex Face spelar vildsint musik som bottnar i garage, punk, r'n'b och blues. Deras spelningar är ohämmade och oförutsägbara. Om du gillar Oblivians, Hound Dog Taylor, Tom Waits och White Stripes är Alex Face definitivt något du ska kolla upp! Vare sig du gillar sådant som är arty farty eller blod på scen - Alex Face levererar alltid - inget snack om saken!

Swollen Members, Scratch @ Pustervik 3/3 (180 kronor)
Förköpsbiljetterna till Kanadensiska hiphopsnackisen Swollen Members är släppta och finns att köpa på pusterviksbiljetter.com om man vill vara helt på säkra sidan det vill säga: insidan. Swollen Members består av Madchild (MC), Prevail (MC) samt Rob the Viking (DJ). På senaste skivan "Black Magic" som kom i höstas gästas Swollen av bland annat av Ghostface Killah, Dilated Peoples, Everlast, Alchemist, MixMasterMike med flera. Vinterns hetaste i sin genré.

Har du tips på tight skit som händer i stan?
Maila oss på Baraben med tips!

9 kommentarer:

  1. 50 procent Blåvitt i alla fall.

    SvaraRadera
  2. Mats Olsson?

    SvaraRadera
  3. Nu har blåvitt släppt sin Års- och verksamhetsberättelse. Inte ett ord om detta på baraben.

    Vore kul om någon med kunskap om detta kunde göra en snabbanalys av dessa, vad de innebär, hur det är ställt med föreningen etc.
    För lekmän (t.ex. mig själv) är det väldigt svårt att säga något om dem, vad de EGENTLIGEN säger. Någon?

    SvaraRadera
  4. Jag har hört att Baraben medvetet undgår att kritisera IFK Göteborg just nu på grund av påtryckningar mot deras redaktion, stämmer detta????

    SvaraRadera
  5. Aftonbladet går ju på rökheroin eller nåt, kolla in "avslöjandet" om att Jeffery Aubynn VILL till Blåvitt. Jävla idioti är vad jag skulle kalla den journalistiken...

    SvaraRadera
  6. Mig gör det inte ett skit att goegoeavenyyn överges för Nya Nestors, där ölpengarna dessutom går till Blåvitt.

    Ett strålande initiativ.

    SvaraRadera
  7. Vore kul om någon med kunskap om detta kunde göra en snabbanalys av dessa, vad de innebär, hur det är ställt med föreningen etc.
    För lekmän (t.ex. mig själv) är det väldigt svårt att säga något om dem, vad de EGENTLIGEN säger. Någon?

    28/2/07 16:27


    Vi går plus i år i resultaträkningen men det är på grund av "lyckade" spelarförsäljningar och minskade löner. Dock minskade matchintäkterna rejält, och detta lär minst sagt fortsätta i år också.

    Summan av detta blir alltså att nästa års årsberättelse kan bli riktigt deppig, samt att vi knappast kan räkna med några dyra nyförvärv i år.

    Man kommer säkerligen även försöka bli av med George så fort som möjligt för att få in nån miljon och slippa betala hans lön. Antagligen kommer vi också bli tvungna att släppa nån av våra talanger till sommarn, låt oss bara hoppas att vi får bra betalt.

    Kanske kommer en längre analys om jag har tid/lust...

    SvaraRadera
  8. vettifan said...

    kliade det i fingrarna Frankie? =)

    28/2/07 17:17


    Vad menar du? Att jag vill använda batong? Hehe, inte direkt så jag menade då va.

    SvaraRadera
  9. Visste inte att barnfamiljerna sysslade med myndightetsutövning... jävla pajas

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.