2007/02/04

Änglarna Stockholm informerar!

DET BLÅVITA SVERIGE Änglar i Stockholm! Vi på Baraben.com har fått höra att alla inte vet vart man skall vända sig till, som IFK:are i 08-land...

Här kommer lite svar och information om Änglarna Stockholm (ÄS):

ÄS är idag en samling på ca 250 personer, vi har vår egen hemsida http://stockholm.anglarna.se där vi samlar information, dels om oss men även kring annat som kan vara av intresse. Vi har även samling på "vår" pub vid varje match och alla IFK:s matcher visas. Det finns inget krav på medlemskap för att få information via e-mail eller hemsida, vi ser dock gärna att man löst medlemskap
hos Änglarna. Under våren kommer ÄS försöka upprepa succen från 2005 med lite nya
ÄS tröjor.

Vi försöker att varje år anordna ett par större resor med buss. De resor som vi i första hand skall fokusera på är derbyt i Göteborg samt Örebro och Gävle matcherna. Förutom värdskapet för de fyra stockholmsmatcher som IFK spelar här uppe då såklart!

För information om exakt var vi samlas, maila till stockholm@anglarna.se eller ställ en fråga på vårt forum. Mailadressen ovan gäller även för anmälan till nyhetsbrev.

Idag är det jag som sköter markservicen för ÄS, jag har dragit i trådarna sedan december 2005 då jag "officiellt" tog över efter hjältar som Patrik Bengtsson och Bjarne Berntsson.

Blåvita Hälsningar

Andreas Holmqvist
Änglarna Stockholm

10 kommentarer:

 1. Alla älskar blåvitt!

  SvaraRadera
 2. Är det åldersgräns på resorna?

  SvaraRadera
 3. det handlar inte om ålder, det handlar om mognad och uppförande!

  Dock kan varken ÄS eller nån annan supporter stå över Sveriges rikes lagar och förordningar. Åldergräns finns redan för det som behövs!

  SvaraRadera
 4. Så en skötsam 15-åring från området kan hänga på på resorna? ;)

  SvaraRadera
 5. Rookie> Absolut! Finns en del yngre som åker och är aktiva(?) i ÄS. Har aldrig varit något problem

  SvaraRadera
 6. Klockrent asså. Kommer flytta upp dit efter mina studier i staterna. Klart man ska bli medlem i ÄS, hoppas på lite schyssta tröjor! Men allvarligt talat, ÄS och alla som varit på bortamatch, och kalla mig gärna nojig eller va fan som helst, men hur safe är det att gå på match mot gnaget?

  SvaraRadera
 7. Anonymous:

  Det värsta som kan hända att du får spö av dina egna i kön in på arenan.

  Gnagarna var det inga probs.

  SvaraRadera
 8. Vilken pub gäller i Stockholm?

  SvaraRadera
 9. Vilken pub gäller i Stockholm?

  5/2/07 17:17


  Maila ÄS eller gå in på deras forum så får du svar!

  SvaraRadera
 10. 250 st personer är en bra siffra ;)

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.