2007/02/19

Shaolin soccer

SILLY SEASON Enligt Håkan Mild har en intresseförfrågan kring Gorgeous-George kommit in från Kinesiska klubben Dalian Shide (före detta Dalian Wanda). George påstås kunna tjäna uppemot 1,5 miljoner kronor per år i den kinesiska fotbollen.

Man kan inte annat än att småle åt det faktum att Gorgeus-George efter en lång tids snikenhet och profitbegär nu plötsligt kan hamna i just Kina...

Lycka till med din framtida vägran att skriva på när dina nya chefer så småningom kräver detta...

*********************************************

Samtidigt, i en mörk etta någonstans djupt inne i Göteborgs egna Peking så formuleras följande insiktsfulla rader om Blåvitt av Gaisarnas officiella propagandaministerium:
"GAIS.se tips när det gäller placering är att det blir ett mellanår för våra alliansbröder och kanske till och med ett tronskifte i stan?"
Läs resten av den undehållande Gais.se-analysen om Blåvitt här.

14 kommentarer:

  1. Frågan är hur han avväger balansen mellan att tjäna sämre i Europa, typ norge och att tjäna bra i Kina. Därborta i öst kommer han ju inte få någon bevakning alls från större klubbar...

    SvaraRadera
  2. Ja det är väl inte extremt troligt att han nu väljer att åka till Kina om de lägger ett bud som IFK kan acceptera. Trots att han skulle mer än tredubbla (?) sin lön därborta jämfört med det bud Blåvitt gett honom som han nobbade. Problemet är ju att han i Kina hamnar utanför de Européiska scouternas synfält...

    SvaraRadera
  3. Detta låter ju halvt som halvt påhittat för att hypa igång lite intresse kring en försäljning eller budgivning kring Mourad???

    SvaraRadera
  4. [Som vanligt kommer inte barnsliga spam-inlägg att tolereras, vill man delta i debatten får man ha något produktivt att komma med...]

    SvaraRadera
  5. "Detta låter ju halvt som halvt påhittat för att hypa igång lite intresse"

    Om det är så, vilket kan vara fallet, så är det ju "praktiskt" att det är just Balkander som får infon från Mild...

    Har Kamratgården officiellt valt ut Balkander som sin nya "förstereporter" nu? Den tiden som Laul var det är ju tydligen över sedan länge...

    SvaraRadera
  6. Gorgeous-George och den bilden var ju nattens behållning! haha

    sen tror jag inte mourad är så dum att han gåt till kina, även om nannskog lyckats bra efter sin tid i kina

    SvaraRadera
  7. Gaisarna frågar sig om det blir hjalle eller shaffer på innerbacken...

    mm, jag undrar jag...

    SvaraRadera
  8. gais borde nog ta och läsa på lite om blåvitt innan de skriver rapporter om oss. helt förvirrad analys det där ju.

    SvaraRadera
  9. George åker inte till Kina för att han gillar att spela fotboll, det måste han tröttnat på för ett tag sedan nu...han åker till Kina för att kolla in olika tesorter till sitt kafé förmodar jag och naturligtvis tjäna en slant på kuppen.

    OM nu George är intresserad av fotboll och har några som helst ambitioner att utvecklas och kanske tom. har en dröm om att en dag få dra på sig landslagströjan igen så ska han skriva på och PRESTERA det har han fan inte gjort - Klubbkänsla förhelvete, George

    SvaraRadera
  10. Herrejävlar. En officiell klubbsida som spekulerar i en allsvensk kollegas ekonomi, framtida spelar- och tränarbyten och raljerar över skatteaffärer etc. som en jävla kvällstidningskrönika. Hade det inte varit Gais det handlat om hade det ju varit pinsamt bortom beskrivning. Nu är det ju bara som det skall vara. Kom igen, BP, låt skinnvästarna ta den enda platsen i år.

    SvaraRadera
  11. En officiell hemsida som skriver "sej" istället för "sig". Bra jobbat Gais! Ut och sälj Faktum med er istället!

    SvaraRadera
  12. ..istället för en känd föredetting då eller?

    SvaraRadera
  13. Håller med Ludovic. Det handlar ju om att prestera på planen. Sen vill jag få ett avslut på historien Mourad. Skriv på Mourad eller ta chansen i Kina om den nu finns?

    SvaraRadera
  14. Ok,
    det mest underhållande med gais-texten är väl att gais.se väljer att publicera en text som är så illa skriven att den faktiskt nästan inte går att läsa.
    Men om man försöker förstå vad gaisaren menar är väl hans tankar inte så märkliga? Hans funderingar kring tränartillsättning, utformning av backlinjen, frågetecknen i anfallet och Mourads kontraktsbråk är väl sånt som alla blåvita själva går och grublar på? För ni kan väl inte säga att den här försäsongen ger er harmoni och tillförsikt?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.