2007/02/01

Bara 14 spelare på dagens Blåvita träning

FÖRSÄSONG På torsdagens träning gick Thomas Olsson in med våldsam fart i en närkamp med Andres Vasquez. Tränarstaben fick bära Vasquez av planen och det såg först ut att vara en allvarlig skada.
- Jag ramlade med knät före och det var där jag fick smällen. Men det känns bra att inget är av i knät och det såg nog värre ut först än det var, säger Vasquez.
Mittfältstalangen berättar för Baraben.com att skadan inte är så farlig som det först befarades och tror sig vara spelklar redan till lördagens träningsmatch mot Häcken.
- Jag tror jag kan vara med och det ska bli riktigt kul.

Morgonens träning fick omformeras en del på grund av många sjuka och skadade spelare. Vid matchsekvenserna spelade man sju mot sju och det är inte säkert att Blåvitt kan genomföra tre byten under träningsmatchen på lördag.
Matchen mot BK Häcken spelas på Valhalla IP klockan 13:00 på lördag.

17 kommentarer:

  1. Är det det nya eller? Att träna spelarna så hårt på försäsongen att dom går sönder och blir sjuka då, istället för att bli skadade under säsongen? Eller vad är tanken att träna så jävla hårt att halva laget är skadat?

    SvaraRadera
  2. Träningschock eller vadå?
    Vad sysslar blåvitt med?
    Dom kan inte buisiness dom kan inte träna. Vilka amatörer!

    SvaraRadera
  3. jävla tur att han inte slet av något, hade varit tungt att tappa en mittfältare i det här läget.

    SvaraRadera
  4. Hoppas Hjalmar är skadad

    SvaraRadera
  5. det är säkert mps fel alltihop

    SvaraRadera
  6. Måste väl vara influensan.....

    SvaraRadera
  7. Cobbs said...
    jävla tur att han inte slet av något, hade varit tungt att tappa en mittfältare i det här läget.

    Och extra tungt när det är en av tränarna som tacklar sönder en spelare. Tycker faktiskt det känns lite amatörmässigt när tränarna är med och röjer? Det måste väl vara bättre att ge lite yngre hungriga killar chansen att visa upp sig? Tanken är väl att dom skall bli A-lags spelare? Jag menar att skador och sjukdomar kan ju komma under säsongen också. Och då är det ju bra om några ungtuppar fått känna på tempot. Truppen känns ju ganska tunn så att någon junior utanför dagens A-trupp får chansen under säsongen är väl inte omöjligt? Eller snörar tränarna på sig skorna då med?

    SvaraRadera
  8. Hudds:

    TOMAS Olsson är en av våra centrala mittfältare, våran tränare het JONAS Olsson.

    SvaraRadera
  9. hudds/ Thomas Olsson var det väl? Inte Jonas Olsson?

    Sen är det väl inte så konstigt att man har lite skavanker, det har ju alla lag.

    SvaraRadera
  10. Benny said...
    Hoppas Hjalmar är skadad

    Kan väl inte påstå att Hjalmar är min personliga favorit. En del sömnlösa nätter har han ju gett mig. Men att hoppas att han är skadad är väl kanske lite väl magstarkt? Hoppas istället att Rehn kan göra honom till en bättre fotbollsspelare. Men att killen är med i Isländska A-landslaget är ju för mig en gåta. Och det gör mig ju lite nervös att vi värvar en till Islänning som inte är med i deras A-landslag. Och tyvärr fick man ju lite fog för sin nervositet i onsdagens träningsrapport. Långsam med bollen, ställde till det när han blev pressad var väl några av betygen? Får ju verkligen hoppas att dom får ihop en trygghet i backlinjen. Och att man kan spela sig ur lite situationer. Det behövs snabbhet och lite spelskickliga backar. Några som kan göra lite vettiga uppspel.

    SvaraRadera
  11. Men att killen är med i Isländska A-landslaget är ju för mig en gåta.

    Islands befolkning är ju mindre än Göteborgs, så jättekonstigt är det väl inte direkt...

    SvaraRadera
  12. Kapten said...
    TOMAS Olsson är en av våra centrala mittfältare, våran tränare het JONAS Olsson.

    Ursäkta. Var lite för snabb när jag läste där. Det känns ju bättre att det var Tomas Olsson. Men jag läste att tränarna varit med i onsdagens träning. Vet nu inte hur allvarligt det var när dom var med? Men personligen tycker jag att tränarna skall hålla sig utanför träningen. Är väl okej om dom slår något inägg under en övning. Men matchsituationer skall dom hålla sig utanför.

    SvaraRadera
  13. Men personligen tycker jag att tränarna skall hålla sig utanför träningen. Är väl okej om dom slår något inägg under en övning. Men matchsituationer skall dom hålla sig utanför.

    Lampan brukade vara med en del på träningarna på sin tid. Och det var inte direkt så han sänkte kvalitén...

    SvaraRadera
  14. Frankie said...
    Men att killen är med i Isländska A-landslaget är ju för mig en gåta.

    Islands befolkning är ju mindre än Göteborgs, så jättekonstigt är det väl inte direkt...


    Det har du ju rätt i. Så grymt konstigt är det väl inte? Då kanske du också blev/är lite nervös att man värvar en till Islänning?

    SvaraRadera
  15. Erling said...
    Men personligen tycker jag att tränarna skall hålla sig utanför träningen. Är väl okej om dom slår något inägg under en övning. Men matchsituationer skall dom hålla sig utanför.

    Lampan brukade vara med en del på träningarna på sin tid. Och det var inte direkt så han sänkte kvalitén...

    Var väl kanske inte kvaliten jag var orolig för. Tror säkert att Rehn hade kunnat briljera med en hel del passningar på träning mm. Men han är ju inte i Blåvitt för att spela fotboll. Och under enkla övningar är det okej för en tränare att vara med om han fyller ut en funktion som är meningslös att sätta en av spelarna på. Men annars tycker jag att tränaren skall följa träningen från sidan. Där kan han ha koll och rätta till eventuella brister eller bara berömma killarna när dom gjort något bra. Finns ingen anledning för en tränare att delta i exempelvis 2-mål. Men det är min personliga åsikt.

    SvaraRadera
  16. Hudds/ Ja jag tror inte han är bra bara för att han är Islänning, så jag hoppas inte de köpt honom av den anledningen...

    SvaraRadera
  17. Vill spelarna glidtackla kan man väl ställa ut kartongbilder AIK spelar och Blomqvist, så kan de tacka stora hål på dessa, inte ska de tackla sönder sina "lagkamrater".

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.