På gång


söndag 27 februari 2011

Kanal Glenn: JO och Ragge om Odense-matchen

24 kommentarer:

 1. Tack för detta. Bra intervju. Både Jonas och Ragnar verkar avslappnade med dig. Var det tom ett leende man såg från JO?

  SvaraRadera
 2. Stort tack! Mkt bra!

  SvaraRadera
 3. Alltså Ragge har verkligen blivit grymt bra på Svenska. Kommer ihåg hans första säsong i blåvitt, då lät det riktigt jävla knaggligt!

  SvaraRadera
 4. Baraben, utan er vore livet lite tommare.

  SvaraRadera
 5. Stort tack för det här!

  SvaraRadera
 6. Ni gör min söndag till en bra dag.
  Tack.

  SvaraRadera
 7. Bra intervjuer!

  Och ja, jävlar vad Ragge har lärt sig svenska bra!

  SvaraRadera
 8. Alltså, så fort Ragnar kom i bild så tror jag att jag brast ut ett helt otroligt pojkaktigt leende. Det är nog så nära en man-crush jag kan komma.

  SvaraRadera
 9. Anonym 15:26

  Yepp, det är något med glimten i hans ögon.

  SvaraRadera
 10. Ragnar är kung, men Jonas kan lämna in sin avskedsansökan på måndag morgon...

  SvaraRadera
 11. Jäkligt bra, mer sånt.

  Men vad är det för vägg-intresserad dvärg som filmar? Skärpning där.

  SvaraRadera
 12. ragge är KUNG

  SvaraRadera
 13. 17:57 tänk till lite nu. Först säger du att du vill ha mer, för att sedan förolämpa kamermannen... Tror du han blir sugen på att filma mer när du skriver såna idiotkommentarer?

  SvaraRadera
 14. Beritz/ Om du tror att vi på BaraBen gör grejer för att få konstruktiv kritik i trådarna är du nog lite naiv. All kritik är bra kritik, även den korkade.

  SvaraRadera
 15. Lysande att klaga på kameramannen. Antar att vissa måste klaga på något, själv tyckte jag filmningen var reko fattar inte vad som skulle vara fel.

  Tack för detta Frankie och kameramannen.

  SvaraRadera
 16. Sluta lipa och filma lite rakare nästa gång.

  SvaraRadera
 17. Ragge For President, J.O kan avgå självmant!

  SvaraRadera
 18. Givetvis är det ju JO's fel att gubbarna på plan inte ens kan markera eller nicka bort en boll på hörna väx upp nu för fan. En del verkar leva för att kritisera antingen tränare eller spelare utan att ha fog för det. Alla inklusive denna bloggs representanter säger att vi gör en bra match förutom individuella misstag på målen bakåt. Men JO får likväl bära skulden.

  SvaraRadera
 19. Smekmånaden är över! prestera! prestera!

  SvaraRadera
 20. Joaz Crus27/2/11 21:48

  27/2/11 19:38
  Jag är inte någon som skriker om att JO ska avgå. Hade han fått gå efter förra säsongen hade jag verkligen inte klagat men nu är han kvar och då får vi stötta honom och laget. Men att säga att JO inte är ansvarig för att vi släpper in mål på defensiva fasta är ju bara löjligt.. Det om något är att häva ur sig saker utan grund. Vi släppte in alldeles för många mål redan förra säsongen på defensiva fasta och det är något vi verkligen måste arbeta med. Jag kan även tycka att vi borde arbeta mer med de offensiva också precis som Jo faktiskt säger i intervjun. Vi är INTE tillräckligt bra på det momenten och det måste JO rätta till!

  SvaraRadera
 21. Släppte vi in alltför många mål på fasta förra säsongen? Ok det beror ju lite på hur man ser på saken. Jag har inga siffror på det men vi som lag släppte in 3:e minst mål i serien. Vilket jag anser vara bra. Det va ju snarare på de offensiva fasta det inte gick så bra. Straffar främst och jag har svårt att ens minnas ett hörn-mål i fjol. Där kan man ge tränarstaben kritik men när det gäller straffar är jag av den åsikten att alla proffs fotbollsspelare ska sätta minst 80% av sina straffar.

  SvaraRadera
 22. Ragnar, vilken jävla kunglighet han är!

  SvaraRadera
 23. Låt seb ta alla straffar i år!!

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.