2007/02/22

Dennis Jonsson: Jävligt stort att bli utnämnd till Årets Ärkeängel!

CLIFF KOMMENTERAR Dennis "Cliff" Jonsson bloggar om stora som små aktualiteter i nordisk som internationell fotboll här på Baraben.com. Dennis som gjorde över 100 matcher på fem säsonger i Blåvitts A-trupp spelar sedan i December för norska Raufoss och har lovat att fira det kommande SM-guldet med oss andra supportrar på Götaplatsen i höst. Idag kommenterar "Cliff" bland annat att han fått utmärkelsen "Årets Ärkeängel 2006".

Japp, då har man varit i Norge och Raufoss Fotball i snart två månader och jag stormtrivs här. En väldigt liten by men den har väldigt mycket annat än storlek att erbjuda, exempelvis ett fantastiskt spelar- och ledargäng. Dessutom mycket vänligt folk runt omkring laget. Det är verkligen inte svårt att trivas här så det känns som om man har spelat här i mer än ett par månader faktiskt för man har kommit in i gänget väldigt snabbt.
Vi har spelat matcher mot till exempel Arnes Ham-Kam på hemmaplan och det slutade i seger för oss med 4-2. Sen att jag gjorde 2-1 till oss förrvärra ju inte saken, det kändes jävligt gött rättare sagt, hehe. Vi har spelat 4-5 matcher och jag delar den interna skytteligan på två mål, men så lär det inte vara så länge till. Men man får unna sig den glädjen så länge det står sig i alla fall...

För cirka två veckor sedan så ringde Andreas Toll mig och fråga om jag va hemma den 22 Februari, men det var jag inte för jag skulle vara på träningsläger i Turkiet (och det är härifrån värmen i Turkiet som jag skriver detta nu). Så jag frågade vad det gällde och då sa han att jag hade blivit utnämd till "Årets Ärkeängel" och jag fattade ingenting. Jag blev verkligen helt ställd men jag blev jävligt glad, för jag tycker det är jävligt stort att fansen till de finaste av färger röstade på mig det é det som värmer nått oerhört. Ett stort tack ska ni verkligen ha, jag är oerhört glad och stolt att få denna utmärkelse av er och kommer ha med mig detta resten av mitt liv. Mitt blåvita hjärta växer ännu mer i och med detta så verkligen, tack, tack, tack ska ni ha!

På tal om Blåvitt så följer jag laget genom internet och matchen mot Häcken fick jag direktrapporteringar från min pappa på telefon. Jag har rätt så bra koll tycker jag allt, det är svårt att inte följa med i vad som händer, man vill ju vara uppdaterad hela tiden kring Blåvitt, nått annat vore konstigt för mig.
Gött att laget äntligen fick sin första seger nu med mot polska Korona i Marbella och att Mackan va tillbaka och gjorde det han e bra på, MÅL...
När allsvenskan drar igång då ska jag kolla på alla matcher jag kan, ska skaffa mig en Boxer-box så jag kan beställa hem matcherna när jag får min lägenhet här, har nämligen bott på hotell sen jag kom hit i början av januari men det går kanon det med.
Jag fick ett sms av Hjalmar när dom nya killarna blev inkilade och vad jag hörde kring densamma så va det en utav de sämsta genom tiderna, så jag missade inte nått i alla fall, hehe.
Nu ska man snart hem till Götet med, för första gången sen jag kom hit, vi får lite semester här mellan den 1-4 Mars så då ska jag hem och träffa mina vänner och familj så det blir gott, behöver höra lite go göteborska igen. Kommer säkert besöka Kamratgården och kolla hur gubbarna har det oxå, nått annat vore ju fel när man ändå är i stan.

Vill även passa på att gratulera Jonas "Fystränarn" Hellberg som fick en dotter för någon vecka sen, grattis Jonas, hörde även att José skulle bli pappa så grattis till dig med!

Framåt Blåvitt mot guldet som vi strävar efter, det är vår tur nu.

Mvh

Dennis "Cliff Barnes" Jonsson

22 kommentarer:

 1. Grattis Dennis! Jävligt stort, hoppas verkligen att du får ut det som man vet att du kan i Norge nu och att du kommer tillbaks och för blåvitt till en ny storhetstid.

  SvaraRadera
 2. Dennis! Stort grattis, du e såååå värd utnämningen! Lycka till i Norge nu.

  Lite norska på vägen e bra att ha:

  Åssen gåre? =hur e läget?

  Hva skjer a (bagheera)? = vad händer? Måste svaras med: ikke noe Baloo!

  Fytti rokkern! = Åfan!

  ///hoppas du slår alla lag utom Enga

  SvaraRadera
 3. Härligt dennis, hoppas du lyckas bra i Norge!

  SvaraRadera
 4. Grattis Dennis, det är du väl värd!

  Hoppas man får se dig i Blåvitt igen!

  SvaraRadera
 5. Grattis Dennis!
  Glömmer inte dagen då jag fick mitt hockey-kort tillbaka efter badmintonen... =))

  SvaraRadera
 6. Grattis dennis! Hehe inte så konstigt att inkilningen blev misslyckad med en sån fest-prisse som Eldin "äter saft och kakor" karisik i ledet

  SvaraRadera
 7. All heder åt dig Dennis! Mycket välförtjänt utnämnd till årets ärkeängel!

  SvaraRadera
 8. näfyfan :) grattis dennis. föjävla synd att du inte e kvar

  SvaraRadera
 9. Gööttt, min röst fick du och välförtjänt av den är du!!!

  Lycka till och njut, håller med dig om att detta är stort!!! Nyp dig i armen och säg: Jag är årets Ärkeängel!!! De´duu

  Hadé gött

  SvaraRadera
 10. Oj, nu fick man en liten klump i halsen. Klockrent val av ärkeängel och kul att det funkar bra i Norge.

  SvaraRadera
 11. Snacka om brist på alternativ

  SvaraRadera
 12. Stort grattis Dennis. Som alla andra redan har skrivit men bör upprepas igen. Du är verkligen värd att bli årets Ärkeängel.

  Lycka till i Norge och förhoppningsvis ses vi i november när vi firar guldet.

  SvaraRadera
 13. Värdig vinnare!!!!

  SvaraRadera
 14. Mannen myten Dennis... Grattis göbben, du fick min röst med!

  SvaraRadera
 15. Grattis Dennis! Att du blev förvånad över utmärkelsen förvånar mig. För mig var det enkelt att rösta i år. Lycka till i Norge!

  Ha D Gött!

  SvaraRadera
 16. grattis dennis!
  alltid skönt att en kille med riktigt klubbhjärta blir ärkeängel! vi får hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi får se dig sänka aik igen...

  SvaraRadera
 17. Stort grattis till Dennis! En kille med ett gigantiskt blåvitt hjärta som alltid gett järnet när han dragit på sig den vackraste av tröjor.

  SvaraRadera
 18. Så jävla skönt att du får detta Dennis, du fick min röst.. Gott å höra att det börjat bra i Norge också så hoppas jag verkligen att vi får se dig i dom Blåvita färgerna om några år igen. Grattis

  SvaraRadera
 19. Grattis Cliff! Riktigt gött. Ett självklart val att lägga sin röst på!

  SvaraRadera
 20. Ett stort jäkla grattis Dennis,du är en riktigt värdig ärkeängel,tänk på det när du gör dina träningspass i raufoss,jäkligt kul att det går bra för dig där,och hoppas du kommer tillbaka om några år ha det så bra sålänge.

  /Perra

  SvaraRadera
 21. Grattis Dennis! Du är väl värd det.

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.