På gång


måndag 14 februari 2011

Mysig kille...

18 kommentarer:

 1. Okej?

  AVGÅ JO

  SvaraRadera
 2. Glömmer aldrig Bjärs svek i vad som skulle bli sista matchen, AIK borta, av alla matcher (!), när han behövdes som mest...

  /J-T

  SvaraRadera
 3. Jag fattar inte? Lägg ner skitsnacket om Bjärsas svek förfan! Han har gjorde några riktigt bra år i klubben och var en stark bidragande orsak till topplaceringar dom senaste åren.

  SvaraRadera
 4. Hahahahaha, "Okej" säger 22:54. LÄS VAD DET STÅR FÖR FAN. Alltså vissa av Baraben.com:s läsare är ju antingen 11 år gamla eller efterblivna.

  SvaraRadera
 5. Bjärsa till blåvitt 2012!

  SvaraRadera
 6. En extremt intetsägande bild (för att säga fler än 1000 ord ...), vad vill du få fram?

  SvaraRadera
 7. 23.17
  För det första gick han inte som bosman, för det andra så var han själv väldigt angelägen om att IFK skulle få pengar. Han har ett riktigt blåvitthjärta, och det kommer du säkert bli varse om. Han var en av våra absolut bästa spelare sina sista säsonger i Blåvitt, och vi ser ju hur viktig han var för Ragges spel. Allt detta hackande på Bjärs gör mig så förgrymmad...

  SvaraRadera
 8. Patetiskt att skylla på spelarna när det är Mild som är ruskigt dålig ibland vad gäller försäljningar, kontrakt etc.

  SvaraRadera
 9. Avgå J.O15/2/11 07:15

  Bjärsa är en "svikare", han hade möjligheten att förlänga sitt kontrakt så att blåvitt kunde fått mer pengar än dom 4 miljoner som man fick, men han gjorde inte det. Ni som drömmer om att han kommer tillbax till Blåvitt efter sina år utomlands, glöm det, Elfsborg betalar ett par tusen mer i lön, så det blir hans arbetsgivare.

  Avgå J.O

  SvaraRadera
 10. Bilden är ju tagen på en landslagssamling. Lite komiskt i en artikel om att han blivit nobbad i landslaget.

  SvaraRadera
 11. Vad menar du med "Mysig kille", Frankie?

  Verkar inte som någon här inne fattar.

  SvaraRadera
 12. Asså jag fattar inte inlägget. Kan nån förklara?

  SvaraRadera
 13. Poängen är att det står Bjärsmys, samtidigt som skribenten troligen gör en poäng av att Bjärsmyr är mindre mysig som väljer Rosenborg, Keflavik, Qviding och fan vet allt framför en comeback i IFK.

  SvaraRadera
 14. "Man vill ju alltid vara med", jävla lögnare Bjärsa, du svek oss mot Ajk, sen drog du....

  SvaraRadera
 15. SKITER FULLSTÄNDIGT I OM BJÄRS KMR MED I LANDSLAGET! FÖR MIG ÄR HAN FÖR ALLTID EN SVIKARE!!!

  SvaraRadera
 16. Alla snackar om att Bjärsa svek när han gick under sommaren. Hur blir de med Ragge och Adam om dom går på samma sätt. Gör i så fall in de dom till svikare också?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.